1.kapitola

7.3K 213 4
                                    

Už sú to dva mesiace, čo ma prijali do Williams' architects a mohla by som s úsmevom podotknúť, že som šťastná.

Je to neuveriteľné?

To vám teda poviem.

Keďže som mala peňazí už dosť, kúpila som si dom blízko pri firme, aj keď som na to potrebovala veľa pomoci a času, ale môj život sa nakoniec zmenil k lepšiemu.

Viete si to predstaviť?

Nie? Tak ja vám to nezazlievam.

Sústredila som sa len na to šťastie, ktoré tak náhle prišlo, až to bolo neuveriteľné.

Už som konečne mohla odísť od Alexa, a mohl som normálne dýchať, lebo v jeho blízkosti sa to nedalo.

A konečne  môžem byť sama a nebáť sa, čo bude, keď prídem domov. Mala som zo seba  dobrý pocit. Dokázala som sa posunúť ďalej a nevycúvať.

A za to som na seba hrdá.


--------

Ako každé ráno som vstala a nie až tak sa ponáhľala do práce.

Bolo pekné počasie, tak som si zobrala sukňu a krátku blúzku. Trochu som sa namaľovala, vyžehlila vlasy, najedla sa a išla do môjho auta.

Typické ráno, ktoré nie je až také zaujímavé.

Áno, mám aj nové auto. Nebolo nové ako nové, ale musela som mať niečo, s čím by som sa dostala do firmy, preto som ho kúpila od jednej ženy, ktorá ho potrebovala čo najrýchlejšie predať.

Po ceste som si kúpila espresso s mliekom a nezabudla som to kúpiť aj šéfovi. Má to najradšej, tak mu to stále nosím na zlepšenie nálady. Keď som si na začiatku myslela, že bude na mňa zlý, ohromne som sa mýlila. Je na mňa naozaj dobrý a vždy, keď niečo, pomôže mi len s úsmevom. Nie je to jeden z tých starých dedkov, čo si hundrú popod nos. Aj keď pán Williams nie  je až tak starý.

A prekvapilo ma aj to, že som si tam našla aj kamarátov.



Pred budovou bolo veľa áut ako vždy, ale aj tak sa mi podarilo nájsť voľné miesto a hneď som tam aj zaparkovala. S dobrým pocitom nového dňa som vošla dnu. Každý sa o niečom rozprával a bol tu taký hluk ako ešte nikdy.

Vo výťahu som stretla moju kolegyňu Taru a spolu sme sa vybrali do našej spoločnej kancelárie. S Tarou som sa na začiatku začala baviť a myslela som si, že je taká ako ostatné, ale po čase som zistila, že je veľmi dobrá kamarátka. A dokonca sme si rozumeli až veľmi.

V kancelárii bol už Lucas a bezohľadu na to, že sme mali pracovať, sa začalo naše debatovanie.

,,Ako ste sa mali o víkendu?" opýtala som sa ich s úsmevom a odpila si zo svojej kávy. Musela som chvíľu počkať, než vychladne šéfova káva, aby som mu ju mohla doniesť.

,,Poznáš to, stále toto isté." odpovedal Lucas. Hneď som vedela, že myslel jeho dievčatá. Musela som povedať, že Tara aj Lucas mali dosť pestré životy, čo sa o mne povedať nedalo.

Smutné?

,,Som zvedavý na toho nového šéfa. Keď som išiel ráno okolo tých štetiek, tak sa o ňom bavili ako o bohu." prekrútil s očami. Tara sa zasmiala a hneď na to ho buchla do ramena.

,, No jasné, každý vraví o tom super sexy chlapovi a Liam hneď žiarli." povedala Tara a prekrútila očami.

,,Nežiarlim. Ja môžem mať ktorúkoľvek, jasné? A ani nejaký nový "sexy" šéf to nezmení. Ja som najlepší."

Môj drahý šéf ✔Where stories live. Discover now