6

1.1K 61 20
                                    

      Erau deja în octombrie. Nici măcar nu au observat când a trecut timpul. Săptămâna de acomodare s-a încheiat, așa că profesorii au început să predea, să dea teme și să pună note celor ce voiau. Doritorii erau mai mulți decât s-ar fi așteptat oricine, așa că Ye Eun, alături de câțiva colegi de clasă au rămas singurii fără prima notă. Dar încă nu se grăbeau oricum. Bruneta nici nu se obosea să învețe sau să facă temele, dar mai prindea din ceea ce repeta Whee In pe lângă ea. Cele două s-au apropiat mult într-o lună, deoarece șatena era singura pe care o agrea din tot liceul și, deși erau la poli opuși, nu le-a împiedicat să se înțeleagă bine, chiar dacă pe Ye Eun o scotea din minți când șatena învăța prea mult pe lângă ea. Pe lângă Whee In, bruneta putea să spună că s-a apropiat și de Do Hwan. De la salutatul și zâmbitul de pe holurile liceului au ajuns să petreacă pauzele împreună și să ia până și prânzul alături de el și Winnie. Brunetul venea la pachet cu prietenii lui, desigur, mai mult cu cei care puteau să le agreeze prezența celor două și aceștia erau destul de puțini.

      Oricât de apropiată era Ye Eun de cei doi, nu ar fi putut spune că leagă o prietenie cu ei. Cel puțin nu ar fi recunoscut. Deși râdea și părea să fie fericită în preajma lor, că se simțea bine, nu de deschisese total față de ei. Încă ținea ridicat un zid ce o proteja de ei. Nici măcar nu știau că tatăl ei e mort, doar că locuiește cu fratele ei mai mare și că nu are o relație bună cu Ji Min. Asta era tot ce știau ei despre viața ei personală, dar aveau răbdare cu ea. Știau că e o fire dificilă.

      — Neața, Eunie! o întâmpină șatena la poarta liceului.

      — Neața, Winnie, răspunde bruneta lipsită de energie.

      — Iar ai fost în club? întreabă Whee In și se încruntă.

      — A fost weekend, tu ce crezi? răspunde usor amuzată și o ia înainte, intrând în curtea liceului.

      — Știi că nu e sănătos să bei atât la vârsta ta, nu? oftează șatena și dă dezaprobator din cap, urmând-o.

      — Și tu știi că ar trebui să înveți să te și distrezi, nu? Înveți prea mult și te distrezi prea puțin. Whee In, trăiește-ți viața! spune bruneta și își întoarce capul spre ea.

      Ca răspuns, Whee In își dă ochii peste cap și îi dă același răspuns pe care i-l dă mereu. Nu. Bruneta se roagă de ea de săptămâni bune să meargă cu ea în club, dar e refuzată mereu. Avea să găsească o oportunitate la un moment dat să meargă împreună în club. Trebuia să o învețe să se mai destindă și să se distreze, trebuia să o scoată puțin din zona ei de confort. Nu avea în plan să o schimbe sau să fie o influență proastă pentru ea, dar era prea reținută și nu se distra deloc. Distracția pentru ea însemnau proiectele.

      — Uite-le pe fetele mele preferate, se aude vocea lui Do Hwan din spate.

      Acesta ajunge imediat între cele două și își înfășoară câte un braț în jurul umerilor lor, lipindu-le de el și mergând în continuare prin liceu. Brunetul începea ușor ușor să renunțe la fațada lui de nesuferit și se afișa mai mult, în ultimul timp, cu cele două. Desigur că bârfele continuau și erau arătați cu degetul. Erau cel mai cunoscut trio în liceu în acel moment, deoarece era unul nou. Tipa de Shindongshin, bursiera și fostul lider al echipei de fotbal. Toată lumea îl întreba dacă e ceva în neregulă cu el sau dacă e șantajat să stea cu ele, iar tot ce a realizat a fost că ceilalți elevi ai liceului sunt încuiați și proști.

      — Nu credeam că o voi zice vreodată, dar și tu ești preferatul meu din tot liceul, spune Ye Eun, iar acesta îi ciufulește părul, zâmbind.

Break her walls; jjk | highschool auWhere stories live. Discover now