9

1K 65 5
                                    

      Brunetul intră în liceu, zâmbind, cu mâinile în buzunar. Era o zi bună pentru el. Era ziua lui. Era oprit de persoane, încă de când a intrat în incinta liceului, doar pentru a i se ura ,,la mulți ani!". Ce-i drept, mai mult fetele o făceau. Dar nu-l deranja, așa că le mulțumea și zâmbea tuturor. Era nerăbdător să vadă ce i-au pregătit prietenii lui. Încă din primul an de liceu i-au pregătit surprize de ziua lui. În primul an l-au așteptat în fața clasei cu tort, în al doilea l-au păcălit că Tae Hyung și-a rupt piciorul, iar anul trecut că au uitat de ziua lui și l-au așteptat în fața liceul la sfârșitul orelor. Ce puteau face anul ăsta?
 
      A ajuns în fața clasei lui, s-a uitat stânga dreapta, dar nu era nimeni. A intrat în clasă. Nimeni. Tae Hyung nici măcar nu era în clasă. Colegii lui de clasă i-au urat la mulți ani, în timp ce el  a mers la banca lui, iar pe măsură ce se apropia observa tortul de pe aceasta, pus pe cutia desertului. S-a încruntat și a citit ce scria pe el, un zâmbet întipărindu-se pe buzele lui. ,,La mulți ani, pabo!". Se aștepta la ceva mai mult, totuși. Doar un tort pus pe banca lui? Se mulțumea și cu asta. Decât nimic, cum se aștepta.

      — A văzut cineva cine a pus tortul aici? întreabă și se uită în jur, dar toți neagă din cap.

      — Era aici când am venit. Dar primul care a venit în clasă a fost Tae Hyung, răspunde unul din băieți.

      — Probabil el l-a pus, aprobă din cap și se întoarce la tortul lui, punându-l în cutie.

      Dar nu apucă să închidă cutia. În clasă dă buzna Tae Hyung, care părea destul de speriat și agitat.

      — Ye Eun se ceartă cu Soo Ji și nu cred că o să se termine bine! spune acesta și așteaptă ca brunetul să iasă din clasă, înainte să o ia la fugă spre curtea liceului.

      În mod normal, Ji Min nu l-ar fi crezut. Mai ales în ziua aia și pentru că Tae Hyung era un actor mai mult decât bun. Dar era vorba de Ye Eun, ceartă și Soo Ji în aceeași propoziție, așa că l-a crezut. Se aștepta la orice din partea surorii lui, chiar dacă i-a spus de repetate ori să nu mai intre în probleme. Iar cu Soo Ji avea să își respecte promisiunea și să măture cu ea prin liceu. Îl călca pe nervi doar pe el, nu-și imagina cum era Ye Eun în acel moment. Când a ajuns în curte, nu era nici urmă de Ye Eun sau de Soo Ji. În fața lui erau prietenii lui, Jung Kook, Yoon Gi, Nam Joon, Ho Seok și Seok Jin, alături de alți elevi de prin liceu cu care brunetul își mai pierdeau timpul. În mijlocul lor era cei cinci prieteni, cărora li s-a alăturat și Tae Hyung, ținând tortul în mâini, de data asta fiind unul mai mare și avea lumânările aprinse.

      — La mulți ani, Ji Min! strigă aceștia în cor.

      Ji Min a zâmbit larg, surprins și și-a trecut palmele peste față, încercând să nu plângă. Nu se aștepta la asta. Trebuia să recunoască, au gândit surpriza destul de bine. Mai întâi un tort mic, apoi cearta falsă, pe care a crezut-o, din moment ce era vorba de sora lui, iar acum erau toți în fața lui, cu un tort în mână. Au venit cu tortul spre el și l-au pus să își pună o dorință, apoi l-au murdărit cu frișcă, râzând și luându-l în brațe. Câteva lacrimi i-au scăpat, prelingându-se pe obraji, dar erau lacrimi de fericire. Era fericit. Prietenii lui se gândeau de fiecare dată cum să îl surprindă și reușeau, chiar dacă el se gândea la ce puteau face.

      — Ce ai primit de la mama ta? întreabă curios Jung Kook.

      În fiecare an primea câte un cadou destul de mare și mai mult decât costisitor, iar anul ăsta nu era o excepție, mai ales că devenea major.

      — Nimic special, începe plictisit. Doar un apartament în blocul în care locuiți voi restul și o mașină, continuă entuziasmat și zâmbește larg.

Break her walls; jjk | highschool auWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu