10

5.6K 286 15
                                    

"Ahyaa wahyaa ahyaa wahyaa " hoorde ik iemand schreeuwen en tegelijkertijd hoorde ik iemand op een derbouka slaan , ik ging rechtop zitten en merkte op dat ik op de bank ik slaap was gevallen . Ik wreef nog even goed in mijn ogen om helder te zien en zag amine dansen en schreeuwend "ahyaa wahyaa" en tegelijkertijd sloeg hij de derbouka "Amine!!!" Schreeuwde ik boven al die lawaai uit . Hij draaide zijn hoofd om naar mij en lachte me uit , ik keek hem raar aan "kijk in de spiegel a lalla" . Slaperig liep ik naar de spiegel in de badkamer en zag allemaal strepen op me rechterwang van de bank "ik heb dus goed geslapen" .

Ik liep naar de douche en deed mijn kleren uit, nam een snelle douche "Amine!! Hoe laat is het?!" Riep ik naar hem toe vanuit de badkamer "half 1" riep hij terug , ik heb dus nog 2 uurtjes . Snel na de douche deed ik een handdoek om me heen "amine! Blijf in de woonkamer Jaa" riep ik voor ik de badkamerdeur van de slot wou halen "waarom sah??" Riep hij terug "ik wil me even omkleden Jaa daarom gun me die privacy" ik hoorde hem nog lachen dus ik ging snel naar 'mijn kamer' en zdraff ik gleed uit omdat me voeten nog nat waren.

Snel stond ik op en wreef op de plek waar ik viel , mijn heup. Met moeite stond ik en kleedde me om in een zwarte lange pullover en deed eronder mijn blauwe jeans aan en pakte ook snel een zwarte hoofddoek en één paar enkelsokken. Rennend ging ik naar de woonkamer en zag amine op de bank liggen met een bord chips in zijn handen. Snel pakte ik mijn telefoon uit de lader en zag dat het ondertussen kwart voor 2 is . "Waar ga je naartoe?" Zei amine en keek me raar aan. "Ik ga werken" hij wou nog wat zeggen maar ik was hem voor "ja ja ik weet jij wil de kosten doen Blabla maar ik wil ook mezelf onderhouden amine ik kan hier niet voor altijd blijven dat weet je" amine keek mij boos aan en kwam naar mij toe lopen , er zat nog maar 3 cm afstand tussen ons zo een gevoel had ik. Mijn hart ging tekeer , me benen begonnen te knikken en ik kreeg het warm .

"A..am..amine neem afstand sah" zei ik stotterend , in tegendeel bleef hij in mijn ogen staren . Zijn ogen hadden iets , alsof ik er iets van kon lezen maar ik het maar niet kon ontcijferen . Ik had geen controle meer over mezelf en bleef hem ook aanstaren , naar mijn gevoel leek het uren lang te duren. Tot hij mijn wangen vastpakte "wie heeft gezegd dat je hier weg moet?" Ik hoorde een tikkeltje woede in zijn stem maar hij probeerde het te onderdrukken , ik sloeg zijn handen rustig weg van mijn wangen en draaide me om .

FocusWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu