18

967 52 13
                                    

      — Ya, haideți să bem ceva! spune Whee In, în timp ce ieșeau din clădirea liceului.

      Era deja a doua zi și orele se terminaseră. Au adormit mult mai devreme, din cauza oboselii, iar în acea zi au fost destul de odihniți. Se afișau împreună ca și grup din ce în ce mai mult, așa că se șușotea mult prin liceu, însă acestora nu le păsa. Se simțeau bine împreună. Whee In, din câte se părea, se simțea din ce în ce mai confortabilă în grup. Începea să se schimbe, ușor, ușor. Încerca din ce în ce mai mult să iasă din zona ei de confort, deoarece ultima oară i-a plăcut, surprinzător, și Ye Eun se asigura că îi simte și aude încurajările

      — Eu și Ji Min nu putem, avem antrenamentul acum, spune Jung Kook și se strâmbă.

      — Hm, am o idee, spune Ye Eun. Noi mergem și luăm băuturile la pachet, luăm și pentru voi. Ne întoarcem, așteptăm până terminați și jucăm un meci cu Yong Jin. Voiam de ceva timp să jucăm un meci ca între frați și din moment ce sunteți și voi, o să fie mai distractiv. Ce ziceți? întreabă și își înclină capul, privindu-i.

      — Oh, sună bine. Atunci rămâne așa, spune Ji Min. Hai, Kook, trebuie să mergem, îl bate ușor pe spate și își schimbă direcția, spre vestiare.

      Jung Kook aprobă și merge după el, după ce îi aruncă o privire scurtă lui Ye Eun, iar ceilalți patru pornesc spre cea mai apropiată cafenea de liceu. Le lua în jur de un sfert de oră să ajungă acolo, încă vreo zece minute până comandau și primeau comanda, iar apoi încă un sfert de oră până se întorceau. Trecea aproape o oră, așa că nu aveau de așteptat mult după cei doi pentru a termina antrenamentul. Între timp, pe drum, i-au sunat pentru a le spune să le scrie în mesaj ce vor să bea și l-au sunat și pe Yong Jin pentru a-l pune în temă cu ce au planificat. Au avut noroc și, din fericire, brunetul nu era ocupat și a spus că îl va lua și pe Jung cu el, pentru a echilibra echipele. Iar în jur de patruzeci de minute, cei patru erau deja pe teren, însă stăteau pe bănci, în timp ce echipa de fotbal făcea antrenamentul.

      — Dar eu nu știu să joc fotbal, spune Whee In, uitându-se la cei de pe teren.

      — Nici eu nu știu, stai calmă, spune Tae Hyung. O să ne descurcăm, îi face cu ochiul, iar ea clipește des, luată prin surprindere.

      — Nu e foarte greu. Dacă Ye Eun de cinci ani a reușit să învețe, sigur reușiți și voi, spune bruneta și bea din cappuccino-ul ei.

      Privirea ei a aterizat apoi pe teren, uitându-se după Jung Kook și Ji Min, dar în principal după șaten. Trebuia să recunoască, îl evitase pe parcursul zilei, deoarece oricât de mult putea spune că nu-i păsa de sărut, o făcea de fapt. A adormit gândindu-se la el. Nu și-a mai amintit nimic ceva atât de clar când era beată. A marcat-o acel sărut, dar nu știa dacă era de bine sau de rău. Ochii ei îl urmăreau doar pe Jung Kook acum și îi analiza toate mișcările, modul în care alerga, cum își dădea părul pe spate când îl deranja, privirea serioasă de pe chipul lui, ce arăta cât de concentrat era pe ce făcea, absolut orice. Arăta bine. Arăta atât de bine încât fata a înghițit în sec și a simțit că obrajii încep să îi ardă ușor. Acel sărut a făcut-o să-l privească altfel și nu înțelegea cum. Nu a fost prima dată când a sărutat pe cineva și a rămas chiar prietenă cu ceilalți. Cu ce a fost special sărutul acela?

      — Eunie, ai grijă, bălești, spune Whee In și îi dă un ghiont.

      — Huh? tresare bruneta și își mută privirea asupra șatenei. Ba nu. Lasă-mă, spune și o împinge ușor.

      Whee In nu a apucat să mai spună ceva, deoarece Ji Min și Jung Kook se îndreptau spre ei deja. Aveau o scurtă pauză înainte de a continua restul orei de antrenament. Erau deja obosiți, deoarece au dat zeci de ture de teren, s-au antrenat cu obstacole și nu doar atât. S-au așezat pe bănci, între cele două și ceilalți doi. Au băut din paharele lor, au schimbat câteva vorbe cu ceilalți, iar după câteva minute au fost nevoiți să se întoarcă la antrenament. Pe parcusul orei rămase au apărut și Yong Jin cu Jung, iar ceilalți s-au schimbat în echipamentul de sport pe care îl aveau deja în vestiare. După ce au plecat ceilalți de pe teren au început să discute despre cum avea să se desfășoare meciul, în timp ce le arătau câteva lucruri de bază lui Tae Hyung și Whee In. Tae Hyung mai văzuse cât de cât ce se întâmpla și se mai descurca, dar șatena nu a mai pus piciorul pe o minge în viața ei. După ce și-au terminat băuturile, Jung Kook și Ji Min s-au mai odihnit, iar Tae și Whee In au pus la punct ce au învățat, au trecut la a face echipele. Ye Eun voia neapărat să fie în echipă cu Yong Jin, ceea ce însemna că Ji Min va fi în echipa adversă pentru a juca unul împotriva celorlalți ca pe vremuri. Deci prima echipă era formată din Ye Eun, Yong Jin, Whee In și Do Hwan, iar cealaltă din cei rămași, adică Ji Min, Jung Kook, Tae Hyung și Jung. Erau echilibrate, din moment ce Whee In nu jucase în viața ei și chiar dacă Tae Hyung mai avea habar, Jung nu se pricepea foarte tare.

Break her walls; jjk | highschool auWhere stories live. Discover now