24

937 55 15
                                    

      — Hei! Am auzit că este o petrecere de Anul Nou în zonă! spune Ye Eun și intră în sufragerie.

      Ca de obicei, Ye Eun și petrecerile.

      — De unde ai auzit? Și unde ai fost? întreabă Jung Kook, privind-o în timp ce își dădea geaca jos.

      — Să mă plimb? M-am întâlnit cu un băiat care stă la o cabană de aici și mi-a spus, răspunde aceasta și pune geaca pe spatele unui fotoliu.

      — Ce băiat? întreabă încruntat șatenul.

      — Sunt cumva la interogare și nu știam eu? Îl cheamă Hyun Jin. E ultima întrebare la care răspund, spune blonda și își dă ochii peste cap.

      — Haideți să mergem! spune Tae Hyung și îi privește și pe ceilalți, care aprobă.

      — Perfect, o să îi dau mesaj ca să îl anunț și să-mi dea locația, spune Ye Eun și își ia telefonul, ieșind tastând din cameră.

      — Ya! Mesaj? I-ai dat numărul tău? întreabă Jung Kook și se ridică în fugă de pe canapea, mergând după ea, iar restul râd.

      — Ăștia doi sunt ceva..., spune Whee In și chicotește.

      — Ce facem până plecăm? întreabă Ji Min și lasă consola pe măsuță.

      — Ar trebui să ieșim să ne plimbăm prin zonă sau măcar în curte. Nu am făcut mai nimic de când am venit. Ne-am trezit târziu, am făcut eventual poze, am mâncat și v-ați jucat pe Xbox, spune Whee In și privește urât consolele.

      Nenorocitele alea de console i-au răpit din timpul de stat cu Tae Hyung. După momentul din foișor deveniseră mai apropiați. Brunetul era și mai atent cu ea și fata nu înțelegea cum e posibil, iar momentele pe care le petreceau singuri împreună se înmulțeau și nu se plângeau deloc de asta. Se apropiau și mai mult și parcă simțeau că treceau ușor de pragul de doar prieteni, mai ales după acel sărut. Din fericire atmosfera nu fusese stânjenitoare între ei, surprinzător. Ye Eun a avut o criză de fericire la cât de entuziasmată a fost când a auzit de la Whee In ce s-a întâmplat. A fost șocată pentru că nu se aștepta ca Tae Hyung să facă asta. Apoi a fost șocată că Jung Kook a pus vâsc prin casă doar pentru a o săruta și totuși nu a prins ocazia.

      — Da, bună idee, aprobă Ho Seok.

      După ce Ye Eun și Jung Kook s-au întors, blonda i-a informat la ce oră începe petrecerea și unde avea loc. Aparent era o cabană mare, ce avea și restaurant, la aproximativ jumătate de oră, în care se desfășura petrecerea. Aveau taxă de intrare, dar mâncarea era inclusă. Băutura trebuia totuși plătită. Petrecerea începea la nouă seara, așa că aveau timp și de plimbarea pe care o propusese Whee In. S-au îmbrăcat bine și au ieșit la scurt timp din casă. Au decis să se limiteze la a sta în curte totuși, deoarece nu voiau să se piardă prin pădure, iar prin față mai treceau oameni și mașini, dar rar. Totuși era drum de piatră, acoperit de zăpadă. Nu voia să își rupă nimeni gâtul.

      Curtea era spațioasă, așa că aveau libertate în a se desfășura cum voiau. Dar normal că nu au făcut nimic liniștit, ci au trecut direct la bătaie cu zăpadă. Jung Kook a fost primul care a ieșit, așa că luat rapid zăpadă și i-a lovit pe rând când au ieșit, provocându-i să alerge după el, în speranța că îl vor prinde și îl vor lovi la rândul lor. