32.kapitola:

4.1K 155 8
                                    

Richard ma pri bozkávaní zvalil celú na gauč tak, že som ležala pod ním a on sa skláňal nado mnou. Jeho ruka poputovala na môj pás a vyhrla moje tričko a ja som sa nebránila. A bolo to vzrušujúce.

Boli sme ako dve nadržané prasatá a nemali nikdy dosť.

Kým ma stále bozkával, rukami mi kĺzal po nohe, až sa dostal hore ku vnútorným stehnám.

Ja som ho chcela. Chcela som ho tak, ako v mojich myšlienkach. Možno som bola mimo ešte z tej nemocnice, ale chcela som sa ho dotýkať a bozkávať úplne všade. Tak ako on mňa. Tak som mu rukou vošla pod tričko a dotkla sa tak jeho tehličiek.

Ešte viac ma to vzrušilo a pretiahla som mu tričko cez hlavu. On to asi nečakal, alebo si skôr nemyslel, žeby som zašla tak ďaleko. No to som nevedela ani ja. Nenechal ma čakať a už mi rukou vyhrnul tričko úplne hore, takže mohol vidieť moje prsia v podprsenke. Trochu som sa zdvihla, aby mi ho mohol vyzliecť celé a hneď ako to urobil, tak ma začal bozkávať medzi prsiami.

Pomaly mi dal dole jedno ramienko, potom druhé a keď dal podo mňa ruky, rozopol mi zapínanie. Hodil ju niekde za gauč a lačne mi ich začal bozkávať. Ja som zatiaľ rozopla jeho zips na nohaviciach a on mi ich pomohol vyzliecť.

Bolo to tak pomaly, až som bola taká nedočkavá a vzrušená ako ešte nikdy predtým. Keď si ich už konečne vyzliekol, tak mi začal vyzliekať nohavičky a pritom ma pobozkal na pery. Odtiahol sa a asi chcel niečo povedať, no ja som si ho pritiahla ku sebe a nedovolila mu niečo povedať. Asi to už nechal tak, keďže dokončil to, čo predtým začal a vyzliekol mi moje nohavičky. Jeho pohľad ešte zdivočel a sklonil sa dolu k môjmu lonu.

Keď sa jeho jazyk dotkol môjho klitorisu, tak som sa zachvela. Spôsoboval mi neuveriteľnú rozkoš. Chytila som sa deky, čo bola na gauči a silno ju zmáčkala. Vzdychala som a on mi tak silno drtil boky, až ma to všetko privádzalo do šialenstva. Začal zvoniť mobil a môj to nebol. Richard sa ani nepohol a stále pokračoval vo svojej práci.

,,Ne-chceš to zdvihnúť?" chcela som znieť normálne, no nijak to nešlo. On zamručal niečo na znak nesúhlasu. Chytila som mobil, pozrela som sa na Ruthine meno, ktorá mu práve volala a bez ďalších myšlienok som to zrušila.

Musela som sa jej v duchu vysmiať. Ona mu volá a on je práve zaneprázdnený niečím iným.. Teda mnou.

Keď už som bola blízko vrcholu, uvoľnil jeho zovretie a začal mi hladiť moje prsia. Po niekoľkých ďalších sekundách som vyvrcholila a zhlboka som dýchala.

Richard sa odtiahol, olízal si pery a ja som bola z toho úplne vedľa. Bola to úplne vzrušujúca myšlienka, že tým jazykom ma práve lízal.

Nohami som mu ťahala dole jeho boxerky, zatiaľ čo on mi bozkával krk a stále hladil prsia. Keď ich už mal pri nohách, tak mi ich pomohol zo seba zkopnúť a ja som sa mu pozerala na vtáka.

Áno, nejak som tušila, že má veľkého a teraz som zistila, že to je pravda.

Ale až tak?

Zas sa ku mne sklonil a rukami sa oprel vedľa mojej hlavy. Pozeral sa na mňa, a keď som mu rukou prešla po jeho vtákovi, vzdychol a pozrel sa na mňa ešte viac nadržanejšie. Pritiahla som ho ku sebe, aby si na mňa ľahol a potom som si moju hlavu položila medzi jeho krkom a plecom. Na nič nečakal a vošiel do mňa.

Ten pocit.

To blaho..

 Jeho hlava bola pri mojom uchu a mohla som počuť ako dýcha a tak strašne vzrušene vzdychá a vrčí, keď som ho ešte viac vzrušila. Nevedela som, že sa s ním niekedy vyspím, a nevedela som, že to bude také úžasné. Vzdychali sme spolu a bolo to ešte viac úžasnejšie, keď tesne pri mojom uchu, do môjho pleca vzdychá a kúše ma.

Ja som mu hladila brucho, potom chrbát a tam som ho škrabala svojimi malými nechtami. Dotýkal sa mojich bokoch a nôh, a tak dobre to robil s tými mužnými rukami, že som vrčala ako tigrica. Presne ako on. Škrabala som a vrčala ako mačka.

Divá šelma. Lebo teraz sme obidvaja boli šelmy.

Keď zrýchlil tempo, myslela som, že explodujem. Ešte viac som doňho zarývala nechty a bolo cítiť ako ho to vzrušuje, keď ma ešte viac kúsal do pleca. Ako naše telá skákali po každom jednom jeho príraze. Ako sme obidvaja rýchlo dýchali.

Fantastické.

Začala som kňučať, lebo som bola blízko vrcholu. A on asi tiež, keďže vrčal ešte intenzívnejšie. Obidvaja sme čakali len na jedno. A ja som sa toho nemohla dočkať. A ani on. Mohla by som povedať, že toto bol môj najlepší sex v živote. S najsexy mužom na svete. 

A potom som to cítila. Vyvrcholila som a potom som sa celá uvoľnila.  Richard sa zo mňa hneď vysunul a na to sa vystriekal na moje brucho. 

Mohla by som teraz zomrieť.

Môj drahý šéf ✔Where stories live. Discover now