46

575 45 15
                                    

      A doua zi fata s-a trezit cu o durere de cap groaznică și nevoia de a vomita. La cât a băut și le-a amestecat era de așteptat. A sărit din pat fugind direct în baie, împingându-l pe Hyun Jin înainte să intre în încăpere și s-a năpustit asupra toaletei, vomitând tot ce avea în ea. Blondul a intrat rapid după ea și i-a prins părul pentru a nu vomita pe el, în timp ce îi mângâia spatele. După ce a decis că nu îi mai venea să vomite, s-a ridicat și s-a clătit la gură, apoi s-a întors spre băiatul ce încă era în baie.

      — Poți să îmi aduci te rog o pastilă de cap și apă până mă spăl pe dinți și pregătesc baia? întreabă aceasta rugător, iar acesta aprobă și părăsește baia.

      Fata începe prin a se spăla pe dinți, pentru a scăpa de gustul groaznic pe care îl avea în gură, apoi a pregătit baia și între timp a venit și Hyun Jin cu pastila și apa. Le-a luat rapid și a mulțumind, sperând să se simtă mai bine după pastilă și după duș. Acesta a aprobat și a ieșit din baie, lăsând-o să se spele. Fata s-a dezbrăcat și a aruncat hainele peste cele de aseară, în coșul de rufe, urmând să le bage pe toate la spălat, deoarece duhneau a băutură, inclusiv ea. S-a băgat în cadă, care era pe jumătate plină și în care pusese spumant de baie și a stat câteva momente gândindu-se liniștită la tot ce se întâmplase aseară.

      Și aproape că îi venea să se bage cu capul sub apă și să nu mai iasă de acolo. Și-a pus mâinile în cap și a început să regrete instant tot ce făcuse și zisese în urmă cu o seară. Că l-a chemat pe Hyun Jin, că a băut atât de mult, că a dansat cu el, că a stat pe el, că era aproape să îl sărute... Toate în fața lui Jung Kook, care tot ce a putut face a fost să o aducă pe Kim într-un club și să danseze cu ea, abia după ce a văzut-o pe ea cum dansa cu Hyun Jin. Era cu adevărat proastă și a realizat asta din plin. Apoi și-a adus aminte și de Whee In, care a venit târziu în club, doar pentru a o culege pe ea din brațele lui Hyun Jin și pentru a nu face lucruri pe care avea să le regrete. Și îi era maxim de recunoscătoare că a oprit-o înainte de a face exact acest lucru. Iar faptul că Jung Kook tot a luat-o și a dus-o acasă, deși se vedea clar că era nervos pe ea, o făcea să se simtă și mai prost.

      — La dracu, la dracu, la dracu! strigă aceasta și își trântește mâinile în apă de repetate ori, făcând ca apa să sară peste tot.

      Dar puțin îi păsa de asta. Regreta absolut orice a făcut în club și nu putea să dea timpul înapoi sau să îndrepte ceva. Totul era distrus, cu adevărat. Nu a mai stat mult în baie după ce s-a spălat și și-a frecat pielea încât parcă încerca să o dea jos pentru a nu mai simți nimic din urmă cu o seară. A ieșit din casă și a luat un prosop pe ea pentru a merge în camera ei și a se îmbrăca. Nici nu s-a obosit să își pună vreun prosop în cap, ci a lăsat părul ud sa îi cadă pe umeri și apa să se scurgă pe pieptul ei. A intrat în cameră și a tresărit când a văzut-o pe Whee In pe patul ei. Nici măcar nu a auzit când a venit.

      — Winnie..., șoptește blonda cu părere de rău.

      — Nu. Nu spune nimic. Șterge-te, îmbracă-te și pune un prosop în capul ăla. Mai lipsește să răcești acum. Schimbă lenjeria la pat și aerisește camera asta, iar între timp o să asculți ce îți spun eu și răspunzi când te întreb, spune prietena ei autoritară.

      Ye Eun face așa cum i-a ordonat aceasta, nevrând să o mai enerveze și pe ea. S-a șters rapid și a luat niște haine pe ea, apoi și-a șters părul cu un prosop, acum uscându-se mult mai repede. Și în timp ce schimba lenjeria, asculta ce îi spunea Whee In.

      — În primul rând, ai fost extrem de imatură și inconștientă aseară și sper că ești conștientă. Ai băut cu mult peste limita ta și se observă doar din cât de moartă arăți acum, l-ai chemat pe Hyun Jin la club și mai aveai puțin și te sărutai cu el. În al doilea rând, ai făcut toate astea în fața lui Jung Kook. Pentru ce, Ye Eun? Înțeleg că v-ați despărțit și recent ați terminat absolut orice, dar nu e plăcut să vezi asta după nici două zile, înțelegi? El ne-a sunat și ne-a rugat să venim ca să te luăm acasă, pentru că știa că aveai să faci ceva ce regreți și cine te cunoaște mai bine decât el? Știu că era și Kim acolo, nu știu ce s-a întâmplat între ei în fața ta, dar mă îndoiesc că ceva grav. Săracul a stat cu ochii pe tine toată noaptea, nici nu avea timp să facă ceva cu ea, spune aceasta pe un ton ridicat, urmărind-o cu privirea.

Break her walls; jjk | highschool auUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum