7.kapitola:

5.5K 161 0
                                    

V práci bol taký rozruch, že som chcela ísť najradšej domov a spať. Včera som sa poriadne nevyspala, keďže som musela robiť prácu. Liam ma v práci stále otravoval a ja som mala čo robiť, aby som nevybuchla. Niežeby mi to vadilo, ale povedala som mu, že ho mám rada ako kamaráta, a on sa stále snaži. Je to milé, ale nechcem, aby bol potom sklamaný, čo sú pri mne ľudia v jednom kuse.

Tak som nejak prežila tento deň a chystala sa do výťahu, aby som si večer mohla pozrieť nejaký film a jesť zmrzlinu, čo mi vždy pomáhalo. Nič iné som robiť nechcela.

Keď sa už zatvárali dvere výťahu, niečia ruka ich chytila a zabránila tomu, aby sa zavreli. Dnu vošiel Richard s celým jeho okúzľujúcim výzorom. A ja, ako inak, som sa musela kochať nad jeho krásou.

,,Pane," kývla som mu hlavou a on bez slova klikol tlačítko na prízemie.

Celý čas sa na mňa pozeral a ja som začínala byť nervózna, že som niečo spravila. Upravil si sako a potom odvrátil pohľad na stenu výťahu.

,,Nemali by ste sa takto obliekať do práce. Chlapom potom idú na myseľ nekalé myšlienky." zahlásil stále s odvráteným pohľadom. Nemôžem povedať, že to so mnou nič neurobilo. Prekvapenie na mne bolo vidno, tak ako rozrušenie. Nechápala som, o čo sa tu vôbec snaží, keď cez tie dni sa ku mne pomaly ani neozval, a len som nadvihla obočie.

,,Keď ma chcete očariť, nemusela by ste sa obliecť vôbec. Vedel by som si predstaviť vaše krásne nahé telo, ako leží podo mnou." zvodne na mňa žmurkol a provokatívne si oblízol pery.

Hneď mi zrak spočinul na nich a ani som sa poriadne nemala k slovu.

,,Prosím?" Bola som šokovaná. Veď, nie každý mi tu vraví také veci. No vlastne nikto a už vôbec nie môj šéf, do chmár.

,,Keby ste chceli, tak stačí povedať." Toto musí byť nočná mora. Alebo sen. Nie, nebude tu so mnou zametať.

,,Nie som žiadna kurva, ktorá vám vlezie do postele, keď si poviete. A už vôbec sa nesnažím o to, aby som na vás urobila dojem. Mne totiž ide o charakter a ako vidno, vy žiadny nemáte." Prekvapene  prikývol, ale nakoniec sa usmial, aby zakryl svoje obavy. Bože, on je taký sexy idiot.

Ale určite sa s ním nevyspíš.

,,Takže takto to budeme hrať." poznamenal.

,,Nie, my nič nehrajeme.." vyhŕkla som rýchlo, no on sa len začal smiať ,,Prečo sa smejete?"

Zrazu sa niečo rozhučalo a výťah zastal. Nie, on sa práve zasekol, do pekla. Pozrela som sa v rýchlosti na Richarda a on sa na mňa uškŕňal. Podišiel ku mne bližšie, až tak, že som bola nalepená na stene. Hlavou sa priblížil ku mne, až zastal priamo pred mojimi perami.

,,Vieš, mám rád rebelky. V posteli sú riadne dračice. A chcem vedieť, aká si ty, zlatko. A neboj.. Ja to zistím." zapriadol mi do ucha a jemne mi pobozkal krk. Po tele mi naskočili zimomriavky.

Pána, prečo musí byť taký príťažlivý a prečo sa nemôžem ani pohnúť a zastaviť ho?

Začal mi malými bozkami obsypávať krk, až sa dostal ku výstrihu. Chcela som ho zastaviť, ale nemohla som sa ani pohnúť. Bolo to také príjemné a ja som mala čo robiť, aby som nevzdychla.

,,Môžeme si to rozdať aj tu." pošepkal mi do krku a následne mi doň jemne zahryzol.

