20

957 47 14
                                    

      — Nu pot să cred că am făcut asta, spune Whee In și se privește în oglindă.

      — Arătăm minunat, Winnie, spune Ye Eun și își trece degetele prin părul proaspăt vopsit. Abia aștept să îi șocăm pe băieți.

      — Nu credeam că o să ajung vreodată să mă vopsesc albastru închis, spune Winnie și își admiră părul.

      — Nici eu blondă, râde prietena ei.

      Cele două au optat pentru niște schimbări destul de radicale. Whee In își iese cât mai mult din zona de confort și de la șatenul deschis pe care l-a avut, a ajuns la un albastru închis. Adora culoarea albastru în general, iar acum a devenit o parte din ea. La propriu. Ye Eun a avut o decizie impulsivă și de la brunet a ajuns la blond. Nu ar fi crezut niciodată că o să facă acest lucru, însă îi plăcea cum arăta. Culorile le prindea bine pe ambele și erau mulțumite de ce au ales. Blonda a fost cea care a plătit, insistând, deoarece Whee In nu voia să o lase să plătească, dar până la urmă a adus scuza cu ,,E ziua mea și eu te-am adus aici pentru a ne vopsi, așa că nu mai comenta" în discuție, iar fata cu păr albastru a cedat într-un final. La ora nouă trebuiau să fie la club și era deja șase, așa că au mers fiecare spre casa ei. Ye Eun chiar trebuia să ajungă mai devreme, pentru a se asigura că tot ce stabilise fusese pus la punct.

      Cele două au început prin a-și alege hainele, ca mai apoi să se machieze. Ye Eun a ales să se îmbrace cu un crop top negru, stil maieu, pantaloni cargo, nu foarte largi, de aceeași culoare, la care a adăugat o curea cu găuri mari și de care a prins lanțuri de diferite lungimi și mărimi, iar pentru încălțat a optat pentru niște bocanci, desigur tot negri. A trecut la machiaj, unde a durat puțin mai mult, chiar dacă nu a ales unul prea strident, ci era unul destul de natural. Și-a aranjat părul, având noroc că era natural drept și era gata de plecare. Trebuia doar să-l aștepte pe Yong Jin pentru a o lua de acasă, apoi aveau să treacă să o ia și pe Whee In.

 Trebuia doar să-l aștepte pe Yong Jin pentru a o lua de acasă, apoi aveau să treacă să o ia și pe Whee In

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

      Whee In, pe de altă parte, s-a mișcat puțin mai repede și deja îi aștepta pe cei doi. A ales o ținută stilată care se potrivea bine ocaziei. Un crop top negru cu bretele foarte subțiri, o fustă de blugi, de un bleu foarte deschis, ce mergea spre alb, ce avea fermoar în față pe toata lungimea acesteia și un palton din material subțire, de un bej plăcut, ce avea model în carouri. În picioare și-a luat niște bocanci negri și s-a machiat la fel de natural ca prietena ei. Avea hainele pregătite încă de dimineață. Ținuta era simplă, însă o făcea să arate foarte bine. A adăugat un lănțișor cu pandantiv, pentru a oferi un plus ținutei, și-a aranjat părul cu ajutorul periei, apoi și-a pus o șapcă stil beretă, din piele, și era gata de plecare.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Break her walls; jjk | highschool auWhere stories live. Discover now