Bölüm 87 ● Video

16.3K 925 326
                                    

"Feda, dur artık!" Meray nefes nefese koluma sarıldığında kızın cidden yorulduğunu farkedip biraz yavaşladım ama bu kesmiyordu işte. Bir an önce okula ışınlanmak zorundaydım.

"Okulun çıkış saatini beklesek olmaz mı, ha?" diye gözlerime kedi bakışları attığında,sinirimin bir nebze olsun dindiğini hissettim. Ama hala o şerefsizi öldürmek istiyordum.

"Meray, sikeyim okulu. Oldu mu?" kolumu elinden kurtarıp hızlı adımlarla yürümeye devam ettim. Meray söylenerek geliyordu. Beş dakika sonra okulun kapısından girdiğimde, bugün şanslı günümde olacağım ki, öğle arasındaydı herkes. Bahçeye girdiğimde herkesin gözü bana dönmüştü. Üzgün bakıyorlardı. Bana acıyarak bakıyorlardı.

Annemin öldüğünü düşünüyorlardı. Hay ben böyle işin...

Meray elimi tuttuğunda ona baktım. "Kim nasıl bakarsa baksın umursama, ben senden böyle öğrendim. Bana öğrettiğin şeyi yapamazsan ne anlamı kalır ki?" dedi. Yutkundum ve başımı salladım. İnsanları umursama. İnsanları umursama. İnsanları umursama. Konu annen olsa bile,insanları umursama.

Bahçeye tekrar baktığımda,Ozan ve piçlerinin duvarın kenarında gülerek bana baktıklarını gördüm. Sinirim tekrar tepeme çıkarken Meray'ın elini bıraktım. "Sakın yaklaşma."

Hızlı adımlarla yanlarına gittim. "Videoyu yayan piç kurusu sen misin lan?" Cevabını tabii ki biliyordum.

"Evet,benim." Gevşek bir sırıtma gönderdiğinde sinirle güldüm ve kafamı hızla burnuna indirdim. Daha önce de kırdığım burnu tekrar kırıldığında bile tatmin olmamıştım. Annemin canını yakmıştı. 2.kez.

Arkadaşları bana saldıracağı sırada Ozan onları durdurup ayağa kalktı zorla ve yüzüme baktı ağzı gözü kan içindeyken.

"Bana istediğin kadar vurabilirsin ama unutma Feda Berkan, senin aksine ben Meray'ı sevdiğim için yapıyorum tüm bunları. Onun alamadığı intikamı ben alıyorum." Gözleri arkaya kaydığında Meray'a baktığını anlamıştım. Elimde kalacaktı şerefsiz.

"O benden nefret etse de... Ben onu seviyorum. Benim yüzümden üzüldü diye kendime zarar verecek kadar!"

"Kes sesini artık! Onu sevsen hayatını mahvetmezdin,aptal herif!"

"Sen de onun hayatını mahvettin!"

"Neyden bahsediyorsun amına koyayım!?"

Ozan pis pis gülüp bana bir adım yaklaştı. "Annenin videosunu nasıl buldum, biliyor musun? O beden dersi sonrası soyunma odasında kardeşlerinle videoyu silmek konusunda konuşmalarınızı hatırlıyor musun? Sen annenin kanser olduğunu dile getirdiğinde...Benim kapının önünde olduğumu göremeyecek kadar aptaldın. Senin sayende öğrendiğimi söylerken bunu kastediyordum. Gidip de Meray'ı suçlayacağını bilsem yapar mıydım sanıyorsun? Benim bencilliğimi senin ağır sözlerinle ödedi kız! Beynini sikeyim ben senin." Ben öğrendiğim şeylerin şokundayken ekledi.

"Bu videoyu da Sefa'nın telefonundan gizlice aldım ve bak, ikinci kez işime yaradı. Meray'ı üzüp sonra da onun sevgilisi olmanın intikamıydı bu."

Derin bir nefes verdim. Bu konuyu sonra Meray'la konuşacaktım ve milyonuncu kez özür dileyecektim ama önce şunun fişini çekmem gerekiyordu.

"Ben büyük bir hata yaptım ve biz onu çözdük. Bak, biz şu an çok mutluyuz Ozan. Ama sen bencil bir piç kurusu olduğun için bunu bozmaya çalışıyorsun. En zayıf noktamın annem olduğunu biliyorsun ve beni buradan yaralamaya çalışıyorsun. Başarılı oldun, tebrikler. Tam da bu yüzden seni öldürmek istiyorum." Onun piç gülüşünü yüzüme takınarak beklemediği bir anda gözüne yumruğu indirmiştim. Ozan yere yığılırken Meray dayanamamış olacak ki önüme geçti. Ağlıyordu.

Yârem ● Yarı Texting (tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin