43

597 39 6
                                    

      Hyun Jin a decis că ar fi cazul să își aducă bagajul din mașină, cât încă avea chef, iar Ye Eun a mers rapid până în bucătărie pentru a bea puțină apă. A fost urmată imediat de Jung Kook, care a trântit ușa după ce a intrat în bucătărie, făcând-o pe fată a tresară în timp ce bea apă, ce a rezultat la a da puțin și pe ea. A terminat paharul de apă și s-a șters de cea de pe fața ei, apoi s-a strâmbat privind tricoul ud, dar care nu era exagerat de mult. Și-a ridicat privirea spre Jung Kook, uitându-se urât, dar când a observat că privirea lui era rece și era încordat, a înghițit în sec, știind că nu-i a bună.

      — De ce ai făcut asta? întreabă șatenul, încrucișându-și brațele la piept.

      — Ce să fac? întreabă și fata, de parcă nu știa despre ce era vorba și pune paharul în chiuvetă.

      — De ce dracului te-ai oferi să îl lași pe Hyun Jin să stea la tine?! întreabă pe un ton mai ridicat.

      — Nici să nu îndrăznești să ridici tonul la mine! se răstește aceasta. Ai uitat de înțelegerea noastră? Nu te privește, Jung Kook. E doar un prieten care are nevoie de ajutor. Eu nu am comentat nimic în legătură cu faptul că prietena ta Kimberly stă la tine acum.

      — Oh, haide, Ye Eun. Știu că ai făcut asta intenționat tocmai pentru că stă Kim la mine. Dar diferența dintre situațiile astea e că pe lângă Kim mai stă și James, iar ei nu cunosc pe nimeni în Coreea. Nu aveau unde să se ducă, nu cunosc orașul, se pot pierde. Dar Hyun Jin îl știe mult prea bine, știe și limba și are și prieteni, dar totuși, o să stai singură, cu el. Sunt sigur că totuși ar fi răspuns cineva și l-ar fi primit, pufnește Jung Kook și se uită în altă parte, încordându-și maxilarul.

      — Repet, ai uitat de promisiunea noastră? Ar fi cazul să o iei în serios, nu mai ai niciun drept să comentezi în legătură cu lucrurile astea, înțelegi? întreabă Ye Eun și își ridică sprâncenele.

      — Știi ce nu mi se pare corect cu promisiunea asta? Atunci când vrei tu să o încalci, e ok. Dacă vrei acum să mă săruți sau să o facem dracului pe masa aia nenorocită, e ok. Dar dacă eu nu sunt de acord ca un băiat să stea sub același acoperiș cu tine câteva zile sau cine știe, poate mai mult, nu e corect, aveam o promisiune. Dar fie ca tine. De data asta chiar o să iau promisiunea asta de rahat în serios, cu totul, și nici nu o să mă mai gândesc la vreun pupic, dacă așa vrei, spune nervos și iese din bucătărie, trântind din nou ușa.

      Ye Eun înghite în sec și rămâne în același loc în care era, apoi își mușcă buza și își lasă privirea în jos. Avea dreptate în ceea ce a spus ultima dată, dar totuși acum chiar avea să respecte promisiunea. Era de bine, nu? A oftat și și-a trecut mâinile prin păr, apoi a mers în camera ei pentru a-și schimba tricoul. Când a ieșit din cameră a dat nas în nas cu Hyun Jin, care urma să bată la ușă, pentru a o întreba unde să își ducă bagajul. Blonda i-a arătat rapid camera, deoarece avea una de oaspeți, apoi s-a întors în living, intrând în timpul unei discuții pe care nu ar fi vrut să o audă.

      — James sărută mai bine decât fostul meu, dar ca să fiu sinceră, cel mai bun sărut de care am avut parte a fost cu Jung Kook, spune Kim și chicotește amuzată.

      Dar Ye Eun nu era amuzată. Stătea în picioare, în spatele fotoliului pe care stătea Kim și îl privea pe șaten, dezamăgită. Și-a mușcat obrazul pe dinăuntru și a pufnit, apoi s-a pus pe canapea, fiind față în față cu fata care parcă a rămas surprinsă când a văzut-o pe blondă, de parcă nu era chiar în apartamentul ei. Jung Kook și-a mușcat buza și a privit în jos, știind că noua informație avea decât să înrăutățească lucrurile.

Break her walls; jjk | highschool auWhere stories live. Discover now