35.kapitola:

3.5K 127 0
                                    

Pred dverami stál sám pán Harris. Tým nemyslím jeho otca. Bol to samozrejme Richard. Okúzľujúci úsmev nesmel chýbať na jeho tvári. Nejak rýchlo prišiel, lebo neprešla ani polhodina a do jeho domu to trvá dlhšie. Asi to mal už naplánované a čakal, kým ma môže prekvapiť.

,,Je tu niekto?" spýtal sa pre istotu, a keď som pokrútila hlavou, tak rýchlo vošiel dnu. Ani sa nestihol vyzuť alebo čo i len povedať nejaké slovo, už sa na mňa vrhol. Pritlačil ma o dvere a bozkával.

Hneď začal s vyzliekaním môjho trička a ja som nezaostávala. Kým sa on vyzúval, ja som mu rozopínala opasok a zips. Keď už som to mala hotové, chytil ma pod zadok a začal sa premiestňovať hore do mojej izby.

****

Zatiaľ čo ma on bozkával na krku, ja som bola zabratá v svojich myšlienkach. Nemyslela som, že ďalší sex budeme mať tak skoro. A to bolo presne o dvadsaťštyri hodín neskôr. A zase sme ležali prikrytí a dotýkali sa navzájom. Nevedela som, že on je na také veci. Skôr by som tipla, že rýchlo sa urobí a potom odíde.

,,Milujem tvoje prsia." pochválil ma s hlavou medzi nimi. ,,A tú vôňu." Nadýchol sa ich vône.

Zasmiala som sa, lebo mi pripadal ako feťák. Aj teraz sme boli ako šelmy. Myslím, že každý sex s Richardom je taký. Taký divoký. On je divoký a dokonca som bola vtedy v noci aj ja. Nikdy som také potešenie nezažila a ani by ma nenapadlo, že to budem robiť práve s ním. No osud nám vyráža dych.

No určite to je osud. Všetko toto. Nezažila som ozajstné potešenie, lebo obidvaja chlapi, s ktorými som spala, mi ublížili. A tým myslím, samozrejme, hlavne Ewana.

No teraz je tomu koniec, či?

,,Kedy prídeš do práce?" Už dal zo mňa hlavu preč a obrátil sa na chrbát vedľa mňa. Ja som sa telom otočila k nemu a zakryla si prikrývkou prsia. Teraz si so sexom dal načas, nie ako vtedy v jeho chatke. Len tak sme sa tu povaľovali a bozkávali sa.

,,V stredu." oznámila som. Prikývol a zahľadel sa na strop. Ja som zas a znova rozmýšľala o jeho kráse.

Tie jeho krásne modré oči, ostrá čeľusť, husté vlasy, dokonalé telo, super zadok, veľký vták. Zase mi bolo do smiechu nad mojimi myšlienkami. Ale pri ňom sa inak nedá. Je to boh, ktorý sa zjavil z neba a všetkých očaruje svojou nebeskou krásou. Aj mňa. A teraz som už bola nedočkavá. Chcela som, aby už konečne bol vo mne a dychčal mi do ucha a hral sa s mojimi prsiami.

,,Ostaneš tu?" ponúkla som mu s nádejou. Možno som chcela, aby tu so mnou ostal na noc. Prebudiť sa hocikedy v noci a cítiť, že je tu. Cítiť jeho vôňu. Tú jeho energiu. To by chcela hádam každá.

,,Keď chceš."

Nadvihol sa a už bol konečne celý vo mne. Pomaly prirážal a dychčal, až som myslela, že sa urobím až teraz. Keď som počula, ako si to užíval, vyrážal mi dych.  Aj ako mi rukami skoro mliaždil kosti na bokoch. Bolo to také zvieracie a sexy.

Nebolo to ako s Ewanom alebo Alexom. Lebo tentoraz som si to užívala aj ja.

,,Nikdy sa ťa nenabažím."

To bolo to, čo mi pošepkal medzi vzdychmi do ucha. Oh, bože. Ja som ani nevedela, kedy si na seba dal ďalší kondóm, keď tu celý čas pri mne ležal. Možno už našiel ten, čo mal vo vrecku.

Vzdychala som mu rovno do ucha a on mne tak isto. To bolo na tom také.. Neopísateľné.

Ja som vyvrcholila prvá a nemusela som ani čakať a on tiež. Ale stále sa nevysunul. Ostal tak ležať a vydychoval. Ja som cítila jeho pot, ktorý mal na čele, keď mal položenú hlavu na mojom hrudníku. Po chvíľke, ktorá trvala tak minútu, sa vysunul a zvalil sa vedľa mňa. Žiadna pusa ani na pery, ani na čelo. Ani žiadne pohladenie.

Možno som bola sklamaná? Čakala som to,  veď to urobil vtedy prvýkrát. No teraz nie. Možno aj kvôli tomu som sa cítila ako nejaká hračka alebo len bytosť, čo má dierku - hračka na pichanie. Ale bol to len blbý pocit. Žiadne dobrú noc, ani sladké sny - len ticho, v ktorom bolo počuť len naše dýchanie. A ja som vtedy rozmýšľala, či to má zmysel. Či to náhodou nebola len pretvárka. A ja som bola najviac naivná, ako len niekto na tomto posratom svete mohol byť.

Alebo som si to len namýšľala.

Áno?

Môj drahý šéf ✔Where stories live. Discover now