okumadan geçmeyinV2 ❤

12.2K 461 172
                                    

  AŞKIMLAAAĞĞRR AŞIRI SAD'IM ŞU ANN:')))

  Vallahi gözüm dolu dolu yazıyorum buraları.

  Bir hikayenin daha sonuna geldik. Yayımladığım,yayımlamadığım tüm hikayelerim benim için çok özel. Ama Yarem bir ayrıydı be... Bir çoğunuz beni bu hikayede tanıdınız ve Deplasman'ı öyle okudunuz. Yarem sayesinde Deplasman da bir sürü insanla tanıştı. Ben de öyle.

  Sadece benle değil, birbirinizle de sağlam dostluklar kurdunuz hikayemiz sayesinde. Sıkı dostlar olduk bazılarınızla. Bu yüzden Yarem benim için çok özel, umarım sizin için de öyle olmuştur💖

  Final sevginize layık mıydı,emin değilim. Daha iyi şeyler çıkarmak isterdim ama sizi daha fazla bekletmek istemedim aşkımlar.

  Eve tıkılıp kaldığımız bu günlerde umarım sizi biraz da olsun gülümsetebilmişimdir💖

  Onlarla güldük, onlarla ağladık, onlarla bir çok anımızı paylaştık aslında. Onlarla yaşadık güzel sevgilerini. Bu çok özel bir şey bence. Kötü yorum çok nadir alıyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. Demek ki bir yerde bazılarınızın kalbine dokunabiliyorum:)

  Sizinle tanıştığım için çok mutluyum. Sizinle bir yola çıktığım için de çok mutluyum. Bu yol upuzun olsun, hiç bitmeyelim istiyorum. Bu yüzden Cefa için de bir hikaye yazmaya karar verdim. Ama onun biraz daha zamanı var. Taslakta finalledikten sonra sizinle paylaşacağım.

O gelene kadar Yarem'e özel bölümler gelecek. Çünkü Sefa ve Cefa konusunda aklınızda soru işaretleri olduğunu biliyorum. Sonraki kitapta neler olacağını anlayasınız diye bir kaç özel bölüm gelecek. Onları özlediğimiz zaman yine buluşacağız yani💖

  Hayatınızda; sizinle bıkmadan şarkılarda buluşacak, ufacık bir mesajınızla dünyası güzelleşecek ve yarası olmanız uğruna bir şeyleri feda edebilecek insanlar olsun. Çok sevin. Çok sevilin. Sevdiğiniz için bir şeylerinizi feda etmekten korkmayın.

  Final bölümünün en sonunda dediğim gibi, "feda ettiklerimizin yaramız olmaması dileğiyle."

  Şimdi ölmeden önce yapılacaklar listenize bir madde daha ekleyin.

"Çok seveceğim. Çok sevileceğim."

  Ben sizi çok seviyorum 💖

  O zaman bir kez dahaa, hadi eyww jdkfjxljxkcj💖

  bana ulaşmak isterseniz instagtam ve twitter adreslerim;

Hikayenin instagram hesabı:  @yaremwattpad

İnsta: @yagmurrayranci
Twitter: @bosyapmayagmur

Ha bir de, bizim çocukları her özlediğinizde onların şarkılarını dinleyebilirsiniz, spotify ve youtube müzik listemiz profilimde💖

Sizi seviyommm

Yârem ● Yarı Texting (tamamlandı)Where stories live. Discover now