100K Özel Bölüm + İç Dökme Şeyi

17.1K 950 360
                                    

Bölümün sonunda baya içimi döktüm. Lütfen okuyun💖

Bu bölüm önceki bölümün devamı niteliğinde değildir.

Multi: Onurcan Özcan- Dip (Bölümün içinde vee neden olduğunu anlayanlar bir kalp atsın buraya bakayım shsjdk)

Keyifli okumalar, satır aralarında buluşalım♥️

●●●

Feda: Meray?

Yarem: Efendim nutellam?

Feda: Neredesin güzelim?

Yarem: Evdeyim,nerede olacağım bu saatte?

Yarem: Sen neredesin?

Feda: Staddayım

Yarem: Ne alaka aq?

Yarem: Bir sorun mu var?

Feda: Yanıma gelebilir misin?

Yarem: Tabii ki gelirim

Yarem: 10 dakikaya yanındayım bekle beni

Gülümseyerek telefonu cebime attım ve gitarımın akorlarını kontrol ettikten sonra onu da kenara bırakıp derin bir nefes aldım.

"Uzun zamandır yanına uğramıyordum dostum, nasılsın?" Dedim kartal heykeline ithafen. Tabii ki her zaman olduğu gibi cevap vermemişti. İlginç öyle değil mi?

"Sanırım... Buraya gelip ağlamaya alışmıştım. Artık ağlamam gereken bir sebep yok, dostum." Sırıttım. "Annem iyileşti. Senin yanında Yarem ismini verdiğim güzel kız da öyle. Hem biliyor musun? Çok fena aşık oldum. Nasıl yaptı bilmiyorum ama beni kendine aşık etti dostum. Mavi gözleri, minik bedeni ve kocaman kalbi... Onu sevmemek mümkün değildi. Şimdi dönüp baktığımda, biraz pişmanım. Keşke onu daha önceden fark edebilseydim."

İç geçirip gözümün daldığı ışıklı ve büyük Beşiktaş Jk yazısından heykele baktım tekrar. "Birazdan çok güzel şeylere şahit olacaksın. Tıpkı daha önce olduğu gibi."

Gülüp önüme döndüm yine. Kafayı yiyordum. Gerçekten.

"Feda! Feda'm iyi misin?" Meray koşarak gelip yanıma oturunca ona baktım. Feda'm deyince bir içim gitmişti sanki. Üzerinde her gördüğümde düştüğüm Kaptan Amerika'lı pijamaları vardı ve siyah ponponlu bir bere takmıştı. Üzerinde de siyah montu vardı. Aceleden üzerini değiştirmemişti manyak.

Bu haline gülerek ona sarıldım. "İyiyim, merak etme."

Bir kaç dakika sarıldık ve o nefesini düzene soktu. Ardından ayrılınca koluma vurdu bir tane. "Ne kadar telaşlandım haberin var mı gerizekalı? Madem iyisin niye telaş yaptırıyorsun?" Soğuktan kızarmış burnuna daha fazla sırıttım ve eğilip burnunu öptüm.

"Başka türlü seni bu kadar hızlı getiremezdim de ondan." Meray bu hareketimle yumuşarken gözlerini devirdi ama gülümsüyordu.

"Neden çağırdın beni buraya? Hava biraz soğuk." Deyince boynumdaki atkıyı çıkardım ve onun boynuna sardım.

"Üşüyeceksin Feda,istemiyorum."

"Bir sus ya, bir sus! Üşümüyorum ben." Dediğimde omuz silkti. "Aman ne yaparsan yap. Zaten tripliyim ben sana."

"O tribini birazdan alacağım,merak etme." Gülümseyip ona biraz daha yaklaştım ve uzanıp aşırı sevdiğim siyah saçlarının uçlarıyla oynamaya başladım. Gereksiz bir heyecan vardı içimde.

Yârem ● Yarı Texting (tamamlandı)Where stories live. Discover now