28

822 52 24
                                    

      Când s-au întors, totul părea ok. Ye Eun era calmă, și-a șters machiajul întins și a încercat cât a putut de tare să își ia gândul de la cele aflate. Ceilalți nu au mai adus deloc vorba, ci au continuat să mănânce și să vorbească de orice altă temă, în afară de liceu. Seara s-a încheiat cu câteva sticle de soju, iar când s-a înserat au mers spre case. Desigur că au condus cei care nu au băut. Chiar și așa, mergeau toți în același loc. Jung Kook rămânea peste noapte la Ye Eun, iar Whee In la Tae Hyung, pentru că era târziu și stăteau destul de departe.

      Și din acea seară, totul a început să se destrame pentru Ye Eun. Din nou. Ea și Jung Kook au început să se îndepărteze ușor ușor, din cauza ei. Pe parcursul lunii mai și o parte din iunie s-au îndepărtat atât de mult, încât se simțeau de parcă erau la început, când abia se cunoscuseră. Însă erau un cuplu. Blonda începuse să-și reconstruiască zidurile de protecție, de care băiatul abia a reușit să treacă. Prietenii lor și-au dat seama ce se întâmplă, chiar dacă la prima vedere nu ai fi crezut că au probleme în relație. Se observa că nu mai aveau același zâmbet pe care îl aveau din chestii minuscule și că afecțiunea era din ce în ce mai rară și rece. Însă aveau momente în care se sărutau atât de intens încât parcă uitau de problemele pe care le aveau, în care părea că reveneau la normal. Dar apoi se trezeau la realitate.

      Ye Eun? Vrei să vorbim? întreabă Whee In și se așează pe canapeaua blondei, fiind singure în apartament.

      Era mijlocul lui iunie când prietena ei a decis că ar trebui să vorbească puțin cu ea. Aveau o seară a fetelor, în timp ce băieții aveau o seară a lor. Așa că Whee In a decis să profite de ocazie și să aibă o discuție serioasă cu ea.

      — Despre? întreabă Ye Eun și se așează lângă ea.

      — Tine și Jung Kook. Și înainte să refuzi, o să-ți facă mai bine dacă vorbești cu cineva. Crede-mă. Știi că te ascult și încerc să îți dau cele mai bune sfaturi mereu. Se vede cât de mult suferiți amândoi, chiar dacă păreți ok din exterior. Noi vă cunoaștem și știm ce se întâmplă de fapt între voi. Nu încercați să puneți o fațadă. Cu noi nu merge, spune fata amenințător.

      — Bine, oftează blonda. Ascult.

      — De luna trecută vă comportați de parcă sunteți străini care se mai sărută ocazional. Gen serios, honey, chiar vrei să-ți petreci toată vara fiind așa? Înțeleg ce s-a întâmplat și cât de șocantă și tristă a fost vestea. Dar nu vă îndepărtați acum. Profitați de tot timpul rămas la maxim și decideți ce trebuie să faceți când va fi timpul. Nu-mi place să te văd așa. Nu vreau să te întorci la Ye Eun cea rece și dură. O ador, i-am fost și ei prietenă, dar nu poți zice că nu te simți mai bine de când ești mai deschisă, te distrezi, și te bucuri de momentele cu noi, spune fata cu păr albastru și îi apucă mâna în a ei.

      — Poate că ai dreptate, murmură blonda și își lasă chipul în jos.

      Nu voia să își amintească de vara asta ca cea în care a stat supărată pe Jung Kook și nu s-a distrat deloc. Era vară cu un motiv. Era vara dinaintea ultimului an de liceu. Urmau examene, admiteri la facultăți, iar ea își irosea vara fiind supărată. Așa că a decis să schimbe asta.

      Așa că s-au distrat. De minune. Desigur că băieții i-au purtat aproximativ același discurs și lui Jung Kook, ceea ce a făcut ca schimbarea să fie mai ușoară, pentru că au cooperat amândoi. Și au făcut tot ce au putut ca să facă vara de neuitat și să se distreze cât mai mult. Parcuri de distracții, petreceri, excursii, seri împreună petrecute la oricare dintre ei, teatru în aer liber, toate împreună cu prietenii lor. Dar desigur că au avut și momente doar ale lor. Cum ar fi excursia la Busan de aproape o săptămână. Iar acolo s-au întâmplat multe lucruri interesante, mai mult impulsive.

Break her walls; jjk | highschool auDonde viven las historias. Descúbrelo ahora