43

3.7K 255 52
                                    

-
Jullie begrijpen niet wat voor een motivatie jullie me geven door jullie reacties en stemmen, en hoe hard ik soms moet lachen door jullie reacties. Ik vind het ook leuk om te zien hoeveel mensen met verschillende achtergronden mijn boek lezen, ik hou rekening met jullie door de Marokkaanse en Franse woorden te vertalen. Soms vergeet ik het en wil ik graag dat jullie het aan me melden zodat ook jullie het gehele boek begrijpen😘.
Ik reageer meestal niet want ik begin dan altijd gelijk aan een nieuwe deel, voor het geval dat jullie denken dat ik het negeer.

Ik wou zeggen, dank jullie wel. Me boek staat al enkele weken op nummer 1 bij actie!! Nooit gedacht dat ik zo ver zou komen met deze boek, en het klopt ik plaats heel laat de nieuwe delen maar ik ben de hele dag druk met het leren voor examens die over 2 weken plaatsvinden en heb daarom enkel tijd s'nachts aangezien ik toch nooit slaap. Hier weer een nieuwe lange deel❤️, vergeet niet te stemmen en te reageren!
-

Boos hing ik op en gooide me telefoon in mijn tas. Mijn hoofd kookte zowat van binnen, de ober kwam weer aanlopen "Kan ik u nu misschien helpen?" Zei hij aardig waarna ik knikte "ja, ik neem water met de lasagne." Zei ik met een glimlach "en voor mij cola met pasta. Dankjewel" zei Djennah. "Wat ga je nu doen? Je kunt niet voor altijd in die hotel blijven, en je bent zwanger." Zei Djennah, ik knikte en wreef over me voorhoofd.

"Waarom doet hij dit? Ben ik niet genoeg? Wat gaat er in zijn hoofd om, om zijn ex in huis te nemen." Zei ik boos "Luister, je blijft nog een paar dagen in die hotel. Dan Kun je even op adem komen, dan kom je bij mij slapen en ga je ook mij je moeder slapen. Als iemand iets vraagt dan zeg je gewoon dat je ons miste." Zei ze "Maar dat kan ik toch niet voor altijd vol houden. En mijn zoontje dan, hij heeft een vader in zijn leven nodig, ik kan hem dat niet ontnemen. Hij verdient vaderliefde, dat heeft hij nodig." Zei ik en keek uit het raam, ik had zo een erge hoofdpijn.

"Neem even een tijdje rust en dan ga je een goede gesprek aan met Amine over wat er komen zal en hoe het verder gaat. Ik ga niet naar hem toe en zeggen , ja die hoer moet uit je huis Blabla. Hij moet haar zelf uit huis gooien, snap je me" zei ze. Ik knikte waarna onze eten kwam.

Ik at me lasagne binnen paar happen op "ik heb honger, niet normaal. Gaan we even naar de appie wat lekkers halen, en kom je ook bij me slapen vandaag?" Zei ik tegen Djennah "Saff, je moet voor twee eten dame." Zei ze lachend waardoor ik ook moest lachen. Nadat we het eten hadden betaald liepen we richting onze auto's, ik was met mijn eigen auto gekomen en niet met die van Amine anders zou hij gelijk weten waar ik was.

Ik had mijn droomauto sinds mijn 18e met mijn eigen geld betaald, ik heb er sinds mijn 14e voor gespaard. Het was een witte Volkswagen Polo GTE, ik ben er hartstikke trots op. Ik heb er nachten doorgebracht als me vader naar buiten stuurde, en als ik even weg moest van het hele gedoe thuis ging ik rondjes met de auto rijden.

1 maand later;

"Doei mama! Ik zie je morgen!" Riep ik vanuit de deur en sloot het achter me. Ik was nog 2 weken in Rotterdam gebleven waarna ik afgelopen 2 weken bij mijn moeder, broertje en zusjes sliep.

