37

3.9K 208 45
                                    

4 dagen later;

Inmiddels zijn we al verhuisd naar onze nieuwe huis, Amine weet nog niks over de hele zwangerschapsgebeuren. Het was echt moeilijk om het geheim te houden, me buik is inmiddels echt zichtbaar geworden maar ik draag enkel oversized dus niemand die t merkte. Amine ook niet, ik doe alsof ik ziekjes ben etc. Ik heb paar specialisten gehuurd om aan de kinderkamer te werken ,dus de muren grijsblauw te verven en de baby bedje en kasten etc in mekaar te zetten en te plaatsen. En ze zijn vandaag klaar, ik heb ook een taart besteld.

Voor vanavond heb ik familie uitgenodigd om het ze t vertellen, en dan zal Amine erachter komen achter het geslacht maar ik zal hem nu vertellen over dat ik zwanger ben. Hij slaapt nog steeds dus besloot ik alvast te gaan douchen en om te kleden. Het was al juni dus lekker warm, ik trok een witte huisjurk aan, je zag me buikje uitsteken maar deed er een kimono overheen en deed m even dicht. In de tussentijd was Amine ook opgestaan en had hij gebeden. "Amine kom is!" Riep ik naar hem toe vanuit de hal, en hij kwam aanlopen in zijn korte Nike broek en zonder shirt, weereens oogvitamine. "Ik moet je wat laten zien" zei ik met een glimlach waarna hij me verbaasd aankeek. Ik deed de deur open van de kinderkamer en hij liep naar binnen "Woow! Wie heeft dit gedaan! Jij?!" Zei hij helemaal blij "ik heb wat prof's gehuurd als jij ging werken, mijn zogenaamde geheime project HAHA" hij lachte mee en keek blij om zich heen. "Ik heb een verrassing" zei ik blij en deed de kimono uit, hij keek me verbaasd aan en kwam dichterbij en wou me kussen, hij had me buik nog niet opgemerkt tot hij dichterbij kwam en voelde iets tegen zich aan. Mijn buik ,hij keek verbaasd naar beneden en ik deed mijn jurk een beetje strak naar achter waardoor je me buik goed zag. Hij keek geschoqueerd "is, is dit echt? B..ben je zwanger??!!!" Zei hij stotterend ik knikte blij waarna hij naar me buik bleef staren? Ik werd een beetje zenuwachtig hij zei een tijdje niks, ik was bang dat hij het niet wou. Tot ik opeens zag dat hij rode ogen kreeg "je weet niet hoe blij je me hebt gemaakt!" Riep hij blij en tilde me op "Dat was dus waarom de dokter wou dat je kwam!" Ik knikte lachend "vanavond wanneer de familie er is kom je erachter of het een meid of een jongen is" zei ik "Mij maakt t niet uit zolang me wondertje gezond is." na veel te hebben gepraat erover gingen we ontbijten.

Paar uur later;

Iedereen was er, mijn familie en die van Amine en zijn vrienden en Souf zijn familie, en we zaten allemaal gezellig te kletsen tot ik de bel hoorde gaan, ik opende de deur en zag de bezorger. Ik betaalde hem en liep stiekem naar de keuken, de taart was drie lagen hoog en van de buitenkant waren de drie lagen rosé en turquoise en aan de binnenkant zou het turquoise zijn. Ik liep naar de woonkamer en liet de taart nog in de keuken , ik knikte naar Amine die het begreep. Hij kwam naar me staan en begon "er is iets belangrijks te vertellen, Rania is zwanger!" Riep hij blij waarna iedereen schreeuwde en begonnen te joelen. We werden van alle kanten gefeliciteerd, Amine bracht de taart de woonkamer binnen. "Zooooo, een kleine Rania of Amineee" riep Djennah blij. Samen met Amine sneed ik de taart aan en hij zag dat het vanbinnen blauw was en kreeg tranen.

Hij tilde me op en gaf me kusjes in me nek, hij was gewoon aan het huilen. Ik knuffelde hem strak, iedereen kwam naar ons toe en feliciteerde ons. Nadat iedereen een stukje taart kreeg gingen we allemaal zitten. "Hoeveel maanden ben je nu?" Vroeg mijn schoonma "19 weken al" zei ik blij "Gaan we hem op kickboks zetten wella" zei Younes lachend waarna iedereen moest lachen "zekerrrr hij gaat zijn vader opvolgen." Zei Amine blij. "Mijngod niet te geloven, je gaat gewoon zwanger zijn op MIJN trouw en we dachten altijd dat ik eerder getrouwd zou zijn en zwanger zou zijn dan jou HAHAH niet normaal" zei Djennah lachend, en zo begonnen we allemaal herinneringen op te halen. Hef was een dag om niet te vergeten.

Helaas duurde de pret niet voor lang.

Er werd aangebeld, Amine en ik stonden op om te gaan kijken. Het was Hamza voor de deur, Amine werd rood van de woede en liep dreigend naar hem "Je vrouwtje is lekkerrrr man, hoe ze beweegt alles" begon Hamza hardop te zeggen en te lachen, hij was dronken dat was zeker. Amine schreeuwde van alles naar hem waardoor iedereen naar de deur kwam, tot Hamza opeens me bij me arm wou meetrekken maar Amine begon hem te stoten en te schoppen, zijn vrienden en de vaders van Souf en Amine probeerde hem weg te duwen maar het lukte hen niet. Tot na een tijdje we sirenes hoorde gaan "Amine stop!!! Politie! Amine!!!!!" Riep ik keihard en rende huilend naar hem toe en smeekte hem te stoppen maar hij luisterde niet en bleef Hamza slaan en schoppen. De vrienden en mijn broertje en zijn broertje gingen om hen heen staan zodat de politie niks kon zien, en ze probeerde hem weer van hem af te halen tot we geschreeuw hoorden "Stop! Politie!!" Werd er geroepen door een groepje agenten, ze namen Amine vast met moeite en duwde hem de politieauto in "Neee!! Niet doen!!! Alstublieft!!!!!" Riep ik huilend en wou achter de auto aanrennen, maar de vader van Amine hield me tegen "ssstt we gaan wel naar de politie en halen hem daar weg. Geen zorgen benti straks is hij weer terug." Zei hij terwijl hij me een knuffel gaf en me naar mijn moeder bracht.

Amine zou niet terugkomen dat was zeker...

-
Zoals jullie lezen, verwachten ze binnekort een baby!! En ik heb totaal geen inspiratie voor leuke jongensnamen, dus vraag ik jullie om leuke jongensnamen zet t in de reacties😘

FocusTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang