9.kapitola:

5.1K 165 8
                                    


,,V tých vyzerám hrozne." vzdychla Tara a otočila sa, aby som jej mohla rozipsovať šaty, ktoré si teraz skúšala.

Totižto, bude ďalší večierok.

Neprešli ani dva týždne, ale bude ďalší večierok, lebo nejaký pán, ktorého ani nepoznám, oslavuje päťdesiatku.

Nie je to niečo dôležité a naša prítomnosť tam nie je povinná, ale aj tak tam asi idú všetci.

A ja som aspoň rada, že to nemusím organizovať.

,,Veď nemusíš vyzerať super úžasne, čo vyzeráš stále.. Je to len oslava päťdesiatky." vzdychla som a pokrútila nad ňou hlavou.

Som zvedavá, akú košeľu bude mať na sebe Richard. Síce je to len košeľa, ale aj tak. Od toho incidentu vo výťahu ma akoby ignoruje. Vlastne sa správa tak ako by sa šéf ku svojim zamestnancom mal. Žiadne dotyky ani narážky na sex, čo je dobré, len.. Ani neviem, čo mi chýba. Možno ten úsmev ako vtedy v kancelárií?

Čo sa týka Liama, tak som čakala, že ma bude ignorovať, ale naopak. Baví sa so mnou ešte viac ako predtým. Hocikedy ma chytí za ruku a pochváli mi môj výzor. Veľa ľudí vraví ako by nám to spolu pristalo. Liam sa vždy tak usmieva a ja mám čoraz viac zo seba blbší pocit.

,,Ale počula som, že ten jeho syn vyzerá vážne dobre a chcem sa mu páčiť.. A neviem, asi si zoberiem tie druhé." rozmýšľala ďalej a ja som mala chuť si otrepať hlavu o najbližšie zrkadlo.

,,Ako najnajlepšia, najlepšia kamoška ti vravím, že v tých vyzeráš super. Ešte raz povieš, že vyzeráš hrozne, tak ti nakopem gule." Obidve sme sa zasmiali a asi to k niečomu pomohlo, lebo nakoniec povolila.

Takže predsa som dobrý manipulátor.

,,No dobre. Tak už poď." 

****

,,Už si len urobím make-up a už som hotová." povedala som Lucasovi, ktorý na mňa zdola zakričal, že kde toľko som, lebo nás ma tam odviezť on. 

Mám deja vú, alebo to naozaj takto  bolo aj minule?

Po piatich minútach sme vyrazili z domu a ja som premýšľala, aké máme šťastie, že sa vždy robia tie večierky, ked niekto odíde alebo má narodeniny, lebo potom nemusíme pracovať a len oslavovať.

Cesta trvala len pár minút, lebo to nebolo ďaleko, a onedlho sme zastavili pri budove, do ktorej sme mali ísť. Chytila som sa Tary a spoločne otvorili dvere. Zvnútra to bolo ešte krajšie ako zvonka. Luster bol celý zlatý a všetko bolo tak úžasne vyzdobené, že som si začínala myslieť, že som na oslave nejakého miliardára.                                                                                   

Sadli sme si k stolu, kde sme mali podľa nejakej pani sedieť, a diskutovali o kráse tohto miesta. Po príhovore od oslávenca a pár verejných poďakovaní - dokonca aj od Richarda - sa všetci rozhodli ísť tancovať.

Liam sa usmial a poťahal ma na parket, aj keď sa mi veľmi ísť nechcelo. Celý čas sa mi pozeral do očí a vravel samé komplimenty, a ja som to už nemohla počúvať. Chcela som ísť preč, no nakoniec vystriedal sa s ním Jake a vytancoval ma až tak, že som bola zadýchaná ako keby som mala sex. Potom som si zatancovala ešte s pár ľuďmi, no nakoniec som to vzdala a zdúchla ku baru.

Ale dneska sa už neopijem.

Objednala som si šampanské a pritom pozerala na tancujúcich ľudí. Z môjho pitia ma prerušil chrapľavý hlas, ktorý ma vyrušil.

,,Smiem prosiť?" 

Moje oči zachytili Richarda v tentoraz sivej košeli, v ktorej vyzeral ako boh, a ja som si ho v tej chvíli chcela vziať za muža.

Môj drahý šéf ✔Where stories live. Discover now