40

4.4K 212 25
                                    

2 dagen later;

Ik rende snel naar de wc en moest overgeven, dit is het laatste waar ik zin in heb. Tot nu toe moest ik elke ochtend wel overgeven, ik was me gezicht, poetste mijn tanden en douchte. Ik ging naar de zolder en sprong op Amine om hem wakker te krijgen.

Hij trok me naast hem en hield me strak vast zodat ik niet bewoog "je moet opstaan!" Zei ik en blies tegen zijn gezicht aan "waarom ben je altijd zo kinderachtig in de ochtend?" Zei hij slaperig waarna hij zijn gezicht in de kussen deed "Ehm je weet dat het de handvraging van Djennah en Souf vandaag is. En ik moet eerder naar Djennah!" Zei ik terwijl ik me los probeerde te wurmen. Hij knikte en stond vermoeiend op waarna ik hem een schop tegen zijn kont gaf zoals op de middelbare school ,hij gromde wat en zei "ik pak je terug" met een knipoog.

Ik lachte hem uit en liep naar de inloopkast, ik nam donkerblauwe jeans met een witte Marokkaanse tuniek en pakte ook gelijk een witte hoofddoek. Nadat ik me had omgekleed kwam Amine uit de douche met enkel een handdoek om zijn middel "ben ik voor het eerst vroeg klaar sta jij nog met een handdoek om je middel. Mohiem, ik ga nu alvast naar Djennah over ongeveer 2 uur ben ik weer thuis dan gaan we samen naar ze toe ja." Hij knikte en ik gaf hem nog een kus en liep naar beneden waar ik in de opbergkast zoek naar een paar hakken. Na een paar minuten viel ik op de grond en voelde ik iets tegen me hoofd, ik stond op en zag mijn zwarte YSL hakken. Gewoon een teken om het aan te doen en dan ook nog is gewoon de perfecte kleur "YES" zei ik en trok ze aan. Nadat ik mijn hoofddoek goed had vastgespeld trok ik een zwarte furcoat ,zonder mauwen aan zonder, spoot wat parfum en riep nog "Ik ben weg!" En liep naar de parkeerplaats.

Aangekomen bij Djennah werd ik overdonderd door geschreeuw, ik zag mijn tante gestrest heen en weer lopen. Mijn oom was zeker naar de moskee en Badr zat met zijn moeder alles op zijn plek te zetten, meskin Badr was echt moe.

Ze hadden me nog niet opgemerkt "Ik ben er jongens! Jullie redende engel" mijn tante kwam naar me toe en gaf me een dikke knuffel en vier kussen "Hamdoullilah, ik ben helemaal op! Ga maar even naar Djennah, je moeder komt zometeen helpen" zei ze en ging weer de keuken induiken.

Badr keek mij aan met puppyogen "HAHAH geen zorgen ik ga even naar Djennah, ben zo terug dan help ik wel" hij knikte blij en gaf me nog een knuffel. In Djennah haar kamer zag ik haar gestrest in haar kast kijken "Is er een stress-gas ontploft ofso, iedereen is gestrest!" Zei ik lachend en deed de deur achter me dicht.
"Help me! Ik was gisteren snel in slaap gevallen en ben vergeten wat ik moest aandoen voor vandaag klaar te zetten!" Zei ze met haar handen in haar haar. "Ga douchen etc ik leg je kleding klaar en ik kom zo je Shrek gezicht even fixen en dan ga ik ook even naar huis om samen met Amine te komen." Ze knikte en rende naar de badkamer ,waarna ik zowat in haar kast dook. Uiteindelijk vond ik een witte labaya (lange jurk) met goude details en pakte ook een witte hoofddoek voor haar.

Ik liet Djennah verder douchen en liep naar beneden waar ik Badr zag stofzuigen, ik ben trots op hem dat hij meehelpt. "Eey, ga maar naar me ma toe en breng hun allemaal hier. Me ma haar auto zit in de garage en moet gerepareerd worden. Ik regel dit wel." Zei ik en nam de stofzuiger over, hij bedankte me meerdere keren en gaf me een knuffel. "Slijmbal" Riep ik hem nog na voordat hij uit de deur was.

Na een uurtje hoorde ik Djennah me roepen van boven, ik zette de loempia's nog even snel in de oven, waste me handen en liep naar boven. "Jij bent definitie van een bruid-Zilla neef." Zei ik toen ik zuchtend haar kamer binnenkwam. "Jaa Jaa kom even snel onze gezichten fixen, ze zijn er over ongeveer anderhalf uur." Zei ze gestresst, ik knikte en begon aan haar make-up. Het was heel simpel, wat concealer onder haar ogen, wat mascara en lippenbalsem. Hetzelfde deed ik bij mezelf alleen deed ik rouge Coco lippenstift op. Ze spoot nog wat parfum voor zichzelf.

Djennah ging beneden mijn moeder en haar moeder helpen met het eten voor straks en ik was onderweg naar mijn huis. "Ben thuis!" Riep ik maar hoorde niks, ik deed mijn hakken uit en zette ze naast de deur voor straks. In de woonkamer en keuken zag ik geen Amine dus keek ik boven. Hij was weer nergens te bekennen dus keek ik in onze slaapkamer en zag hem op bed. Hij was weer aan het slapen en had enkel zijn broek aan "Amine! Ben je serieus ,ze zijn er over een half uur en het is voor ons als twintig minuten rijden!" Riep ik en liep naar het bed.

Hij stond vermoeiend op en keek me slaperig aan "ik weet ,Oeff waarom doen ze handvragingen zo vroeg?" Zei hij jammerend met een hese stem "vroeg? Het is inmiddels al 6 uur slimmerik" zei ik en wachte tot hij ging opstaan. Hij trok me naar hem toe en gaf me kusjes op me gezicht "niet doen, ik heb make-up op!" Zei ik boos maar hij keek me lachend aan ,waarna hij opstond en zich verder aankleed.

FocusWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu