3

1.3K 68 30
                                    

      — Aish, capul meu, spune Ye Eun și întră în bucătărie.

      — Neața, Eunie, râde Yong Jin și trage un fum din țigara lui. Primul dulap, al doilea raft.

      Bruneta deschide dulapul indicat și ia folia cu pastile din care scoate una și o ia fără să se gândească, apoi bea o gură mare de apă și se trântește pe scaunul din fața fratelui ei. Își rezeamă capul în palme, masându-și tâmplele cu ochii închiși și oftează zgomotos. O durea groaznic capul și în acel moment se înjura singură că a băut atât de mult. Durerea de cap de a doua zi era cea mai rea dintre toate, dar senzația pe care o avea toată seara parcă merita.

      În fața ei era o farfurie cu micul dejun specific pregătit de Yong Jin. Mozzarella, omletă și șuncă într-o tortilla, iar lângă aceasta, în farfurie, câteva felii de roșii și câteva frunze de salată. Nu se pricepea cine știe ce la gătit, deci asta era cea mai ușoară mâncare pe care o putea face și cea mai reușită în același timp. O făcea aproape zilnic pentru sora lui, deoarece știa cât de mult îi plăcea. Iar aceasta nu a stat prea mult să se gândească, ci s-a apucat de mâncat.

      — Cât e ceasul? întreabă cu gura plină și tușește, aproape înecându-se.

      — Zece jumate și ai întârziat la trei ore. Totuși te-ai trezit devreme, spune Yong Jin și verifică ora pe telefon.

      — Drăguț, încep în forță, spune amuzată și ia încă o gură din mâncare. M-am trezit devreme pentru că îmi venea să vomit. Și am vomitat, continuă și se strâmbă.

      — Nu trebuia să bei atât de mult, chicotește brunetul.

      — Te rog, când ai băutură gratis profiți. De-aia ăsta e lucrul meu favorit că tu deții clubul, spune și îi face cu ochiul.

      — Din cauza ta o să dau faliment, spune brunetul și își dă ochii peste cap, iar ea doar râde.

      Din câte reiese, Yong Jin deține un club și este adevărat. S-a lăsat de facultate doar pentru a se putea dedica în totalitate conducerii clubului. Și din moment ce el deține clubul, Ye Eun are acces în totalitate în el și primește totul gratis. Brunetul nu primea minori în club, în mod normal, deoarece putea intra în probleme mari, deși unii mai păcăleau gardienii de la intrare cu buletine false, dar pentru sora lui făcea o excepție. Cât timp consuma alcool sub observația lui era în regulă.

      Yong Jin era genul de frate protectiv și se comporta mai mult decât frumos cu ea. O iubea mult. Dar era curios că se comporta așa doar cu ea. Cu restul oamenilor din jurul lui era rece și distant, uneori chiar serios. Singurele persoane cu care se mai destindea erau prietenii lui, dar în rest era dur și dădea de înțeles că nu e foarte prietenos. Asta îi plăcea surorii lui la el și voia să fie acel gen de persoană. Ba chiar îi reușea. Nici măcar nu a avut prieteni în adevăratul sens al cuvântului, doar persoane cu care își pierdea timpul la liceu, în restul timpului stând cu fratele și prietenii lui. Era cea mai mică dintre ei și singura de la liceu, dar nu o deranja. Nu o tratau de parcă era liceană sau minoră.

      — Mai mergi la liceu azi? întreabă Yong Jin și se ridică de pe scaun, căutându-și cheile de la mașină.

      — Mai are rost? Merg mâine. Oricum nu se întâmplă prea multe săptămâna asta. Probabil recapitulează materia și povestesc ce au făcut toată vara, spune și termină de mâncat.

      — Ne vedem mai târziu atunci, trebuie să trec pe la club și mă văd cu Jung. Ai mâncare în frigider și ți-am lăsat bani dacă vrei să îți comanzi ceva, spune și găsește cheile, așa că părăsește camera.

Break her walls; jjk | highschool auWhere stories live. Discover now