28

4.4K 278 24
                                    

-
Ik heb zojuist gezien dat mijn boek al enkele dagen op nummer 1 staat bij avontuur!! Ik schrijf deze boek pas twee maanden en dat het nu al zo hoog staat, ongelofelijk😍 zonder jullie was het niet gelukt!! Wollah, dankjullie wel allemaal❤️❤️❤️❤️
-

Eenmaal bij de woonkamer hoorde ik harde gelach, ik liep ernaar toe en zag Amine niet. Snel liep ik naar de kamer toe zonder dat iemand het merkte ,ik hoorde wat vallen. Ik deed de deur open en zag Amine op de grond liggen "GAHAHAHA neee ben je gevallen?!!" riep ik lachend "niet lachen en help me", ik kwam niet bij en bleef maar lachen. Amine in tegendeel was niet zo blij, ik moest zo hard lachen dat ik op het bed ging liggen en rolde over het bed heen en weer. "Amineee!! Ik krijg HAHAH buikpijn!". Gelukkig dat ze in de woonkamer al druk waren anders hoorde ze mijn koeienlach. Voor ik het wist stond Amine voor me met een enge grijns, gelijk stopte ik met lachen en wou gaan zitten. Amine kwam richting mij over het bed heen waardoor ik steeds naar achter ging, tot ik het einde van de bed voelde en snel opstond. Hij bleef maar mijn richting komen en ik bleef stappen naar achteren zetten tot ik de muur tegen mijn rug voelde. Ik kreeg het heel warm door Amine's blik "Amine? Wat is er met jou?!" Zei ik terwijl ik normaal wou klinken maar eigenlijk klonk als een bange kip. Hij zei niks en stond op een gegeven moment voor me en er was nauwelijks ruimte tussen ons, "Hmm je wou net lachen toch?" Zei hij nog steeds met die grijns. Door zijn stem begonnen de haartjes op me nek overeind te staan. Hij gaf me kusjes in me nek "nee nee Amine niet doen! Er is familie hier!" Zei ik en probeerde zijn hoofd weg te duwen maar hij was te sterk en hield mijn armen tegen de muur vast. Hij gaf me een grote zuigzoen en zei "Voila, nu kan ik gaan lachen" en begon te lachen. Sneacky rende ik naar de badkamer en keek in de spiegel en zag een grote paars/rode plek in me nek, zo kan ik me echt niet vertonen bij de familie hsoema!. Ik opende de kastje en haalde er wat foundation uit en begon het te smeren op de zuigzoen. Het bleef een beetje zichtbaar maar beter dan helemaal zichtbaar.

"A khoya waar bleef jij?!" Riep Djennah ,opgelucht keek ik naar Djennah en gaf haar een knuffel. "Is Amine in de woonkamer?!" Zei ik ,ze knikte. "Hmm beetje hsoema dingen gedaan wella?" Zei ze met een sneacky gezicht en wees naar de zuigzoen "zeg Wollah het is zichtbaar. "Beetje ,als ie dichtbij staat wel." Zei ze lachend.

Samen liepen we naar de woonkamer "Ik zie jullie hebben het gezellig" zei ik hardop lachend. Ze knikte allemaal en ik ging naast Amine zitten en Djennah naast mij en naast haar zat Souf. "Je hebt geluk ,het is nauwelijks te zien met die vergding op je nek" zei Amine in me oor. Ik knikte en liep naar de keuken om het eten te checken "moeten we je helpen a benti?" Zeiden mijn moeder, souf zn moeder en Amine zn moeder tegelijkertijd waardoor we allemaal moesten lachen. "Nee nee hoeft niet, ik ga alleen checken" zei ik en liep naar de keuken. Snel pakte ik een zilveren dienblad in de kastje helemaal in de hoek. In de keuken aan de linkerzijde kunnen de mensen in de woonkamer en eetkamer je niet zien want er zit een muur tussen, dan naast de koelkast staat er een halve muur dus enkel de onderkant van een muur en dan heb je een openbovenkant van de muur en Kun je zo de woonkamer en eetkamer in kijken.

Terwijl ik de koelkast opende voelde ik twee handen om mijn middel. Ik wist gelijk dat het Amine was en ik zou hem ook gelijk terugpakken. Ik draaide me om en ging tegen hem staan, hij keek me diep in de ogen aan en ik aaide zachtjes over zijn litteken heen vlak boven zijn wenkbrauw. Het was zijn zwakke plek, hij deed zijn ogen dicht. Ik ging dichterbij met mijn gezicht en stond op mijn tenen ,hij keek me grijnzend aan meskin. Ik stond op het punt om hem te kussen maar draaide me HC om en pakte de dienblad met de thee en koekjes erin naar de woonkamer.

-
Geen zorgen, drama zal komen.

FocusOù les histoires vivent. Découvrez maintenant