12

1.1K 57 11
                                    

      — Bună dimineața, tuturor! Sper că sunteți pregătiți de weekend-ul ce urmează! spune unul dintre profesori, foarte bine dispus, iar elevii îl aclamă. Atunci sunteți liberi să urcați în autocare și să pornim la drum!

      Profesorul abia a apucat să termine de vorbit, iar elevii au dat buzna în autocare, pentru a ocupa de preferabil locurile din spate. Zilele trecuseră, iar acum era ziua plecării spre locul în care vor fi cazați. Din câte li s-a spus, vor fi cazați într-o veche cetate sau fortăreață, ce acum era folosită ca punct turistic și ca loc în care puteai dormi, contra unui cost mai mult decât ridicat. Era popular prin legendele care circulau despre el și arhitectura pe care au păstrat-o, pe lângă aranjament. Era ca și cum trăiau ca în urmă cu sute de ani, însă modernizat. Aceasta era Hwaseong Fortress, ce se afla în orașul Suwon, din apropierea Seoulului, motiv pentru care era abia ora zece și încă se pregăteau de plecare. Nu era mare grabă. Aveau de parcurs în jur de 40 de kilometri, iar călătoria să dureze 40 de minute, însă era vorba de două autocare, pline de elevi, ceea ce avea să lungească drumul cu cel puțin 20 de minute, pe lângă măcar o oprire. Datorită faptului că elevii voiau să aibă o excursie mai lungă, directoarea a decis să suspende cursurile de vineri și să le pună la dispoziție tot weekend-ul.

      Între timp, pe parcursul săptămânii, cele două grupuri au început să petreacă mai mult timp împreună, lucru mai mult decât surprinzător, dar cu toții erau fericiți să îi vadă pe Ji Min și Ye Eun mai apropiați. Desigur, nu au renunțat la tachinări și certuri, dar acum arătau că se suportă și se înțelegeau. Le era cu adevărat dor de cum erau înainte să se destrame și cu toții erau hotărâți să îi aducă la normal. Sau cel puțin ce credea ei că înseamnă normal. Totuși le mergea. Au început să ia prânzul împreună zilnic, vorbeau și stăteau împreună aproape în toate pauzele. Ye Eun s-a întors la Yong Jin, dar probabil nu pentru mult timp, dacă planul ei și a lui Ji Min funcționa. Dacă era puțin spus. Brunetul a auzit că mama lui începuse să se intereseze de un apartament în clădire, ceea ce însemna că ea chiar luase în calcul varianta la care acesta se gândea. Își cunoștea mama mult prea bine. Dar se bucurau.

      Acum erau toți șase în același autocar, așezați câte doi. Ye Eun împreună cu Whee In, Jung Kook cu Tae Hyung, în paralel cu cele două, Do Hwan cu unul din prietenii lui în spatele băieților, iar Ji Min împreună cu un coleg de clasă în spatele surorii lui. Ar fi putut ca Ji Min și Do Hwan să stea împreună, însă nu erau destul de apropiați și ar fi fost o situație ciudată. Totuși, micile lor grupuri, acum unite într-unul singur, erau împreună oricum și nu conta. În timp ce profesorii făceau prezența, Ye Eun se gândea la cu totul altceva. Nu avea în plan să stea cu șatena, ci să o facă să stea cu Tae Hyung, cumva. Așa că luă inițiativă.

      — Hei, Tae? întreabă bruneta și îi atrage atenția. Putem să facem schimb de locuri? Vreau să vorbesc cu Jung Kook despre un proiect de care ne-a zis un prof ieri. Sunteți tot unul lângă altul și, dacă vreți, vă lăsăm la margine, spune aceasta pe un ton drăguț și îi zâmbește.

      — Sigur, spune băiatul după ce își privește prietenul, dar primește doar o privire confuză de la acesta.

      — Mersi, spune și se ridică aproape sărind de pe scaunul ei.

      Whee In o privea cu ochii mari în tot acest timp și tot încerca să o facă să tacă din gură, dar fără folos, bruneta se prefăcea că nu aude. Cei doi au făcut schimb de locuri așa cum au stabilit, fetele la geam, iar băieții la margine, șatena fiind practic prinsă acolo cu Tae Hyung. Nu că nu i-ar conveni, dar era timidă în preajma lui, se înroșea ușor sau se bâlbâia. Băiatul i-a zâmbit când s-a așezat lângă ea, așa că a zâmbit înapoi și au încercat să schimbe câteva cuvinte, dar era destul de stânjenitor. Până Whee In a scos niște jeleuri, la care băiatului i-au lucit ochii, așa că le-au mâncat împreună râzând. De la dulciuri au ajuns să vorbească până la haine și cât de important e stilul pentru o persoană, culorile, combinațiile și așa mai departe, până nu a mai fost ciudată atmosfera dintre ei, iar între timp, autocarul a pornit. Ye Eun a zâmbit la priveliștea din fața din ei, dar Jung Kook a intervenit și i-a blocat privirea, privind-o cu atenție.

Break her walls; jjk | highschool auWhere stories live. Discover now