26

869 56 5
                                    

      Blonda s-a trezit destul de târziu a doua zi. Și-a făcut rutina de dimineață, s-a schimbat în niște haine confortabile și a mâncat. S-a uitat la câteva episoade din serial și apoi a verificat rețelele de socializare. Avea să verifice mai târziu ce făceau ceilalți, dar despre Tae Hyung și Whee In știa deja că sunt la întâlnire. Abia aștepta ca prietena ei să îi spună ce s-a întâmplat și în ce stadiu sunt. Era fericită pentru ea. Parcă ieri făcea planuri și se gândea cum să îl facă pe băiat să petreacă mai mult timp cu ea, iar în ultimul timp el făcea cumva să stea cu ea.

      A ieșit din apartament și a început să bântuie pe holuri, mergând la ușile băieților, deoarece nu îi răspundea nimeni la mesaje. Nici măcar Ji Min. Ar fi putut să apeleze la Yong Jin, dar până și el era ocupat cu treburi pentru club. Nu credea că a fi patronul unui club este atât de greu, însă nu voia să-l streseze oricum, așa că iat-o umblând din ușă în ușă și sunând la sonerii. Și nu a răspuns nimeni. Cum se putea să fie toți ocupați? A revenit în apartamentul ei și a decis să își ia o pungă cu chips-uri, repornind serialul.

      — Cum să nu o săruți?! Dumnezeule, ce băiat prost! Era ocazia perfectă și se vede că te place! strigă revoltată la televizor și pune pe pauza. Jur că dacă nu ajung împreună nu mă mai uit niciodată la seriale.

      Era finalul episodului și deja se enervase. A mers să arunce punga de chips-uri, iar când a ieșit din bucătărie, a auzit țipete de pe hol. S-a încruntat și a ieșit să verifice, crezând că au venit ceilalți. Nu ar fi prima dată când se aude în tot blocul că au venit ei. Și-a scos capul de după ușă și s-a uitat stânga dreapta, fiind surprinsă să-l vadă pe Jung Kook. Știa că nu e nimeni acasă, mai ales Tae Hyung, în fața al cărui apartament stătea acesta.

       — Jung Kook? întreabă blonda și iese cu totul în fața ușii.

       Acesta vorbea la telefon nervos, iar brusc i s-a schimbat tonalitatea și s-a întors spre ea, rămânând surpins câteva momente.

      — Oh, Ye Eun? întreabă Jung Kook și tonul i se coboară brusc.

      — Ji Min sub acoperire, spune fata și își dă ochii peste cap. Normal că eu.

      — Nu, e în fața mea. Trebuie să închid, paa! spune rapid șatenul.

      — Vorbeai cu Tae? întreabă Ye Eun în timp ce șatenul se apropia de ea.

      — Da. M-a chemat la el și acum când am ajuns a zis că a uitat să mă anunțe că nu mai poate, spune Jung Kook și își dă ochii peste cap.

      — Nu știai că a ieșit cu Winnie azi? întreabă fata și își ridică o sprânceană.

      — Nenorocitul. Mi-a spus că ies mâine, pufnește acesta. Noroc că ești tu acasă, măcar nu am venit degeaba, restul au treabă, spune și zâmbește inocent.

      — Cine a spus că vreau să stau cu tine? întreabă Ye Eun și pufnește amuzată, întorcându-se pentru a intra în apartament.

      Jung Kook clipește des și o apucă rapid pe fată de braț, pentru a o opri din a intra în apartament. Nu putea să fie serioasă, nu? Glumea. Ye Eun se întoarce cu fața spre el și îl privește așteptând să spună ceva, în timp ce își afișa cea mai serioasă față pe care o avea.

      — Preferi să rămâi singură în casă toată ziua? întreabă Jung Kook și își ridică o sprânceană.

      — Unde propui să mergem? întreabă și îi copiază gestul.

      — La târg. E unul în centru, spune Jung Kook imediat, aducându-și aminte de acesta.

      Fetei i-au sclipit ochii și a aprobat imediat. Nu mai fusese la un târg de când era mică. Ultima oară fusese împreună cu familia ei. A intrat în apartament rapid, cu șatenul pe urmele ei, care a închis ușa în urma lui, mergând direct în cameră pentru a-și alege hainele și pentru a se pregăti. A promis că nu îi va lua mult și spera să se țină de cuvânt. Prima dată s-a îmbrăcat cu o bluză neagră, o pereche de blugi cu talie înaltă gri închis. S-a asigurat că lasă pe afară lanțul pe care îl primise de la el de ziua ei, zâmbind în timp ce își trecea degetele peste el. Îi plăcea mult și arăta bine la orice. Apoi s-a machiat rapid, cât mai natural, ieșind din cameră. Și-a luat paltonul gri deschis pe ea și s-a încălțat cu niște adidași albi, în același timp cu Jung Kook. Și-a luat banii și cheile de la apartament, a încuiat ușa și au pornit spre ieșire.

Break her walls; jjk | highschool auWhere stories live. Discover now