26

4.8K 239 16
                                    

"Herhaal wat je zei dan!! Fils de salope!!" Schreeuwde Amine tegen de man "Saff Amine kom, maak geen problemen hier zidd" en ik wou Amine bij zn arm meeduwen maar hij trok zn arm terug en ging dreigend voor de man staan die nu 2 koppen kleiner was dan Amine. Die man rende snel uit de winkel, gelukkig maar.

"Kom, nu hebben we tijd verspild connard" zei ik boos tegen Amine, heel de winkel keek naar ons. "Sorry, habibti maar je weet niemand mag zo tegen je spreken. Je t'aime" zei hij en deed zogenaamd puppyogen. "Daar trap ik niet in ezel" zei ik en liep naar de vlees toe, ik keek nog sneaky naar achter en zag hem grijnzend naar me kijken. Ik kon met moeite me lach inhouden, en liep snel verder tot iemand me van me middel strak vasthield. Het was Amine zeker, ik draaide me om en zag Amine "laat me los,we zijn in de winkel en 3adh in een Marokkaanse is hsoema (schande) dit" zei ik toen ik zag dat er een groepje Marokkaanse meisjes ons vies aankeken. Hij knikte lachend en nam de winkelwagen van me over en ik ging verder alle boodschappen pakken.

"Khemsa kilo djadj shokran (5 kilo kip alstublieft)" zei ik tegen de slager, hij knikte en pakte de kip "ain (doe) 2 kilo kippenpootjes erbij" zei Amine, ik keek hem verbaasd aan "ja hallo ik wil morgen kippenpootjes eten" zei hij waardoor ik moest lachen, na alle boodschappen te hebben betaald liepen we naar de auto. "Amineeee, nu we toch in Amsterdam zijn gaan we ook even wat kleertjes halen?" zei ik met een pruillip "over paar uurtjes komt de familie en jij wilt shoppen, we gaan morgen Saff" ik knikte heel blij en stapte de auto in. "Ik kies vandaag de liedjes" zei ik voor Amine iets kon zeggen ,connecte ik mijn telefoon aan de auto en liet mijn afspeellijst afspelen.

"Sorry Amine maar de komende halfuur ga ik me karaoke doen" riep ik door de muziek heen en begon te zingen waarna hij moest lachen. Ik pakte me telefoon erbij en begon te snappen. Bij het liedje a toi- mister you gingen Amine en ik samen zingen en ik stuurde een snap met "Hmm kuch Djennah en souf kuch" naar Djennah en naar Souf. Amine keek lachend toe "Binnenkort trouwen hun ,wedden?!" Zei ik "Wollah wel ,Souf en Djennah komen toch straks." Zei hij met een knipoog, ik ben geen Rania als ik ze niet ga koppelen. Na een half uur kwamen we thuis aan , Amine zette alle boodschappen op hun plek en ik begon te koken.

Paar uur later;

"Ze zijn er over een 45 minuten ongeveer" zei Amine ,geschrokken keek ik hem aan Wajow 45 minuten maar. "Sta op van je luie kont en ga je omkleden" zei ik tegen Amine en trok hem aan zijn oor mee naar de slaapkamer. Jammerend zei hij "oké oké" ,soms is hij net een klein kind. Ik nam snel een douche van een half uur, en föhnde mijn haren zodat ze zo snel mogelijk droog zouden zijn. Haastend trok ik een zwarte broek aan met een donkergroene Marokkaanse tuniek die tot mijn knieën kwam en deed een zwarte hoofddoek aan als een tulban, heel snel en gemakkelijk. "Amine! Waar wacht jij op! Kleed je om" riep ik naar Amine toen ik hem op het bed op zijn telefoon zag. Hij knikte vermoeiend "ik weet niet waarom jij moe bent, maar dat betekent niet dat je hier kan luieren op je kont a sah" zei ik tegen hem terwijl ik mijn sokken aandeed "sorry yemma" zei hij lachend.

'Ding dong' geschrokken keek ik Amine aan "wayemaa ze zijn er en je hebt nog steeds enkel je short aan! Hsoema ,binnen 2 minuten ben je in de woonkamer netjes gekleed geen trainingspak!" Zei ik tegen hem terwijl ik naar de trap liep "waarom geen trainingspak?!" Zei hij boos ,ik negeerde het en deed de deur blij open. "Bentiii!!!" Riep galtou (Amine's moeder) met open armen gaf ze me een dikke knuffel. Ik knuffelde haar terug en gaf haar 4 kusjes. Daarna groette ik mijn moeder met 1001 kusjes, Meskina ze had me echt gemist. Daarna nog me broertje en zusjes en de zusje en broers van Amine en zijn vader. Na enkele minuten ging de bel weer en deed ik open en groette Souf met een handdruk, zijn moeder en zusjes met een knuffel en kusjes, zijn vader met een kus op zijn voorhoofd en zijn broertje met een handdruk. "Eey souf kom is!" Zei ik snel tegen souf voor hij naar boven zou lopen, inmiddels was iedereen boven "doe jij de deur open voor Djennah" zei ik met een grijns "yek ik weet al wat je van plan bent maat Ma3lish met alle liefde" zei hij met een knipoog waarna ik lachend naar boven liep.

-
2 delen in 1 dag, ik ben in een gulle mood vandaag man. In Shaa Allah morgen nieuwe deel, en vergeet niet te stemmen en te reageren des te meer motivatie om door te gaan❤️❤️

FocusWhere stories live. Discover now