Tadı Damağımda Kalan Anlar Hiç Bitmese...

838 23 1
                                    

Trafiğindeyken bu şehirden nefret etmek öyle kolay ki, Toprak’a hak vermek zorunda kalıyorum,  çok acil kurtulmamamız gerek bu şehirden. 15.00 da çıktım işten saat 17.00 olmuş hala yoldayım. Bazı yerlerde şehri baştan sona yürümeniz 2 saat sürmez. Tabi ben bu saatlerde genelde ofiste olduğumdan, bu saatlerde trafik olmaz diye düşünüyordum meğer İstanbul’da trafiksiz ortam diye bir şey mümkün değilmiş.

Zar zor da olsa eve geliyorum, kapıyı açarken kalp atışlarım hafiften yükseliyor. Kapı açılır açılmaz huzurlu bir müzik karşılıyor beni, müziğe karışan tıkırtıları takip ediyorum ve Toprağı gayet neşeli bir şekilde mutfakta yemek hazırlarken buluyorum. Orada olduğumu fark etmiyor bile, önce kapıda dikilip onu izlemeye başlıyorum, o kadar mutlu, kaygısız ki onu izlemek terapi gibi. Daha sonra arkasından sessizce yaklaşıp sarılıyorum ona, aniden beline sarılan kollarım, onu yeterince şaşırtmıyor aradan birkaç saniye bile geçmeden bir hamleyle kolunu omuzuma atıyor, alnıma kondurduğu bir öpücükle beni etkisiz hale getirmesi çokta zor olmuyor onun için,  sert olmayan hareketlerle beni tezgâha yaslayıp, kafasını bana doğru eğiyor gülümseyerek, dudaklarıma hızlı ve hafif bir öpücük bırakıyor. Tadı damağımda kalan lezzetli bir şeyler yiyormuşçasına dudaklarımı yalıyorum beğenimi ifade etmek için. Sözcüklere ihtiyaç bile duymadan yaptığım bu iltifat hoşuna gidiyor ve bana teşekkürünü daha uzun daha lezzetli bir öpücükle ediyor. Her ne söylecekse iyi ya da kötü umrumda değil; sussun, söylemesin istiyorum.

Şu an her şey tam kıvamında; elimdekinin ne eksiğini ne fazlasını istiyorum. Mümkün olan en uzun süre boyunca yaşadığım anda ve şekilde kalmak istiyorum sadece. Kelimelere hiç ihtiyacımız yok, biz böyle daha güzeliz. Beni tezgaha dayadığı andan itibaren ona emanet ettiğim bütün kontrolü geri alıyor, tişörtünü kavrayıp, onu çekiştirerek yatak odasına doğru sürüklemeye başlıyorum.

(İzninizle odanın kapısını kapatıp, müziğin sesini açıyorum. Taze çayımız kahvemiz mevcut ben dönene kadar kendizi evinizde hissedin.)

Bir Hayal'in Peşinde (Tamamlandı) Where stories live. Discover now