Bölüm 64 ● Bir Yumruk Kadar

17.7K 965 243
                                    

Feda: Ne yaptınız?

Meray: Konuştuk nutellam

Feda: İşin bittiyse almaya geliyorum seni

Meray: Yerinde duramıyorsun iki dakika he

Feda: Asla djzkhakxhxh

Feda: Meraktan öldüm kızım

Feda: Az sonra yanındayım, sahaların yanındaki tribünde bekle beni

Meray: Tamam, Deniz Abla ile orada oturuyoruz zaten

Meray: Erkek futbol takımının antrenmanlarını izliyoruz

Meray: Hepsi de taş gibi,yemin ederim elendim

Feda: Bir dakika içinde yanındayım amk

Gülerek telefonu cebime soktum. Bu Deniz Abla'nın gözünden kaçmamıştı. "Neye gülüyorsun bakayım?"

"Şey, Feda geliyormuş da abla. Onun mesajına güldüm." Dedim dürüst olarak. İmayla sırıttı. "Siz baya baya manita mı oldunuz kız? Vallahi kriz geçiririm şurada." Sonra duraksadı. "Oğlumu biriyle shiplemem garip görünmüyor değil mi?"

"Asla." Güldüm yine. "Yok abla, ortada manita falan yok. Ama iyiyiz işte. Benden hoşlanıyor bence."

"Daha karşına çıkmadan önce belliydi bu. Sana daha önce de söylemiştim, Feda kolay kolay ailesinden başka biri için ağlamaz."

"Mrs. Reyiz haklı." Kolumda bir omuz hissetmemle aramıza bir kafa girmesi bir olmuştu. Feda arkadan kollarını omuzlarımıza atmıştı. Annesinin yanağını öptükten sonra bana baktı ve gülümseyip beni de öptü.

Bana kal gelirken Deniz Abla elini kalbine götürmüş gözlerinden kalpler fışkırarak bize bakıyordu. Şerefsiz Feda,daha önce hiç bu kadar utanmamıştım. Annesinin gözünün önünde öpmek nedir ya?

Yine de bir kalbim hızlanmadı değil he.

Feda koltuğun üzerinden atlayıp annesinin yanına oturdu ve sırıtarak bize baktı. "Dedikodumu mu yapıyorsunuz bakayım siz?"

"Evet." İkimiz aynı anda konuşunca güldü ve başını iki yana salladı. "Birdiniz iki oldunuz valla, çekeceğim var sizden."

"Sus bakayım, niye geldin sen?"

"Meray'ı eve götürmek için geldim, saat geç oluyor."

Deniz Abla sırıttı ve oğlunun yanaklarını mıncıklamaya başladı. "Oy benim oğluşum büyümüş de sevgilisini mi düşünürmüş?"

Bana tekrar kriz gelirken Feda annesinin ellerini çekti. "Anne ne yapıyorsun ya,kızın yanında?" Diye fısıldasa da ben duymuştum. İç geçirip güldüm. Çok tatlıydı pis hain.

"Hocam?" Bir kız sesi duyunca hepimiz yan tarafa döndük. Bir sürü kız, tribünlerin yanında bize bakıyordu. Başlarında ise Sude denen kız vardı.

"Hadi gidelim kızlar." Deniz Abla ayaklanınca biz de kalktık. Uzanıp bana sarıldı. "Evde görüşürüz kızım."

"Hoşçakal abla." Gülümseyip ayrıldı ve Feda'ya da sarıldıktan sonra tribünlerden indi. Tam biz de inecekken Sude kesti önümüzü.

"Feda! Çok özledim!" Ne olduğunu anlayamadan kız beni ittirip Feda'ya sarıldığında şoka girmiştim. Beni itmişti. Ardından Feda'ya sarılmıştı.

Feda'ya nasıl baktıysam artık aceleyle kızı ittirdi ve eli elimi kavradı. "Selam Sude, hoşgeldin." Deyip gülümseyince elini bırakmak istesem de yapmadım.

Yârem ● Yarı Texting (tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin