38

651 36 7
                                    

Atmosfera de la cină a fost mai mult decât tensionată și tăcută, din cauza a trei persoane. Ye Eun, Hyun Jin și Jung Kook. Blonda și șatenul nu scoteau absolut niciun cuvânt, abia dacă își ridicau privirea din farfurii. Cu toții și-au dat seama că s-a întâmplat inevitabilul, însă le părea rău pentru impactul pe care îl avea asupra lor. Știau că se vor îndepărta complet unul de altul, iar încercarea lui Tae Hyung și Whee In de a-i aduce înapoi împreună sau măcar să îi apropie s-a dus pe apa sâmbetei. Imediat cum au terminat de mâncat, cei doi au dispărut în camerele lor, iar Whee In și Tae Hyung știau că urmau discuții lungi în acea seara. Și așa a și fost. Iar a doua zi, de dimineață, fiind chiar dimineață de Crăciun, cei doi păreau ceva mai ok, datorită sfaturilor prietenilor lor.

- Bună dimineața, razele mele de soare! strigă Jin intrând în bucătărie, zâmbind larg.

- Cineva a dormit bine, spune Mi Rae râzând.

- Unii n-au avut norocul ăsta, cască Tae Hyung și ia o gură din cana lui de cafea.

- Discuție lungă? întreabă Nam Joon și își ridică o sprânceană.

- Mai mult decât lungă, oftează brunetul și neagă ușor din cap.

Nam Joon e pe cale să spună ceva, însă ușa se deschide, de după ea apărând Ye Eun, împreună cu Hyun Jin și Whee In, vorbind pe un subiect necunoscut de ceilalți, dar s-au oprit oricum imediat cum au intrat în bucătărie. Le-au urat câte un ,,neața" celor din bucătărie și s-au împrăștiat fiecare unde avea treabă. Aparatul de cafea, frigider sau dulapuri. Whee In voia cu disperare o cafea, deoarece și ea a avut parte de o discuție destul de lungă cu prietena ei, așa că a pus o cană sub acesta, a selectat ce voia și a pus capsula corespunzătoare. Abia apoi a mers către iubitul ei, ce avea deja cana de cafea în mână, și și-a pus brațele după gâtul lui, sărutându-l scurt și zâmbindu-i. Au schimbat câteva vorbe, până cafea fetei a fost, iar toată atenția ei i-a fost acordată cănii.

- Ya, deși sunt înaltă dulapurile astea sunt sus, oricine mi-a pus cerealele sus e malefic, spune revoltată Ye Eun și se pregătește să se urce pe blat, pentru a ajunge la cutia de cereale.

- Hei, nu te urca pe blat. De Crăciun nu mai petreceam timpul în spital, e de ajuns un accidentat, să știi, spune Hyun Jin.

O oprește, punându-și mâna pe spatele ei, iar pe cealaltă o ridică cu ușurință până la raftul la care voia aceasta să ajungă. I-a înmânat cutia, iar blonda îi zâmbește și îi mulțumește, mergând spre frigider pentru a lua cutia de lapte. Când s-a întors de la frigider, a dat nas în nas cu Jung Kook, care o privea fără să trădeze vreo emoție. Cel puțin la început. Când i-a văzut ochii umflați de plâns, privirea i s-a înmuiat. Văzuse și mica interacțiune dintre ea și Hyun Jin, deoarece se întâmplase fix când a intrat, dar și-a ferit pur și simplu privirea și nu a reacționat în niciun fel.

- Bună dimineața, spune Ye Eun și zâmbește, încercând să evite atmosfera ciudată din urmă cu o seară.

- Neața, spune Jung Kook simplu și zâmbește în același mod, trecând pe lângă ea și verificând frigiderul.

Ceilalți au schimbat câteva priviri, dar nimeni nu a zis nimic. Poate că nu avea să fie la fel de rău precum credeau. Poate.

Ziua a fost una destul de liniștită, nu a fost extraordinar de specială, dar au petrecut-o împreună în totalitate. După ce au luat cina s-au strâns din nou în sufragerie, special pentru a despacheta cadourile, iar apoi pentru a se uita la un film cu tematica de Crăciun. Așezaseră toate cadourile sub bradul ce era deja făcut în cabană când au ajuns, lucru ce le-a ușurat munca, deși ar fi vrut să îl facă ei, împreună. Au mers pe rând să le ia pe cele pe care scria numele persoanei respective, apoi au trecut la a le desface. Ca de obicei, cadourile variau de la mici la mari, de la ieftine la scumpe și de la nesemnificative la semnificative.

Break her walls; jjk | highschool auWhere stories live. Discover now