31

4.1K 224 10
                                    

Huilend reed ik verder, ik deed wat Quran op en reed naar huis. Thuis aangekomen deed ik alle lampen uit en de gordijnen dicht en kleedde me om in de pyjama short van toen straks en een basic witte shirt en sprong gelijk me bed in. Ik bleef de hele tijd draaien en naar de plafond staren eindstand na ongeveer anderhalfuur kon ik slapen.

Paar dagen later;

Vermoeiend werd ik wakker, ik had heftige hoofdpijn en was erg misselijk. Als een dronken persoon liep ik naar de badkamer en nam een douche. Ik liep naar de kamer en opende de kast en nam een kandora. Snel hield ik me vast tegen de muur ,me hoofd bleef draaien. Ik probeerde te rennen naar de keuken en pakte snel wat Ibuprofen en nam het in. "Tfoe, wie heeft die smaak bedacht" zei ik mompelend terwijl ik in de koelkast keek. Ik zag nog wat eten van gisteren en besloot die op te warmen. Nadat al het eten was opgewarmd pakte ik een deken uit de kast en ging op de bank zitten en zette het eten op de tafel.

Ik hield de gordijnen dicht geen zin in zonlicht, ik voel me net een vampier. Ik deed de tv aan en keek naar de herhaling van Opsporing verzocht terwijl ik zat te eten. Als ontbijt kip eten met patatjes en aardappelsalade is heerlijk. Nadat ik alles ophad ruimde ik op en had gelijk weer zin in een pizza, ik pakte de huistelefoon en bestelde 3 pizza's voor mezelf. Best wel chill dit, meeste vrouwen zouden denk ik janken etc maar nee ik hou het wel op eten. Natuurlijk mis ik Amine, hij spookt elke seconde van de dag in me hoofd maar hij moet weten dat er grenzen zijn. Als hij zijn fout zou begrijpen dan zou ik niet zo boos zijn als nu maar hij dacht dat ik erom kon lachen.

"Ringggg, ringgg" hoorde ik de bel gaan, YES daar is me eten dacht ik. Ik wikkelde nog snel een hoofddoek om me hoofd heen en rende de trap af. Zonder te kijken door de camera om te zien wie daar was deed ik de deur open. Geschrokken keek ik hem aan, Amine. Hij kwam naar binnen en deed de deur gelijk dicht "wie zegt kom binnen!" Zei ik boos en wou hem wegduwen maar hij kwam dreigend op me aflopen. Ik nam wat stapjes naar achter maar voelde de muur tegen mijn rug, shit...

"A..Amine" zei ik toen hij zijn armen naast mijn hoofd tegen de muur aanzetten. Er was nauwelijks afstand tussen ons, hij bleef me in mijn ogen aankijken. Hij zei niks, ik heb hem echt gemist. Ik rook zijn heerlijke Armani parfum, hij had een PSG broek aan met een witte shirt waar je zijn spieren goed in zag. Waarom doet hij die shirt aan? Moet elke wijf hem aanstaren ofso? Amine zag dat ik naar zijn shirt keek "jaloers?" Zei hij hees "waarom?" Antwoordde ik "Ik weet dat je het haat als ik zo een shirt aan heb omdat allemaal wijven gaan kijken. Snap je nu hoe ik me voelde toen die Hamza die bericht stuurde?" Zei hij in me oor. Ik wist heus wel dat hij jaloers was door Hamza, "ik wist wel dat je jaloers was, maar hoe beland je bij de politie! En dan denk je nog dat het grappig is." Zei ik boos "Als je het wil weten, ik zocht Hamza op en heb hem gewaarschuwd. Hij wou biggie doen en je weet wat ik dan doe. Dus ik heb hem goeie pakkies gegeven maar blijkbaar was er een meid bij hem thuis die belde de politie." Verbaasd keek ik hem aan ,hij ging verder "Toen ik werd weggevoerd lag hij op de grond onder de bloed hij schreeuwde nog dat hij ervoor zou zorgen dat je mij zou haten en naar hem zou gaan" geschrokken keek ik hem aan. Dat is wat ik echt deed, ik was zo boos op Amine zonder dat ik naar zijn verhaal had geluisterd! Ik voelde me echt slecht "je moet jezelf niet de schuld geven, je moet weten dat ik er alles aan doe om je veilig te houden!" En voor ik kon antwoordde voelde ik zijn lippen op de mijne. Hij tilde me op maar werd onderbroken door de bel, geïrriteerd legde hij me weer neer.

"Goedemiddag, uw pizza's" zei de pizzabezorger, Amine keek mij sluw aan. "Ja dankjewel. Hoeveel krijg je van me?" Zei Amine "€25,-, meneer" antwoordde de jongen? Nadat Amine had betaald keek Amine mij aan "Ben je zwanger ofso dat je zoveel eet" zei hij tegen mij, "HAHAH ben jij dom of ben jij dom? We zijn pas 2 dagen getrouwd het is onmogelijk om nu zwanger te zijn." Zei ik lachend terwijl we naar boven liepen "Hmm zullen we zien" zei hij en beet op zijn lip "Gedraag je voor ik ga kotsen ja" zei ik lachend. Samen gingen we op de bank zitten en aten we de pizza op.

FocusWhere stories live. Discover now