Episode 57. "The importance of this should be?"

11.8K 629 60
                                    

Sınır +195 vote ve +40 yorum. C'mon babe! sdjk

228K. Ağlayacağım sanırım. :') 14K oy da var tabii birde. Harikasınız Hemsvatos! ♥ 

Yorumlarımıza neden cevap verilmiyor diye düşünmeyin. Bu gün geriye dönüp bütün yorumlarınıza cevap vereceğim. ♥

Bölüm şarkısı "Celine Dion - I'm Alive."

İyi okumalar! ♥

Bölüm 57. "Bunun bir önemi olmalı?"

Yazarın ağzından. 

"Kızıma bakın." dedi Marie gözünü, 10 dakika önce yüklenmiş videodan çekerken. "O gerçekten mutlu." Video tekrar oynamaya başladı. 

Zayn ve Arabell'in kafasından aşağı buzlu su döken Niall'a sövmeye hazırlanan Zayn'i Arabell kendine çekti ve küçük bir öpücük verdikten sonra sıkıca sarıldı. Gülüyorlardı. Liam kamerayı kendine çevirdi ve gülerek "Bu gerçek aşk millet. Şuna bakın!" Kamerayı tekrar çifte çevirdi. 

"O O'nunla birlikte." dedi Jason. Sinirliydi. "Evet, ama kız kardeşin mutlu." "Onaylamadığım biriyle." Marie sinirlendi ve Jason'ın gözünün içine bakarak kesin bir dille konuşmaya başladı.

"Onlara kardeş derken onaylıyordun ama. Ya da Zayn için 'O benim kardeşim' derken onaylıyordun. Onlar birlikte olunca mı onaylamayasın tuttu? Beni iyi dinle Jason. Ne dersen de. Onlar şehre döndüklerinde, sonuna kadar onların arkalarında destek vereceğim." 

Bernard Barnes, konuşmanın üzerine odadan dışarı çıktı ve Marie'de onu takip etti. Bernard'ın geldiği yer Arabell'in odasıydı. Yatağa oturdu. Marie'de yanına. Elini kocasını omzuna attı. 

"Ne düşünüyorsun?"

Bernard derin bir nefes aldı. "Benim kızım." dedi Bernard. "Aşık olmuş." "Evet." dedi Marie gülümseyip. "Bunun bir önemi olmalı?" "Tabii ki de var." dedi Bernard gülerek. "Zayn O'nun için en iyi kişi. O'nu koruyor, kolluyor ve seviyor. En önemlisi de bu işte. Sevmesi. Zayn, Arabell'i gözüm kapalı emanet edebileceğim tek insan." "Yani?" "Yani, Arabell'le bir şekilde görüş. Yaser'le konuşacağım. Gelsinler. Uzatmanın gereği yok." Marie eşine sarıldı. "Teşekkür ederim." diye mırıldandı yavaşça. 

Salonda müzik dinleyen Rosemary'nin yanına indi. Yengesini gören Rose, kulaklıklarını çıkarıp oturma pozisyonunu dik hale getirdi. "Rose." dedi Marie yanına otururken. "Bir konuda yardımına ihtiyacım var." Rose boğazını temizledi. "Tabii ki de. Yapabileceğim bir şeyse neden olmasın?" Marie bir süre ellerine baktı ve sonra bakışlarını Rose'a çevirip konuştu.

"Bana Arabell ve Zayn'in kaldığı evin adresini vermen gerekiyor."

Arabell. (2 gün sonra)

Mutfakta, şarkı mırıldanarak puding pişirirken hızlı ve telaşlı bir kaç ayak sesi duydum. Ve ardından güçlü bir öğürme sesi.

Kalbim boğazımda atarken ocağın altını kapatıp salona koştum. Ama boştu. Öğürme sesleri devam ediyor ve yukarıdan geliyordu. Merdiveni ikişer üçer çıkıp banyoya koştum.

Zayn, klozete eğilmiş, kusuyordu. Beni görünce eliyle git işareti yaptı ama gitmedim. Sevgilimden iğrenecek değildim. "Shh. Tamam sakin hayatım." Geri çekildi. Terlemişti. "Beni böyle görmeni istemezdim." dedi yorgunca. "Senden iğrenmiyorum." Islak saçlarını geriye ittim. Elini midesine yerleştirdi ve klozete tekrar eğildi. 

Never Been HurtWhere stories live. Discover now