11.kapitola:

4.8K 171 0
                                    

 Po výbornom obede sme zase museli ísť pracovať, a tak každý išiel svojou cestou do kancelárie. Ja som sa vybrala o poschodie vyššie, lebo som musela vytlačiť jednu zmluvu a odniesť to Richovi.

Super, zase uvidím svoje kolegyne, ako vychádzajú celé strapaté z jeho kancelárie.

Ale veď pre čo iné žijem?                                                                                                                     
Od osudného rána vždy klopem, tak ani teraz to nebolo inak. Keď som započula jeho hlas, vošla som dnu a rovno mu položila tú zmluvu na stôl. Rich stál ku mne otočený chrbtom a pozeral von oknom na slnečný New York. Otočil sa ku mne a prezeral si ma zhora-dole. Trápne som si odkašľala a chystala sa na odchod.

,,Priniesla som tú zmluvu." prehovorila som ešte trápnejším podtónom, ako bola táto situácia.

Mala som predstierať, že sa nič nestalo?

Že nemám teraz chuť ho ošukať ako divá sviňa?

Počkaj, prečo práve divá sviňa?

V práci sa správa úplne inak, ako keď sme niekde inde. Prečo to tak je?

Prikývol a ukázal mi, nech mu to podám. Podala som mu to do ruky a on sa do toho začítal. Len som tam stála a pozerala naňho. Zase mal košeľu, v ktorej vyzeral tak šukózne. A to mi pri mojom zmýšľaní nepomohlo.

Ako inak.

Papier položil na stôl a zvláštnym pohľadom sa zadíval priamo na mňa. Z rozmýšľania, či mám ísť preč alebo ostať, ma prebrali jeho blížiace sa kroky.

A boli to strašné rýchle kroky, až som si začínala myslieť, že ma ide zbiť. Donútil ma cúvnuť až ku ďalšiemu stolu, čo tu mal, a nehýbať sa. Vždy sa nemôžem hýbať, keď je v mojej blízkosti.

Ako to robí, že je taký príťažlivý? 

Jeho tvár sa zrazu priblížila ku mojej a ja som cítila jeho dych, ktorý ma šteklil na nose. Chcela som ho obísť, ale on sa oboma rukami chytil stola, a mne neostávalo nič iné, len čakať, čo urobí.

Stále sa mi díval do očí, akoby v nich niečo hľadal. Nič nevravel, zohol sa k môjmu krku a olízal mi ho. Najprv mi malými božtekmi prechádzal po krku, potom mi začal sať pokožku. Prečo som ho nezastavila, ani sama neviem. Bol to úžasný pocit. Slabo mi zahryzol do krku a išiel nižšie, až k môjmu výstrihu.

Nie, nebude ma mať v moci. 

Chcel mi odopnúť gombík na blúzke, ale ja som ho zastavila. Vtedy mi to vlastne doplo. Vyslobodila som sa z jeho držania ma a chcela odísť, ale on ma chytil za ruku.

,,Nebuď taká nedostupná. Viem, že ma chceš."

,,Neviete, čo chcem. A aj keby som vás chcela, nenechám so sebou zametať." Zamračila som sa naňho a cgcela som sa vymotať z jeho ruky, ale on si ma ešte bližšie pritiahol ku sebe. Chytil ma za ne a ja som sa ho musela chytiť, aby som nespadla, lebo moje topánky boli hrozné.

,,Pusti ma." povedala som cez zaťaté zuby.

Len sa zasmial, chytil ma za zadom a niesol ma k stolu, kde ma následne položil. Držal ma pevne, tak som tam musela sedieť a čakať, čo spraví. Jeho ruka putovala z mojich pŕs dolu na moje boky, až sa dostal ku mojej nahej pokožke pod sukňou. Išiel vyššie a vyššie a ja som nevedela, čo robiť. 

,,Prestaň. Ja to nechcem." Môj zúfalý hlas ho donútil prestať putovať s jeho rukou po mojej nohe a zadíval sa na mňa s tými jeho krásnymi očami.

,,Pustím ťa, ale ešte predtým, než to urobím, od teba niečo chcem."  príťažlivo zapriadol.

,,Čo?" zvedavo som sa opýtala a môj hlas nabral ešte bojazlivejší odtieň.

Bála som sa, čo chce tento sexy diabol.

,,Bozk."

Nechápavo som sa zamračila a išla niečo povedať, ale nevedela som čo. Bozk? Ako vážne? Myslela som, že bude chcieť, aby som mu vyfajčila alebo čo, a on..

,,Pobozkaj ma a ja ťa pustím." Provokatívne sa uškrnul a jeho ruky dal na môj pás.

,,To si radšej počkám, kým niekto zaklope na dvere." Usmiala som sa tiež.

,,Ale ja nikoho pustiť dnu nemusím."

Oh, prečo z neho musím padať do kolien?

Rozmýšľala som nad tým. Nemusím mu dať pusu, veď keď niekto zaklope na dvere, tak on bude musieť otvoriť. Ale neviem prečo, ale chcela som ho ochutnať. Ako sa bozkáva. No, určite sa bozkáva výborne. Niečo vo vnútri mňa ho tak strašne chcelo pobozkať, ale rozum vravel niečo iné.

Veď za bozk nič nedám, no nie?

Nič som nepovedala a len sa k nemu nahla. On sa priblížil tiež a nakoniec sa naše pery spojili. O chvíľu sa naše jazyky dotkli a ja som si to naplno užívala. Ten pocit bol neopísateľný. Richard Harris sa vedel úžasne bozkávať.

Moja ruka zašla do jeho vlasov, za ktoré som poťahala, a jeho ma začali hladiť, pričom sme sa stále neprestali bozkávať. Jeho ruka chodila po celom mojom tele, až zašla na moje prsia a ja som sa cítila tak vzrušene.

Dýchali sme ten istý vzduch.
A jeho pery..

Ukúsol mi spodnú peru a ja som si ho pritiahla ešte bližšie, čo nebolo bezpečné.

Možno práve toto chcel.

Aby som sa poddala.

Trvalo to tak asi minútu, až som to nakoniec zastavila. Nadýchla som sa, zliezla zo stola, pričom on ma stále pozoroval, ani ma nezastavil. 

Vyšla som z kancelárie a predýchavala to, čo sa práve stalo. Práve som sa bozkávala s Richardom. Bolo to proste úžasné. Nie také, ako som sa bozkávala s hocijakými inými mužmi. Toto bolo niečo viac. 

A aj ten sakramentský pocit bol..

Do chmár.

Mám to ľutovať?

Môj drahý šéf ✔Where stories live. Discover now