Episode 23. "We are a secret."

18K 619 21
                                    

 Şimdi. Bu bölümü gerçekten batırdım. Hiç istediğim gibi olmadı. Silip silip yeniden yazdım ama ortaya hoş bir şey çıkmadı.

Diyeceksiniz "bu malda yazdığı hiçbir şeyi beğenmiyor." diye ama okuyunca siz de bana hak vereceksiniz. 

İthaf: singerofbathroom'a gidiyor. ♥

Bölüm 23. "Biz bir sırız."

3 hafta sonra.

"Zayn, hayır ne demek biliyorsun değil mi?" Omuz silkti. "Peki sen hayırı cevap olarak kabul etmeyeceğimi biliyorsun değil mi?" Yüzümü buruşturdum. "Replik çalman hiç hoş bir şey değil Malik." Derin bir nefes aldı. "O zaman sende evet de!" "Zayn, anlatamıyor muyum?" Sesimi fazla yükselttiğimi farkedip küçük harflerle konuşmaya çalıştım. "İkimiz birden ortadan kaybolursak bu fazla dikkat çeker. Çok fazla!" "Peki ben anlatamıyor muyum?" Bak işte yine replik çaldı!

"Ben Liam ile dağ evine gideceğimi söyleyeceğim. Sende babanlara Hannah ile şehir dışında küçük bir kaçamak yapacağını söyleceksin." Ekledi. "Okulun tatile girdi, başarılısın. Sana izin vermemeleri için hiç bir sebep yok." "Evet, sonra Hannah'ı arayacaklar ve bizim birlikte olmadığımızı öğrenecekler." Güldü. "Hayır. Hannah ve Liam'da bizimle gelecek." Sesinde haylazlık sezdim. Ve olayı anlamam çok uzun sürmedi.

"Seni küçük çöp çatan!" dedim tıslar gibi. "Hannah ile Liam'ın arasını mı yapmaya çalışıyorsun?" Güldü. "İşte zeki sevgili diye buna derim ben." "Zayn, Hannah bu tür işlerden hoşlanmaz." dedim tedirgin bir sesle. "Aslına bakarsan hoşlanır. Çünkü gözlemlerime dayanarak söylüyorum ki ikisi de birbirine karşı boş değil." "Ah," dedim darılmış bir şekilde. "O'na bunu hesabını soracağım. Bana söylemesi gerekiyordu.

"Neyse, geleceksin değil mi?" "Bilmiyorum. Bu akşam Hannah'ı çağırıp bir konuşayım. Eğer kabul ederse, babamlarla konuşuruz." "Biliyor musun eğer şu an yanımda olsaydın seni öperdim." Bu tatlı itirafı üzerine gülümsedim. "Hatta belki daha fazla--" "Tamam Zayn, yeter." Sesli bir şekilde güldü.

"Şimdi kapatmam gerekiyor." dedi. "Seni seviyorum hayatım. Görüşürüz." Şunu sürekli dile getirmeyi kesmesi gerekiyor. Bütün özelini kaybediyor ne kadar sık söylenirse. "Görüşürüz bebeğim. Bende seni seviyorum." Telefonumu kapatıp tekrar rehbere girdim. Hesaba çekmem gereken biri vardı.

**

"Bana anlatacak şeyin neden bu kadar önemli de beni ayağına çağırdın?" dedi kaşlarını çatarak. Elimle yatağı gösterdim. "Geç otur." Yatağa oturdu ven bende karşısına. "Bu gün beni Zayn aradı ve bazı şeylerden bahsetti." Kaşlarını havaya kaldırdı. "Ne gibi şeyler?" "Liam ile ilgili." Gerildiğini hissettim ve hemen elini tuttum. "Bana söylemek ister misin?" Kaşlarımı kaldırıp ona baktım.

Tuttuğum elimi sıktı. "Liam beni sizin sevgili olduğunuzu söylemek için aradı. O gün bu gündür.. bilmiyorum bir şeyler var gibi." Gülümsedim. "Bu çok tatlı biliyor musun? Aman Tanrım çok yakışacaksınız!" Utançla yüzünü kapattı. Küçük bir kahkaha attım. "Ee, Zayn seni neden aramış?" deyince ciddileştim.

"Sen, ben Liam ve Zayn. Dördümüzü şehir dışında güzel bir otelde bir hafta kalmayı teklif ediyor." Gözleri açıldı. "Teklifin mantıksızlığı hakkında bir fikri var mı?" dedi şaşırarak. "Hayır hayır bekle. Biliyorum izin vermeyeceklerini düşünüyorsun ama onu da düşünmüş." Devam ettim. "Sen ve ben babamlarla konuşup ikimizinde okulunun tatile girdiğini bahane ederek izin alacağız. Ama onlar sadece ikimizin gittiğini bilecekler." Bir süre düşündü. "Liam'da mı var?" Başımı sırıtarak onaylar şekilde salladım. Dizime vurdu. "Hadi bakalım. Kalk. İkna etmemiz gereken babalar var."

Never Been HurtWhere stories live. Discover now