44

586 36 5
                                    

      A doua zi, Ye Eun era ceva mai odihnită, deoarece a dormit mai devreme, din cauza oboselii, nu neapărat că ar fi vrut. Hyun Jin a venit acasă târziu, deci nu au avut cine știe ce interacțiuni. Acum fata se pregătea pentru a ieși cu James, pentru că îi promisese în urmă cu o zi. Au căzut de comun acord să iasă doar ei, din moment ce lucrurile între ea și Jung Kook nu erau tocmai bune și voiau să evite o atmosferă neplăcută, mai ales că roșcatul era extrem de entuziasmat.

      — Hyun Jin, am plecat! strigă Ye Eun în timp ce se încălța.

      — Oh? Unde mergi? întreabă blondul curios, apărând de în hol.

      — Ies cu James, i-am promis ieri. Dacă mâncăm undeva te anunț și îți iau și ție ceva dacă vrei, spune fata și se ridică, luând telefonul și cheile, băgându-le în interiorul paltonului.

      — Distracție plăcută atunci! Cu ce mergeți? întreabă și se rezeamă de perete.

      În momentul ăla creierul fetei parcă s-a oprit, realizând cât de important era ce a spus blondul. James nu avea mașina în Coreea, ea nu avea mașină deloc, pentru că nu avea permis încă și nu aveau pe a cui să o împrumute.

      — Nu aveți cu ce, să înțeleg? întreabă blondul chicotind, iar Ye Eun a aprobat încet din cap, oftând. Vă duc eu dacă vreți, și așa nu am nimic planificat azi.

      — Mi-ai salvat viața, Hyun Jinie, spune blonda și zâmbește recunoscătoare.

      — Nu mai mult decât ai salvat-o tu pe a mea. Revin imediat după ce îmi iau cheile, spune acesta și pleacă în fugă în camera lui.

      Se întoarce rapid cu cheia și telefonul, apoi se îmbracă și se încalță, urmând să iasă împreună din apartament. În fața ușii îi aștepta James, uitându-se în telefon concentrat la un joc, dar când i-a văzut pe cei doi ieșind l-a blocat și l-a băgat în geacă. I-a zâmbit blondei, dar s-a uitat puțin ciudat la blondul de lângă ea, neștiind de ce o însoțea.

      — O să ne ducă unde trebuie să ajungem, din moment ce niciunul nu avem mașină, îl lămurește Ye Eun și pornesc spre lift.

      — Și, unde mergem? întreabă James în timp ce urcau în lift, iar Hyun Jin a selectat parterul.

      — Din câte mi-ai povestit că ai văzut ieri, adică mare lucru nu, mă gândeam să mergem prin centru. Acolo avem de văzut cele mai multe lucruri, pe lângă sunt niște parcuri și multe localuri cu mâncare. O să-ți placă, cu siguranță, spune Ye Eun și se rezeamă de bara de pe peretele liftului.

      — O să mă distrez mai mult decât am făcut-o ieri cu ăia doi. Nu am văzut mare lucru, simt că am irosit ziua, pufnește ușor roșcatul.

      — Nu-ți face griji, James. Știu cum să mă distrez, crede-mă, spune fata și e prima care iese din lift când ajung la parter.

      Au ieșit din clădire și au urcat rapid în mașină, pentru a scurta perioada de contact cu frigul, apoi au pornit spre centru. În mașină au vorbit destul de mult, toți trei, dându-și cu părerea în legătură cu ce puteau face în acea zi, pe lângă ce a propus fata. Iar James s-a asigurat că s-a făcut clar când a specificat dorința de a face poze, iar fata a fost de acord. Nu le-a luat mult să ajungă la destinație, iar Ye Eun și roșcatul au coborât din mașină, mulțumindu-i lui Hyun Jin că i-au adus. Acum că au ajuns în sfârșit, se uitau în jur și se gândeau cu ce să înceapă.

      — Ai vreo preferință? întreabă Ye Eun și se uită la el.

      — Am putea merge în parcul de distracții mai întâi? Nu neapărat să ne dăm în ceva, dar sunt distractive jocurile de la tarabe și putem să cumpărăm dulciuri, spune acesta, aducându-și aminte de ce spusese blonda.

Break her walls; jjk | highschool auUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum