Bölüm 43 ● Huzur

20.6K 1K 139
                                    

"Benim bütün şarkılarım senin için, nutellam."

Kâğıda bakarken kocaman gülümsedim. Onunla konuşurken kendimi değerli biri gibi hissediyordum. Sevgisi iliklerime dek işliyordu.

  Az sonra karanlık ekran geri gelince somurttum. "Bir an kendini göstereceksin sanmıştım."

  "Nah." Yine o kadının sesini duyunca güldüm. "Yarem, ben anneme gideceğim. Sana yazarım olur mu?" Cevap vermeyeceğini bildiğim için gülümseyerek el salladım ve aramayı sonlandırdım.

  Yüzümde aptal bir gülümseme vardı. Bu kız bana cidden iyi geliyordu. Eğer Yaren çıkarsa net sıçmıştım. Çünkü eğer o Yaren ise şu an ki hislerim mahvolurdu. Kız hayal kırıklığına uğrardı hem de.

  İç geçirip telefonu cebime sıkıştırdım. Kısa zamanda annemin yattığı yoğun bakımın önüne gelmiştim. Ben gittikten sonra dedem de gelmişti. Gidip yanına oturdum.

  "Neden uyumadın dede?"

  "Uyku tutmadı ki." Dediğinde başımı salladım ve anneme kısa bir göz attım. Mışıl mışıl uyuyordu, kalp atışları da düzenli görünüyordu. Yarem de iyi olduğuna göre bir beş dakika uyuyabilirdim sanırım.

  Kardeşlerim uyumuşlardı çoktan. Cefa başını duvara yaslamış, Sefa da onun omzuna yatmıştı. Ben de onların yanına geçip Sefa'nın dizine başımı yasladım. İki sandalyeye zar zor sığmıştım ama gayet rahattı bence.

  "Oğlum odaya yatsaydınız," diyerek tepeme dikilen babamı reddettim. "Yok reyiz, şurada beş dakika kestirelim de bir şey olursa falan kalkarız hemen."

  Babam başını sallayıp tekrar karşı sandalyeye oturdu. Tam gözlerimi kapattığım sırada telefonum titremişti. Yarem olduğunu tahmin ederek açıp baktım. Bir fotoğraf yollamıştı.

Yarem:

Yarem: Oysa ki ifşalamak istemiştim seni

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.


Yarem: Oysa ki ifşalamak istemiştim seni

Yarem: Lan bana bak bu kadar yakışıklı olma gebertirim seni

Feda: Tamam bir daha olmaz skşfksşjcdkcjdhzgz

Yarem: Gülme lan sinir ettin beni

Feda: Güzelim?

Yarem: Efendim bebeğim

Feda: Ajzkxjxjxjhchxhshb ne güzel sinirleniyorsun sen öyle

Yarem: Ulan var ya

Yarem: Nereden vuracağını çok iyi biliyorsun

Yarem: Pislik dksşxkdjhxhxx

Feda: kssljxkdxh

Feda: Uyu hadi

Feda: Zaten iki saat sonra kliniğe  gideceksin

Yârem ● Yarı Texting (tamamlandı)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon