Cefa Özel Bölüm 🌕 Beni Unutma

10.2K 644 501
                                    

Keyifli okumalar, satır aralarında buluşalım💔

Cefa'dan:

Hiç en sevdiğiniz insanlardan birisini kaybettiniz mi? Ya da, o korkuyu hiç yaşadınız mı?

Ben ikisini de yaşamıştım. Annemi kaybetme noktasına gelmiştim. Neyse ki şu an yanımda ve sağlıklıydı. Bugün ise sevdiğim kızı tamamen kaybediyordum. Yarın sabah uyandığımda aynı çatı altında olmayacaktık. Penceresinden bana seslenmeyecekti. Canı sıkıldığında beni arayıp Burger'a gidelim demeyecekti. Hoş, uzun zamandır yapmıyordu. Yerimi sevgilisi almıştı çoktan.

Yutkunsam, yutkunamıyordum. Derin bir nefes bile alamıyordum. Öyle içime oturmuştu ki... Onun gideceğini bilmek canımı çok yakıyordu. Ben onsuz ne yapacaktım?

"Aşkım,çok heyecanlıyım." Yaren gülümseyerek Berk'in elini tuttuğunda gözlerimi devirdim. Berk de gülümsedi ve saçlarını öptü. Benim dokunmaya kıyamadığım sarı saçlarını...

"Her şey çok güzel olacak, sevgilim. Söz veriyorum sana." Diyerek başını onun başına yasladı Berk. Yaren güzel gülüşüyle gözlerini kapattı.

Canımın acısıyla yüzümü buruşturup elime baktım. Elimi deli gibi sıkmıştım ve avucumda tırnak izleri vardı şimdi.

Ben ondan ayrılacağım için deli gibi üzülürken, o mutluydu. Yıllardır olduğu gibi. Çünkü benim hayattaki en büyük amacım onu mutlu görmekti. Sürekli. Başarmıştım. Ama bu kez... Farklıydı.

Cidden, ilk defa ona kızgındım. Sevgilisi olduğunu öğrendiğimde bile kızamamıştım, ama şimdi o beni bırakıp gidiyordu. Hadi gittiğini bir şekilde kabullenebilirdim, neden yanında o şerefsiz de vardı ki? Yalnız gidemiyor muydu?

Ah, saçmalıyordum. Tabii ki yalnız gitmeyecekti.

Yaren'e de sevgilisine de kızgındım ama en çok kendime kızıyordum. Kendimden nefret ediyordum. Neden söylememiştim? Ona aşkımı itiraf etseydim, belki de şu an elini tutan ben olacaktım? Ya da en azından haberi olsa, olmaz mıydı? O omzumda sevilmediğine ağlarken, benim ona yandığımı bilse olmaz mıydı? Beni ağlatabilen iki kadından biri olduğunu bilse, olmaz mıydı? Ona olan özlemimden kendimi unuttuğumu bilse... Olmaz mıydı?

Neden olmasın?

Dedi içimden bir ses.

Neden ona hala söylemiyorsun? Şimdi söylesen ne kaybedersin ki? Zaten dünyanın öbür ucuna gidiyor. Aylarca görmeyeceksin onu. Söylesen ne kaybedersin?

Bu zamana kadar sürekli beraber olduğumuz için ve arkadaşlığını kaybetmemek için susmuştum. Bundan sonra niye susuyordum ki? Berk hayatına girdiğinden beri zaten arkadaşım bile değildi. Bizden uzaklaşmıştı. Tek düşündüğü şey o herif ve Amerika'ydı.

Yaren'e karşı ilk ve son kez bencillik yapmanın zamanı gelmedi mi sence de?

Ben ona kıyamazdım ki... Benim yüzümden üzülmesine dayanamazdım.

Tam o esnada, sevgilisine bakıp gülümsediğini gördüm. Bütün sinirim tekrar tepeme çıkmıştı. Derin nefesler alıp vermeye başladım. Yıllardır acı çekiyordum ulan ben! Sırf onun güzel yüzü gülsün diye. En yakın arkadaşını kaybetmesin diye aşkımı saklamıştım ben yıllardır, şimdi bu yaptığı doğru muydu?

Bana acı çektirmek hoşuna mı gidiyordu? Madem beni iyi tanıdığını söylüyordu, o zaman o çocuğa güldükçe benim canımın acıdığını gözlerimden anlamıyor muydu?

Söylesene Yaren, acı çeken gözlerimi görmüyor musun?

İnatla gözlerine baktım. Görsün istedim. Baktı, gülümsedi ama görmedi beni. Gülümsemesine karşılık vermeden gözlerimi cama çevirdim.

Yârem ● Yarı Texting (tamamlandı)Where stories live. Discover now