15

5.3K 269 39
                                    

Samen met Mo en Souf liepen we de zaal binnen, jullie denken zeker ik bevind me in een shisha lounge. Nee ik doe daar totaal niet aan, ik bevind me in de kickboks school waar ik vroeger altijd kwam. Ik wou vroeger altijd al een professionele kickbokser worden, nog steeds eigenlijk. Helaas ben ik ermee gestopt omdat ik er geen nut inzag . Mijn vader zei mij altijd dat ik nergens mee zou komen, en dat ik me beter moest focussen op echte werk. Dat deed ik maar, ik raakte zo gedemotiveerd dat ik ermee stopte en mijn droom weggooide om als een kantoordirecteur te werken.

Souf had gelijk , kickboksen zal inderdaad helpen. "Ga je weer de ring in Bensaidi?"vroeg Mo me na een hele gesprek. "Amine Bensaidi is weer back a sahhh". De jongens die in de hal waren, stonden nu ook in de kantoor van Mo en klapte en joelde allemaal.

"We beginnen gelijk" riep Mo boven de herrie vandaan. "Ik heb geen spullen bij me man" herinnerde ik Mo aan. Souf gooide een zwarte Nike sporttas naar me. "HAHA heb je hem gevonden" riep ik naar hem terwijl ik naar Souf liep en hem een mannelijke knuffel gaf. Deze sporttas kreeg ik van mijn moeder ik Herinner het me als de dag van gister, heb er veel herinneringen aan.

Snel bond ik de boksbandages om mijn handen en liep richting Mo , hij stond al in de zaal. Ik hoorde hard Lijpe door de speakers in de zaal en zie allemaal jongens van 4 jaar tot 20+ aan het trainen. Samen met Mo begon ik met de warming up, 20 rondjes om de zaal heen rennen. Mijn conditie was nog steeds hetzelfde als toen ,dus Mo verhoogde de rondjes van 20 naar 40 en bij opdrukken van 100 naar 200. Geloof het of niet , maar het was heerlijk om weer te trainen.

Voor even vergat ik de situatie waarin ik me nu bevind. Samen lachen met Souf en de boys ,urenlang trainen van de ochtend tot laat in de avond. Helemaal de zweet in werken.

I'm back.

Toen ik zag dat het 23:55 was besloot ik om naar huis te gaan met Souf. "Wollah souf shokran bezaf man ,ik wist het wel dat ik altijd op je kon rekenen." Vertelde ik hem "alles voor mijn bro, en met Rania komt het goed en wanneer zij ook back is verwacht ik een bruiloft he." Wajow Wajow lijpe gast "jij bent lijp , zij zit onze band vriendschappelijk , als ik zeg dat ik iets voor haar voel dan is die band weg a sukkel." En zo begonnen we weer een domme dicussie. Snel bracht ik Souf naar huis en reed naar mijn eigen huis.

"Amineeeee" hoorde ik Sabir roepen, afgelopen 3 maanden ben ik heel erg close geworden met de gezin van Rania, vooral met Sabir. Meskin hij heeft nooit een oudere broer of een broertje gehad altijd alleen maar dames om hem heen. "Yooo" riep ik door het huis heen "kom FIFA snel" ik moest lachen door hem en liep naar boven richting de woonkamer. Ik zag iedereen in de woonkamer en eetkamer (er zit geen muur tussen de woonkamer er eetkamer😉het is een gehele open indeling). "Salam aleikum" zei ik hardop. Ik ging op de zitzak zitten toen me ma riep "Wajow Wajow Wajow ga douchen ga 3la schande , je zweet helemaal en jij nog hier rustig zitten." Ze kwam mijn kant op lopen en trok me aan mijn oor richting de douche , ondanks dat ik bijna 20 ben behandelt ze me nog steeds als een 9 jarige daarom hou ik van mijn moeder.

FocusWhere stories live. Discover now