8.kapitola:

5.1K 157 1
                                    

Dneska sme sa s kolegami dohodli, že pôjdeme zas do baru, čo u nás nebolo nič nezvyčajné. Minule som si to tam veľmi obľúbila a naozaj som tam chcela ísť. Sú tam pekní muži a opití tancujúci ľudia, ktorých nič netrápi. A možno preto som sa tam cítila dobre.

Teda aspoň vtedy ich nič netrápi.

A to sa mi tam tak veľmi páči. Veď, nie je super sa len tak občas pokochať nad krásnymi mužmi?

Vlastne ja sa kochám každý deň nad Richardom, ale toto je niečo iné.

Keďže Tara išla na návštevu ku rodičom, nebude môcť ísť, čoho som sa aj obávala, lebo sama v spoločnosti chlapov som byť nechcela. Dúfam, že sa mi Liam nebude vtierať, ako to teraz robí. Povedal, že stále nestráca nádej, žeby sme mohli byť spolu.

No lenže ja som nejak tak vedela, že s ním nechcem mať nič.

****

,,Daisy, čo si dáš?" opýtal sa ma Jake, keď sme sedeli pri boxe a on išiel po ďalšie poháriky.

,,To isté, čo vy." stroho som odvetila. Pila som zatiaľ len kofolu a rozprávala sa s Ruth. Musím uznať, že je pekná, ale je to ďalšia namyslená štetka. Dneska mala oblečené obtiahnuté bordové šaty, ktoré pekne ukazovali jej krivky. Ja som mala tiež trochu obtiahnuté čierne šaty, mali veľký výstrih a keď sa so mnou Liam rozprával, vždy mu oči padli na môj hrudník, čo mi nebolo príjemné.

Jake bol už mimo a balil tam nejaké dievčatá a Lucas, ten ma okukuje skoro stále, ale ako sám povedal, on sa len rád pozerá na pekné veci. Keď na mňa pozrel, Ruth si naňho sadla a začala mu ukazovať svoje prednosti, aby si ma nevšímal.

Pokrútila som nad tým hlavou a radšej sa išla napiť niečoho tvrdšieho.

Pri barovom pulte som sedela asi 5 minút a pila vodku. Už ma bolela hlava a čakala som len na to, kedy mi príde na vracanie. Liam bol pri mne a stále mi niečo rozprával, lenže ja som nepočúvala ani slovo. Začala som vnínať až vtedy, keď mi ponúkol odvoz. Keďže nič nepil, mohli sme v pokoji nastúpiť do jeho auta a vyraziť a nebáť sa, že nás zastavia policajti.

,,A čo ostatní?" spýtala som sa s pohľadom upretým na jeho tvár. Zdal sa mi ešte krajší ako inokedy. No čo dodať, Liam bol veľký kus.

A aj alkohol.

,,Všetci ešte chcú ostať. Asi pôjdu na taxíku alebo peši. A jake, ten pravdepodobne ostane na noc u jednej z tých žien." zasmial sa a na chvíľu sa na mňa pozrel.

Cesta prebiehala v tichu, čo bolo nanajvýš zvláštne, lebo s Liamom alebo ostatnými sme si vždy mali čo povedať. Možno až teraz doľahla na nás tá trápna situácia.

Alebo som bola veľmi unavená a nevládali sme obaja rozprávať.

Odpútala som sa a vystupovala z auta, keď zaparkoval pred mojím domom. V najbližších kríkoch, ktoré tu zhodou okolností boli, som vyhodila všetko, čo som za dnešný deň zjedla.

,,Si v pohode?" kontrolne sa opýtal a vystúpil z auta, aby ma skontroloval.

Len som prikývla a spýtala sa : ,,Neideš?", a ukázala na môj dom. Usmial sa, ale pokrútil hlavou. 

,,Treba nám spať."

,,To môžeme aj tu." Rýchlo na mňa otočil hlavu a asi znervóznel, lebo jeho výraz bol veľmi zvláštny. Chytila som ho za ruku a ťahala do domu, aj keď sa najprv bránil, potom jednoducho išiel.

V predsieni sme sa vyzuli a rovno išli do mojej izby. V kúpeľni som si obliekla krátke kraťasy a tielko a vrátila sa za ním. Liam si vyzliekol košeľu a ja som mala výhľad na jeho pekné telo. Mal ho trochu menej vyšportované ako Richard, ale aj tak bol na zožratie. 

,,Môžem ísť aj na gauč." povedal, keď som ho volala ku posteli.

,,Ale prestaň s tým. Zmestíme sa tu obidvaja." Poškrabal sa vzadu na krk a váhal.

,,Čo je, Liam?"

Zahľadel sa mi do očí a zasmial sa.

,,Ja nemôžem s tebou spať v jednej posteli.." Nechápavo som sa naňho zamračila a čakala na odpoveď na nevypovedanú otázku.

,,Si, kurva, tak sexy, a keď tam s tebou pôjdem a budem myslieť len na to, že máš len krátke tielko a.." odmlčal sa; len podišiel blízko ku mojej tvári.

,,Nechcem ti ublížiť, ale som chlap a mám svoje potreby." 

Nadýchla som sa a nevedela, čo mám povedať.

Túto vetu používa každý.

Momentálne mi viezlo hlavou Liamove polonahé telo a skôr ako stihol niečo urobiť, som ho pobozkala. Bol chvíľu v šoku, ale nakoniec začal spolupracovať a  chytil ma za boky. 

Bolo to len čisté pobláznenie. Žiadne city, len príťažlivosť. Teda z mojej strany. Nechcela som aby mal falošné nádeje, ale v tú chvíľu som ho chcela. Liam ukončil bozk a začal mi bozkávať krk. Malé božteky od neho bolo pre mňa potešením. Bol to príjemný pocit, ale o chvíľu skončil, keď  sa Liam zapozeral na môj krk. Pozrela som sa a zistila, že videl ten cucflek od Chrisa. Odtiahol sa a prehlásil:  ,, Vidím, že si si už niekoho našla."  Nestihla som ani nič urobiť, lebo začal on sám.

,, Viem, že medzi nami nič nie je, ale...nemala si mi dávať falošné nádeje.  Povedz, prečo si ma pobozkala?" V jeho očiach bolo vidieť sklamanie a trochu hnev, ktorý som spôsobila.

Do chmár.

,,Ja neviem, Liam. Bolo to odo mňa blbé, viem.. "

,,Dobre... Chápem." Vstal z postele a začal si obliekať košeľu, ani sa na mňa nepozrel.

,,Liam, prosím, prepáč mi to. Nikdy by som ti nechcela ublížiť. Ja len.." 

,,To je v poriadku, Daisy. Ja to chápem.. Nič ku mne necítiš a ja s tým nič urobiť nemôžem..Nehnevám sa na teba, len musím teraz odísť, lebo sa zbláznim." Pobozkal ma na líce a tváril sa, že je s tým zmierený, no videla som, že bol sklamaný a len potláčal svoje emócie.

,,Nechcem, aby si čakal, Liam." ozvala som sa, keď už bol pri dverách, ,,Chcem, aby si bol šťastný. Hneď teraz. A viem, že so mnou nikdy nebudeš. Prosím, vykašli sa na mňa. Nie som pre teba, ani pre nikoho.. Buď šťastný."

,,Sladké sny." poprial mi s úsmevom a vedela som, že si zobral moje slová k srdcu.

Aspoň myslím.

,,Sladké sny."

Šepla som si pre seba a následne počula buchnutie vchodových dverí.

Môj drahý šéf ✔Where stories live. Discover now