48.kapitola:

3K 108 1
                                    

                                    Richard:

Otvoril som dvere od môjho domu a vonku som uvidel stáť Ruth. Bol som ešte len v boxerkách, lebo ma práve zobudila. A keďže som včera veľa pil, tak ma riadne bolela hlava. Nadvihla obočie a bez môjho dovolenia vstúpila dnu. Nemal som na ňu náladu, no nemohol som ju vyhnať.

Možno by to povedala matke a potom by mi neviem čo urobila, keďže bola teraz akoby niečim posadnutá. Aj s tou svadbou prišla len tak a zrazu ju napadla Ruth. Muselo na tom niečo byť a musel som to zistiť.

Kto vie, aké sú Ruthine plány.

,,Čo si tu robil?" zasmiala sa a otočila sa na mňa, aby som jej odpovedal. Narážala na ten veľký neporiadok, ktorý som po sebe včera zanechal. Neviem, čo všetko som včera robil, ale keďže tu boli porozhadzované aj vajíčka, tak som sa asi snažil niečo uvariť. Schválne si pamätám len Daisy a jej nového kamoša. 

Pch, sám si za to môžem.

,,Ani neviem," priznal som, ,,Čo tu vlastne robíš?" opýtal som sa jej, keď som si dával tabletku a zapil ju vodou. Pokrčila plecami a prišla bližšie do kuchyne.

,,Ani neviem." zopakovala po mne. Niečo na nej bolo iné a ja som nevedel, čo také. Správala sa normálne, akoby nebola tá mrcha. ,,Len som sa na teba prišla pozrieť." Sadol som si na stoličku ako ona a ešte pil vodu.

Nemal som jej čo povedať. Len som zase myslel na Daisy, a tak som mal chuť ísť za ňou, ale nemohol som. A myslel som aj na toho chlapa, ktorého mala včera u seba. V inakšom prípade by som išiel nejakú nabúchať, ale nechcel som.

,,Tak už na ňu zabudni." prehovorila Ruth a ja som vedel, že tým myslí presne toho človeka, na ktorého som teraz myslel. Jej sa to ľahko povie, ona nie je schopná hocijakého citu, len škodoradosti. Zozadu ma objala a začala bozkávať na tvári, no ja som ju zo seba ihneď striasol.

,,Nedá sa len tak zabudnúť." zamrmlal som a napil sa vody. Studená voda ma trochu osviežila a ja som sa aspoň necítil tak blbo. Musím sa trochu spamätať a dať sa dokopy.

Bol som úplne na dne.

,,Dá." zamrmlala na teraz ona. Žeby len niekoho ľúbila? A možno preto sa správa, ako sa správa. 

,,Oh, tak kde je ten tvoj? Prečo nejdeš za ním?" Zaujímalo ma to, aspoň niečo teraz v tejto dobe.

,,Nemusím, on je tu." priznala s neutrálnym pohľadom a išla do obývačky. Ja som vstal a išiel za ňou.

,,To nie je láska." povedal som a pokrútil hlavou. Stála pri okne a bola mi otočená chrbtom. Mohol som vidieť jej obtiahnutý zadok, a v inom prípade by som hneď chcel ísť na vec, no teraz som myslel len na to, ako by tam stála Daisy.

,,Ver mi, ja viem, čo je láska. A síce ťa teraz možno mám, ale ľúbiš inú. Ale nevadí mi to, ja to nejak vydržím." A týmto mi preukázala, že je stále tá istá a že s ňou nič nie je. Určite ma neľúbila, to som vedel, ale možno ma mala rada. Teraz sa nesprávala ako mrcha, ale ako.. ani neviem čo.

Priblížila sa ku mne a v rýchlosti ma chytila za ruku. Zvalila ma na gauč a ľahla si na mňa. Vyzliekla si tričko aj podprsenku a ja som sa už ani nebránil. Mal by som?

Aj ona sa vyspala s iným. A možno mi to pomôže sa trochu odreagovať. Na chvíľu sa postavila, aby si dala dole sukňu a ja som ju len pozoroval a čakal.

 Keď si myslela, že tým mi na ňu pomôže zabudnúť, tak sa mýlila. Vždy, každým jej pohybom, bozkom, som myslel len na Daisy. Ani som sa nijak nesnažil, aby som bol dobrý, len som tam ležal a nechal ju. Jej to asi nevadilo, len ma všade bozkávala a hladkala. A to mi ešte viac pripomenulo Daisy.

Jej plné prsia, chudé brucho, perfektný zadok. Jej hladkú, voňavú pokožku a krásne oči. A tak som vyvrcholil, a myslel pri tom len na ňu.

 A vtedy som vedel, že na ňu tak ľahko nezabudnem. 

Môj drahý šéf ✔Where stories live. Discover now