Hayatta En Çok Özlediğin Şey Yatağınsa Bir Şeyler Yanlış Demekir...

1.2K 38 2
                                    

Masamın üzerinde duran yığınla işe bakarken aslında haklı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten de sabah kendi isteğinle uyanmak büyük lüks. Hayatta en çok özlediğim şey yatağım mesela benim, bu bir şeylerin yanlış gittiğine dair bir işaret değil mi? Hem de hayatta özlenecek o kadar çok şey varken. Sabah yaşadığımız ufak flörteşmeler geliyor gözümün önüne sonra, beni izlerken aldığı zevki düşünüyorum. Keşke vaktim olsaydı daha fazlasını yaşatabilseydim ona ve kendime. Buna ne kadar ihtiyacımız olduğunu bilsemde bu aralar hiç bir şeye ayıramadığım gibi, ona da vakit ayıramıyorum.

Bir an için gözlerimi kapatıp onu yanında uzandığımı hayal ediyorum. Boynumdan aşağıya kayan dudaklarını... Ben küçük hayalimle meşgulken, telefonum çalmaya başlıyor, kapalı gözlerimi açıp elimi telefona uzatınca ekranda yanıp sönen "HAYATIM" yazısı beni gülümsetiyor. Şu an deli gibi sesini duymak istesemde reddet tuşuna basıyorum ,mecburum çünkü toplantıya çağırıyorlar. (Evet pazartesiyi bekleyemeyecek kadar önemli Pazar toplantıları var ve bu toplantılarda dünyayı kurtarmıyoruz.) Ama toplantıdan önce beni merak etmemesi için ona ‘’toplantı’’ diye mesaj atıyorum. ( ve evet ‘’toplantıdayım, seni arıyacağım’’ diye yazmak için bile vaktim yok ama sayfalarca mail yazmaya vaktim her zaman vardır.) Toplantı biter bitmez eve gideceğime dair kendime sözler vererek geçiyorum toplantıya. Toplantı boyunca bu gece için bazı fikirler geliyor gözümün önüne ancak bu fikirlerin suratımda neden olduğu aptal gülümseme toplantının ciddi ortamına uygun olmayacağından aklıma davetsizce gelen bu yaramaz düşünceleri dağıtmak için arada kafamı hafifçe sallamak zorunda kalıyorum.

Yine insanları nasıl hiç bir şey yapmadan tv karşısında oturturuz alt başlıklı toplantım hayatımın ‘’çokta kıymetli olmayan’’ bir kaç saatini aldıktan sonra bitiyor.  

Saat ‘’daha 17.00’’ toplantı tutanağını hazırladıktan sonra toplantıda aldığımız kararları bir mail halinde hazırlayıp herkese gönderiyorum.(Çünkü Pazartesi sabahı müdürünüzün gözüne girebilmek için çok geç olabilir).

Bir Hayal'in Peşinde (Tamamlandı) Where stories live. Discover now