16

970 57 34
                                    

      Și a venit și ora petrecerii. Cei doi băieți aveau acum machiajul terminat datorită fetelor, așa că cei șase s-au îndreptat către sala în care se organiza petrecerea. Imediat cum au intrat au fost întâmpinați de muzica puternică, jocuri de lumini și beznă totală. În față, lângă intrare, erau câteva pensule, pahare mici cu apă și niște borcane mici, ce aveau praf colorat înăuntru, care strălucea în întuneric. Văzuseră deja persoane pe ringul de dans cu culori ce străluceau în întuneric pe piele, de diferite forme, mărimi, dar credeau că le avuseseră la ei. Se pare că organizatorii s-au gândit la toate. Au făcut o treabă destul de bună cu aranjamentele, jocurile de lumini și s-au gândit și la culorile fosforescente. Aveau până și bufet și candy bar, sucuri o grămadă, dar alcoolul se pare că era prezent doar în posesia elevilor, ascuns cine știe unde. Se putea să aibă o petrecere fără? Inclusiv Ye Eun avea ascunsă o sticlă în poșetă, dar de aceasta nu știa nimeni. Avea o poșetă roșie, iar bila care se presupunea mecanismul de deschidere a acesteia era de fapt capacul sticlei, ce era ascunsa după un strat de material din geantă. Cea mai ingenioasă ascunzătoare pe care a avut-o vreodată.

      S-au dat reciproc cu praful fosforescent, ce trebuia luat pe pensulă și înmuiat puțin în apă, apoi s-au pierdut prin mulțime. Erau încă împreună, dar curând aveau să se risipească. Și așa s-a întâmplat. Câteva minute mai târziu Tae Hyung și Jung Kook erau lângă bufet și mâncau, privind în același timp și la ringul de dans, unde se aflau Ye Eun, Whee In și Do Hwan, iar Ji Min vorbea cu celălalt coleg al lor de cameră. Luminile deveneau din ce în ce mai slabe, iar ei mai erau vizbili datorită prafurilor fosforescente și jocurilor de lumini. Atmosfera era una bună și surprinzător pe placul lui Ye Eun. Abia aștepta să plece profesorii, ce voiau să verifice cum merge totul. Auzise de la un grup că pe la miezul nopții vor pleca, așa că era nerăbdătoare, la fel ca ceilalți. Abia atunci începe adevărata petrecere.

      — Haide, Winnie, mișcă mai mult din șolduri! strigă Ye Eun peste muzică, mișcându-și corpul așa cum i-a indicat prietenei ei.

      Whee In nu era obișnuintă să danseze astfel, dar trebuia să încerce, așa că a început să-i copieze mișcările brunetei. Îi ieșeau surprinzător de bine, iar peste câteva momente punea în aplicare propriile mișcări. Ieșea încet încet din zona ei de confort și nu putea spune că-i displace. Parcă se simțea mai liberă și nu-i mai păsa de ce se întâmpla în jurul ei sau de ce ar spune ceilalți. O înțelegea pe Ye Eun acum. Bruneta era în lumea ei, dansând de parcă viața ei depindea de asta. Zâmbea larg, sărea și dansa ca cel mai fericit om de pe pământ.

      — Și tu, Hwanie! Nu mai bate așa pasul pe loc! Și bunica dansa cu mai multă viață! spune fata și se apropie de el.

      Îl apucă pe mână și i-o ridică, începând să sară în același timp, determinându-l să facă același lucru. Au pierdut minute bune dansând, cu pauze desigur, iar ceilalți trei li s-au alăturat după ce au terminat ce făceau înainte. Ye Eun urmărea în permanență profesorii, iar când au început să plece, a rânjit. Și-a apucat fratele de mână și a spus că merg să aducă ceva de băut pentru toți. S-au oprit lângă bufet și a analizat rapid sucurile, apoi a ales ceva în care nu se simțea alcoolul prea tare și a pus în pahare, dar doar jumătate.

      — Ce faci? întreabă confuz Ji Min.

      — Chiar credeai că sunt destul de drăguță încât să le aduc eu suc? Vreau să fac seara mai interesantă. Dacă nu vrei și tu, e ok, dar nu le spune nimic, spune bruneta și scoate sticla de alcool din poșetă, completând jumătatea rămasă cu lichidul din ea.

      — Ești nebună, Park Ye Eun, oftează și își pune suc în paharul lui.

      Trebuia cineva care să aibă grijă de ei în orice caz. Desigur că aveau să-și dea seama că e și alcool în acel suc, dar deja ar fi băut jumătate din pahar la cât de însetați păreau și aveau să fie convinși de brunetă să bea. Au luat paharele și s-au întors la ceilalți, le-au împărțit și au luat câte o gură mare din ale lor. Ceilalți au făcut exact cum a crezut și Ye Eun, au băut aproape mai mult de jumătate din pahar din prima. Rând pe rând s-au strâmbat sau încruntat și au privit sucul din pahar, apoi pe prietena lor, cu o sprânceană ridicată, deoarece ceva nu se simțea bine.

Break her walls; jjk | highschool auWhere stories live. Discover now