Spamätala som sa a odstrčila som ho od seba najsilnejšie, ako som vedela. No on sa nedal odbiť a znova sa ku mne priblížil.

,,Viem, že ma chceš. A môžeš ma mať, zlatko."

,,Máte veľké ego. Nie je to dobré. Hocikedy môže prísť porážka."

,,Mám veľké aj niečo iné." zasmial sa.

Odtiahla som sa od neho ešte ďalej a zavolala Lucasovi, že sa pokazil výťah.

Richard ma celú dobu pozoroval, čo som volala a potom aj keď som skončila hovor. Trápna situácia bola až cítiť a ja som nemienila s tym nič urobiť.

Prekročil hranice.

A vlastne aj ja.

Pred odchodom si prehrabol účes a prehovoril: ,,Nebudem robiť nič, čo nechceš. Páči sa mi, že si taká nedostupná. Je to sexy, ale všetky aj tak podľahnete. Ja si na teba počkám...zlato." 

,,Tak to sa teda veľmi mýlite."

Poslednýkrát som sa za ním obzrela a potom sa pohla z výťahu, keďže sa už pred nedávnou chvíľou pohol.

Nasadla som do svojho už opraveného auta a išla som konečne domov.

Tara má prísť s Lucasom ku mne domov a urobíme si filmový večer, aký sme zvykli robiť. Lucas sa rád baví o ženských záležitostiach ako je randenie, obliekanie a pozeranie romantických filmov. Vždy ich komentuje a hovorí, čo by urobil inak. Niekedy si myslím že je gay, lebo sa tak sa občas správa, ale potom začne rozprávať o jeho záležitostiach s dievčatami v posteli, tak to hneď zatrhnem.

Čo sa musí nechať je, že je dobrý kamarát.

****

 Niesla som popcorn do obývačky a Tara s Lucasom tam už čakali a vyberali film. Sadla som si na gauč a položila misku s popcornom na stôl, ktorú už hneď zobral Lucas, a následne sa o ňu bili s Tarou.

,,Zase sa hádate ako malé deti? To znamená len jedno. Film vyberiem ja." prehovorila som a aj napriek ich slovám som vybrala 21 jump street, ktorý bol môj obľúbený a pustila ho. Obidvaja len prekrútili očami, ale našťastie nič nepovedali.

Veď bodaj by.

Lucas na mňa celý čas ukradomky pozeral a potom otvoril ústa.

,,Daisy. Prečo si nič nepovedala a tajíš svojmu najlepšiemu kamarátovi takú veľkú vec?" zakričal Lucas.

,,Čo, do riti?'' opýtala som sa ho.

,,Kto ti urobil ten cucflek na krku?" opýtala sa tentoraz Tara a obidvaja sa ku mne nebezpečne priblížili. Chytila som si krk a spomenula si na Richarda v tom výťahu.

Do chrámu.

,,Ste ako malé deti." zahovárala som a šúchala si to miesto.

,,Daisy Bennett si konečne našla chlapa a my sa nemáme správať ako deti?" zasmial sa Lucas. Ja som prevrátila očami a nenápadne som chcela presunúť debatu o mne a mojom cucfleku na film, čo išiel v telke.

,,Nemám žiadneho chlapa, jasné?"

,,Dobre.. Dobre, chápem. Povieš nám to, keď to bude vážnejšie. Ale nie, že budeš ako Tara." ukázal na Taru a tá sa naňho nepekne zamračila. Narážal na to, ako strieda svojich frajerov- alebo lepšie povedané úlovky. Ale nie je to štetka. A aj keby bola, aj tak je to moja najlepšia kamarátka.

,,Len som rád, že si moja malá kočka našla chlapa. Len nech ti neublíži, lebo sa postarám o to, aby už nemal deti. " Pokrútila som nad ním hlavou a nič nepovedala. Tara na mňa žmurkla a myslela tým, že jej to potom vysvetlím.

Tak to asi budem musieť niečo vymyslieť.

Môj drahý šéf ✔Where stories live. Discover now