33.kapitola:

4K 150 1
                                    


****

Zobudila som sa na to, ako ma niečo šteklilo na krku. Po otvorení mojich očí som zistila, že to Richard mi prstami prechádza po nahej pokožke a s úsmevom ma pozoruje. Akoby ma ten jeho úsmev poriadne prebudil, a tak som sa narovnala.

,, Dobré ráno, princezná." povedal a stále sa usmieval. Boli sme samozrejme obidvaja nahí, prikrytí pod tou huňatou dekou. Cítila som sa výborne pri jeho dokonalom tele, z ktorého išla taká teplá energia, ktorá mi robila motýliky v bruchu.

,,Výborné." odzdravila som a začala rozmýšľať, či to, čo som urobila, bolo správne. No určite to nebolo, ale neľutovala som to. A nechcela som, aby bol nejak smutný z toho, že som to nechcela. Chcela som a teraz som spokojná.

 Nebudem si na ňom vylievať nervy, lebo za nič nemôže.

Natiahla som sa pre mobil a pozrela si správu od Tary. Len sa ospravedlňovala, že ma nemohla  prísť navštíviť a že dúfa, že som v poriadku. Len som jej odpísala, že som v pohode a nemusí sa báť. Richard sa ležérne opieral a hral sa s mojimi vlasmi.

,,Včera si bola neskutočná." pošepkal mi do ucha a na to ma pobozkal na plece.

,,Aj ty." pochválila som ho s úsmevom. Nebudem to predsa ľutovať - bolo to dobré a páčilo sa mi to. Veď o nič nešlo.

Usmial sa ešte viac a prekrížil si so mnou prsty.

,,Ľutuješ to teraz?" opýtal sa zvedavo a možno aj sklamane.

,,Nie," rázne som zamietla, ,,Páčilo sa mi to. Naozaj."

,,Dobre." Zdal sa byť šťastnejší a stále ma neprestával hladiť.
,,To bol môj najlepší sex."

,,Určite." zasmiala som sa a otočila sa na chrbát. ,,Ty máš toľko skúseností, že ja by som sa musela vyspať s celým New Yorkom, aby som bola dosť dobrá." dopovedala som a až potom mi doplo, čo som vlastne povedala.

,,Naozaj. Konečne som mal sex s niekým, koho mám rád a nie je to žiadna štetka.. A ty si až veľmi dobrá, tak o sebe prestaň pochybovať."

Dosť ma to potešilo, čo bolo aj vidno, a ako náznak toho, že som v pohode a jeho slová beriem vážne, som sa usmiala a objala ho. Síce bol zvalený na boku, čo nebola veľmi dobrá poloha, aj tak mi objatie opätoval.

Nahlas vydýchol a pobozkal ma na prsia, akoby vdychoval ich vôňu.

Nechcelo sa mi od neho odísť, no musela som ísť domov, lebo príde Tara a Lucas. A možno aj Liam, keď sa nehnevá.

,,Idem si dať sprchu. Môžeš ísť so mnou." ponúkol a dal mi bozk na pery.

Nebolo to divné?

,,Mala by som ísť domov. Príde Tara a Lucas.."

,,Nemal som sa o teba náhodou starať?" spýtal sa hravo. Zasmiala som sa nad tým, ako sa tváril.

,,Oni sa o mňa postarajú. Ale ďakujem, že si ma tu zobral. Ako som vravela - som veľmi poctená. A som aj poctená, že som mohla byť prvá, ktorá tu aj s tebou mala sex."

Zasmial sa a prikývol s hlavou medzi mojimi prsiami. Zdvihol sa a ešte raz ma pobozkal.

,,Dobre, len sa osprchujem a odveziem ťa. Ale môžeš sa pridať." Žmurkol a už sa nahý vykradol preč, zatiaľ čo ja som mala pekný výhľad na jeho dokonalý zadok.

S povzdychnutím som zo seba odkryla deku a vstala so zámerom nájsť moje oblečenie, ktoré bolo porozhadzované po zemi. Zapla som si podprsenku, ktorá bola hodená za gaučom a natiahla na seba tielko. 

Začal vibrovať mobil a po obzretí sa som zistila, že to bol môj. Zdvihla som to a ani sa nepozrela, kto volá.

,,Čau." pozdravil Lucas, ,,No.. takže som zistil, že si nebola doma." 

Dúfam, že mu to Liam nepovedal, lebo nechcem, aby bol Lucas naštvaný. A on, samozrejme, že bude, lebo sa správa akoby bol môj otec. Zase začne s tým, že nie som ako ostatné a jemu ide iba o jedno..

,,Hmm." zahmkala som, lebo som netušila, čo na to povedať. Zatiaľ som si obliekala moje nohavičky a možno aj preto som nevedela, čo povedať.

,,Nebudem sa ťa pýtať, kde si bola, lebo to už viem." pohotovo povedal a z jeho hlasu som nedokázala nič vyčítať. Či je nahnevaný alebo sklamaný ako Liam. 

,,So chmár. Prosím, než začneš s tými rečami, uvedom si, že to je môj život a jeho nepoznáš. Nevravím, že ho poznám, ale viem o ňom pár potrebných vecí. Prosím, nehnevajte sa všetci na mňa. Je to môj život. A vieš, že mone chyby sú budúce ponaučenie." začala som s vysvetľovaním. Akoby som hovorila rodičom, že som už dospelá a je to môj život. A presne sa aj tak Lucas správal.

,,Ja ti nič vravieť nechcem. Síce s tým vôbec nesúhlasím, ale čo mám robiť? Len keď ti ten idiot ublíži, tak ho poriadne vykastrujem, dobre?" A Lucas je tu. Vlastne som myslela, že mi bude do toho kecať a poprípade sa naštve, ale prekvapil ma.

,,Ďakujem." šepla som s veľkou vďakou a radosťou, že aspoň niekomu to je ako tak jedno.

,,Veď jasné. Ale teraz idem ku tebe a budeme spolu celý deň a ani na krok sa od mňa nepohneš." 

,,Dobre. Tak čau."

Keď som zložila, obliekla som si len legíny a išla do kuchyne. Napúšťala som si do pohára vodu a vypila celý hrnček.

Už som aj chcela urobiť raňajky, no Richard prišiel skôr, ako som mohla vôbec začať. Stále s tým jeho úsmevom a oblečený len v nohaviciach.

,,Pôjdeme sa niekde najesť? Tu asi nemám nič poriadné." navrhol a podišiel ku mne. Pobozkal ma na čelo a otočil sa, asi pre tričko. Ja som bola prekvapená tým bozkom. Teda, nemyslela som si, že ma bude potom bozkávať. Ráno som tomu ešte chápala, ale teraz nie.

Akoby sme boli nejaký pár.

A aj som si myslela, že keď dostane to, čo chce, tak sa mi už bude vyhýbať, ale on ma pobozkal na čelo. Usmiala som sa pre seba a išla ku nemu, aby sme už mohli ísť.

Nemám nádeje, len neviem, prečo som šťastná.

A zase sme pri tých komplikovaných pocitoch.

Môj drahý šéf ✔Where stories live. Discover now