42

686 37 19
                                    

După scena celor doi, cuplul format din Tae Hyung și Whee In au decis să facă și el un mic photoshooting, iar apoi, după alte câteva poze fie împreună, fie separat, au decis să meargă spre restaurant. Și așa au petrecut cei unsprezece, împreună, majoritatea fără să bea de data asta, în special șoferii, din moment ce erau și cu mașina și erau închiriate, nici nu erau ale lor. Nu că nu și-ar permite să le plătească, dar puteau face altceva cu banii aceia. Au ajuns târziu acasă, fară alte evenimente surpriză sau semnificative și au mers direct în camere, fiind rupți de oboseală. Prin târziu înțelegem de dimineață. Chiar dacă majoritatea nu au băut, Ye Eun era excepție, desigur. Ceilalți nu-și aminteau de când au văzut-o atât de fericită și beată. Deși a băut de câteva ori de când a plecat Jung Kook, parcă nu fusese atât de fericită, ba chiar plânsese de câteva ori.

Dar acum s-a simțit bine, mai mult decât bine. Toată seara a petrecut-o cu șatenul, evident, au dansat, s-au distrat, dar nimic ieșit din comun. Asta până au ajuns acasă. Am menționat că au mers direct în camere, dar nu am menționat în ale cui. Jung Kook aproape că i-a împins pe Tae Hyung și pe Whee In să se ducă în camera lui, iar el și Ye Eun au ajuns în camera fetelor. Și au făcut tot ce s-au abținut să facă toată seara. Au încălcat înțelegerea pe care o aveau teribil de mult, însă mai conta? De fiecare dată își căutau scuze, iar acum erau beți.

A doua zi s-au trezit cu dureri de cap imense, iar Ye Eun era mai mult decât confuză când s-a trezit dezbrăcată complet în brațele lui Jung Kook, care era la fel de ,,îmbrăcat" ca ea. Era cu mult trecut de după-amiază, câțiva dintre ei se treziseră, câțiva nu, ca Jung Kook, care nici nu a simțit când blonda s-a dat jos din brațele lui. Aceasta s-a îmbrăcat, destul de greu, simțindu-se amorțită cu mici dureri în zona coapselor și nici nu voia să își reamintească în totalitate ce au făcut în urmă cu o seară. A remarcat și semne pe suprafața pielii ei și nu doar pe gât. A oftat, știind cât de greu urma să fie să le acopere, noroc că erau vizibile doar cele de pe gât.

A coborât în bucătărie pentru a mânca ceva, unde erau doar câțiva dintre ei. Însă s-a bucurat să o vadă pe Whee In. Și-a pus de mâncare și s-a așezat lângă ea, începând să vorbească, încercând să evite subiectul Ye Eun și Jung Kook, deoarece erau prea mulți prezenți, inclusiv Hyun Jin, care se holba doar la semnele de pe gât ale fetei. Nu a durat mult până să apară și Tae Hyung, urmat la scurt timp de Jung Kook, care a zâmbit imediat ce a dat cu privirea de blondă. După ei au venit și ceilalți, iar acum erau toți.

- Acum că suntem toți, vreau să mi se explice cum naiba a mai avut cineva energie de făcut ceva când ne-am întors, spune Seok Jin revoltat. Mă refer la cupluri aici, continuă și le ochește pe rând.

- Cred că suntem cu toții de acord că nu ar trebui să generalizezi. E clar cine a avut energie, spune Ji Min și îi privește pe Ye Eun și Jung Kook.

- Ahh, Ye Eun! geme Yoon Gi, imitându-l pe Jung Kook. Nemernicilor, din cauza voastră abia am adormit.

- Ahh, Jung Kook! o imită Tae Hyung pe fată, apoi râde, fiind înghiontit de iubita lui.

- Ya! Potoliți-vă! se răstește Jung Kook la ei, uitându-se urât, în timp ce blonda se ascundea după propria palmă, fiind aproape complet roșie.

Nu reacționa așa în general când era tachinată, dar faptul că i-au auzit toți... Deși era comodă cu toți, știa de glumă și făcea chiar ea glume uneori, era destul de stânjenitor să știi asta.

- Sper că a meritat să ne țineți treji și pe noi și v-ați simțit bine, spune glumeț Ho Seok.

- Oh, și încă cum, rânjește șatenul, uitându-se în jos.

Break her walls; jjk | highschool auWhere stories live. Discover now