Het was geweldig, ik vergat even alle problemen. Ik was blij om mijn moeder zo blij te zien en me broertje en zusjes ook, we hadden een moeilijke tijd achter de rug maar nu me vader weg is gaat het vele malen beter met iedereen. We hadden ook elke avond een filmavond gehad met z'n allen en zijn ook naar wat pretparken gegaan met de familie van Souf, Djennah en Amine maar dan zonder Amine.

Ik heb van Souf te horen gekregen dat het heel slecht gaat met Amine en hij heeft inmiddels al 2 belangerijke wedstrijden verloren afgelopen maand. Dounia was wel weg nadat Amine en zij fikse ruzie hadden, omdat Amine haar uit huis wou maar zij bleef er. Amine bleef contact zoeken maar ik heb sinds kort een nieuwe nummer.

Morgen is het de bruiloft van Souf en Djennah, de henna was 2 weken geleden en de verloving 1 week geleden. Op beide feesten heb ik Amine niet gezien omdat het enkel voor vrouwen was.

Morgen zal ik Amine zeker moeten zien, maar daar ga ik me geen zorgen over maken. Ik had mijn koffer bij mijn moeder gelaten en nam enkel 1 kledinghoes mee waarin mijn takchita (Marokkaanse feestjurk)  zat en een tas waarin wat spulletjes zaten, zoals mijn lader en pyjama. Ik zou vandaag bij Djennah gaan slapen.

"Salam!!" Zei ik tegen me tante toen ze de deur opende "Benti! (Dochter), lang niet gezien! Kom binnen, kom!" Zei ze en gaf me een knuffel en de gebruikelijke kussen. Ik deed mijn schoenen uit en zette de tas en de kledinghoes even op de trap waarna ik mijn oom ook even groette en de andere broer van Djennah genaamd Adel.

Adel is 26 jaar en is getrouwd met een geweldige ,lieve vrouw genaamd Sabrine van 24 jaar. Ze wonen in Utrecht vandaar dat ik ze niet vaak zie.

"Adeelll!!!! Heeheee werd tijd hee!!" Riep ik blij en sprong zowat op hem en gaf hem een dikke knuffel "Kleine zusje word groot wella (of niet)!" Zei hij blij "Waar is Sabrine!!" Riep ik weer blij "Hieerrr!" Hoorde ik een meisjestem zeggen en zag Sabrine uit de keuken komen "Sabrine, wat heb ik jou gemist!!" Riep ik ook weer blij tegen haar en gaf haar een knuffel en de gebruikelijke kussen "En ik jou dannnnn!! Niet te geloven heb je al half jaar niet gezien! Waar is Amine?" Vroeg ze "Werk he" zei ik met een gemaakte lach waarna ze me scheef aankeek "vertel het je later" zei ik in haar oor en ze knikte.

"Owja ik heb nog nieuws he. Aangezien jullie lekker op vakantie gingen voor een halfjaar naar Dubai hebben jullie iets gemist." Zei ik blij en stond op. Sabrine en Adel  keken me verbaasd aan, ik wees naar me buik en ze begrepen het nog steeds niet.

Ik had een rode huisjurk aan waar je me buik een beetje zag uitsteken "teveel gegeten?" Vroeg adel "HAHAH blind of wat?" Zei ik lachend "ik ben zwanger!!" Riep ik blij waarna ze beide opstonden en me knuffels gaven en me feliciteerde. "Jongen of meisje?" Zei Adel blij

"De toekomstige succesvolle kickbokser zit in me buik" zei ik lachend waardoor iedereen moest lachen. Mijn oom was ook in de woonkamer en me tante kwam er ook bij zitten. "En vertel, hoe was de vakantie?" Vroeg ik nieuwsgierig en ging zitten.   Tot mijn gezicht een beetje vertrok, de baby zat weer te schoppen. Iedereen keek me bezorgd aan "Hij schopt enkel haha niet zo geschrokken" zei ik lachend waarna mijn tante en Sabrine mijn buik aanraakte.

"Ah Badr niet zo tegen je ma schoppen!" Zei Amine ,waardoor ik met een ruk geschrokken naar achter keek en zag Amine voor de woonkamerdeur staan.

FocusWhere stories live. Discover now