Tack <3

1.9K 50 19
                                    

Såå, nu är denna boken slut. Jag kan verkligen inte fatta att jag har skrivit på den i 1 1/2 år och att den faktiskt är slut nu. Det är helt sjukt.

Men jag vill iallafall bara säga ett stortstortstort TACK till er alla, för att hängt med mig under denna processen. Utan er hade det aldrig blivit en bok, jag hade inte haft motivationen. Jag tror inte ni förstår hur sjukt jävla tacksam jag är för varenda en av er där ute. Det finns inte tillräckligt med ord för att uttrycka min kärlek till er alla! Ni har gett mig så mycket, mer än vad jag kunde önska mig när jag började skriva denna boken. Ni har fått mig att känna att jag faktiskt är bra på något. Att ni faktiskt har gillat det jag har skrivit. Ni är helt underbara!!
Denna boken har betytt så sjukt mycket för mig. Det hr varit ett sätt för mig att göra det jag älskar, men samtidigt förmedla ett budskap att hur man än ser ut så är man älskvärd, man är så jäkla viktig. & jag vill verkligen att ni alla där ute ska inse hur fantastiska ni är!! Oavsett hur du ser ut, kön, kort eller lång, oavsett vad, så är ni så grymt fantastiska, vackra, perfekta. Ni är så viktiga. Och jag vill aldrig att ni ska glömma det!!

& lite om bokens slut och uppföljare;
Jag vet ännu inte 100% om det blir en uppföljare eller inte. Men det lutar mot inte. Dels för att jag verkligen inte har några idéer, men oxå för att jag har så många fler idéer på böcker som jag vill börja jobba på. Dessutom har jag inte tiden just nu med skolan och allt att skriva en uppföljare. Jag går ändå liksom i tvåan nu (hur sjukt är inte det???) Så jag väljer hellre att avsluta Lunas och Jakes historia här än att påbörja en uppföljare som jag känner mig tvingad till att avslut, trots att jag inte har tid eller ork.
Men jag kanske kommer på något under tiden, vem vet? Men som det ser ut nu så kommet det inte bli en uppföljare.

Med allt detta sagt nu (kanske lite väl mycket), så vill jag bara, ännu en gång, tacka er alla. Varenda en där ute. För att ha följt med mig på Lunas och Jakes resa med mig. Och att vi förhoppningsvis ses i nästa bok.

Kram på er! <3

Varför just jag?Where stories live. Discover now