7

5.8K 301 16
                                    

Amine voelde de ongemakkelijke sfeer tussen ons "nu jullie mekaar een beetje kennen kom zitten" ik ging op de aparte stoel zitten die schuin tegenover de bank zat . Ik voelde me een beetje ongemakkelijk en amine merkte het op . "Nou yemma ik wou jou het als eerste vertellen , dit is Rania en ze heeft wat problemen en was uit huis gezet om het zo te zeggen dus ik heb haar in huis genomen" zei hij in het Berbers , terwijl ze met haar hand op haar voorhoofd hysterisch begon te bewegen met haar hoofd .Van de schaamte keek ik naar mijn sokken. "Wat zeg je me! Je laat zomaar iemand in je huis , wie weet is ze enkel op jou geld a ezel . Wie weet hing ze de hoer uit en is ze daarom uit huis gezet he!" Ik was zo gechoqueerd van haar woorden en voelde tranen over me wangen rollen .

Snel veegde ik ze weg met mijn mouw en reageerde op haar "smehli galtou (sorry tante) maar ik ben met een andere reden uit huis gezet , als u niet zo snel zou oordelen zou u misschien begrijpen waarom ik dakloos was . Heeft Allah ons niet geleerd om niet te snel te oordelen?." Zei ik in het Berbers . Ze keek me verbaasd aan en keek schamend weg , amine zat er gechoqueerd bij van de woorden van zijn moeder . "Mama jij bent de laatste van wie ik dit had verwacht , ik heb je expres hiernaartoe gebeld zodat je het wist en haar kon helpen." Je hoorde zijn moeder zuchten van de schaamte .

"Smehli Rania het is gewoon niet bepaald normaal als een meisje uit huis word geschopt op zo een jonge leeftijd al . Ik zou graag de reden willen weten als je het niet erg vind." En ze gaf me een kleine glimlachje . Ik glimlachte terug en vertelde haar mijn verhaal , wat mij verbaasde was dat ik geen tranen liet alsof het niks was . Ik besefte gewoon dat het de realiteit was . De moeder van amine keek geschrokken en wist niet wat ze moest zeggen , zelfs zij kreeg tranen . Amine was ondertussen naar de keuken gegaan om wat te drinken te pakken . Ik keek schamend naar me sokken alweer , het was niet niks om het haar zo te zeggen . Op een gegeven moment zag ik iemand voor me staan , ik keek omhoog en zag de moeder van Amine met open armen . Ze gaf me een dikke knuffel en wreef over mijn rug , ze ging weer op de bank zitten en klopte naast haar op de bank als teken dat ik naast haar moest gaan zitten . Nadat ik naast haar zat trok ze me maar haar toe en deed ze een arm om mij heen "Amine pak een deken snel" riep ze naar amine die meskin heen en weer liep . Nadat hij de deken had gepakt en aan zijn moeder gaf deed zijn moeder de deken over onze benen heen en arme amine ging naast me zitten en wou ook een beetje deken tot zijn moeder hem met die ene blik aankeek HAHAH meskin hij ging rustig op de stoel zitten die apart van de bank was . Ik moest lachen om zijn gezichtsuitdrukking .

FocusWhere stories live. Discover now