Episode 18. "Beautiful liar."

18.4K 719 114
                                    

Okumadan önce bakar mısınız? ^-^

-Bu bölüm, ask.fm'den bana kendini tanıtmayan platoniğime gelsin. Yarın onun doğum günüymüş. Şimdiden kutlu olsun! Kullanıcı adını söylemedi. Eğer söyleseydi ithaf yapacaktım. Görünüşe göre beni çok seviyor. :D ♥

-NBH ile ilgili sorularınızı, merak ettiklerini ask.fm'den bana sorabilirsiniz. Link sağ taraftaki afişin altındaki "External Link" de var. :) Ayrıca profilimden de bulabilirsiniz.

-10K okuma ve 1K oya ulaştık. Size ne kadar teşekkür etsem az. Bu hikayeyi bu kadar çok sevdiğiniz için hepinize minnetarım.

-Ve lütfen. Ufacık da olsa bir yorum atın. Yorumlarınız ne kadar çok olursa, ilham perileri o kadar kısa sürede geliyor ve kısa sürede bölüm atıyorum.

-Sizi seviyorum. ♥

Bölüm 18. "Güzel yalancı."

Arabanın motorunun sesi kulak tırmalarken Bob'a seslendim. "Radyoyu açar mısın?" Bob elini radyoya atınca kibar bayanın sesi arabayı doldurdu. "Şimdi iki efsane ismin düeti geliyor. İyi dinlemeler!" Beyonce ve Shakira'nın Beautiful Liar melodisi kulaklarıma çalındı. Telefonumdan çantamı çıkarıp whatsapp'a girdim.

Günaydın.. :) -Arabell.  

Muhtemelen hala uyuyordu. Uykuyu bir çok şeyden çok severdi.

Adının altındaki çevrimiçi yazısını görünce gülümsedim.

yazıyor... 

Günaydın. Günüm aydınlanıverdi birden.. :) -Zayn. 

Gülümsedim. Bu tür afilli lafları nereden buluyordu, gerçekten merak konusuydu. 

Uyuyor muydun? Rahatsız ettiysem özür dilerim. -Arabell. 

yazıyor... 

Hayır, uyanmıştım ama daha yataktan çıkmadım. Ayrıca uyandırsaydın da sorun olmazdı. ;) -Zayn. 

"Şimdi de yeni çıkan şarkısıyla oldukça beğeni toplayan Pia Mia var. Mr. President bu yazın hit şarkılarından olmaya çoktan aday." Bob elini radyoya uzatıp sesi açtı. "Bu şarkıyı severim." dedi arkaya dönüp gülümseyerek. Gülümsedim. "Bu biraz hareketli bir parça değil mi? Yani senin gibi bir adama göre?" Dikiz aynasından bana göz kırptı. "Ummadık taş baş yarar, prenses."

Bu gün ne yapacaksın? -Arabell. 

yazıyor...

O kadar çok işim var ki.. İlk önce evin su ve elektrik faturalarını yatıracağım. Bu işi Doniya'nın yapması gerek aslında. Neyse, sonra arabayı servise götürmem gerek. İşim erken biterse restoranta uğrayacağım. Yani gün boyu full doluyum. Bu yüzden yatakta oyalanıyorum ya.. -Zayn.

Hemen ardından bir mesaj daha gönderdi. 

Sen ne yapacaksın? -Zayn.

Üniversite için görüşmeye gidiyorum. Arabadayım. -Arabell.

yazıyor...  

Jason ile mi? -Zayn.  

Siktir. Micheal ile gideceğimi nasıl söyleyeceğim ben şimdi?

Never Been HurtUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum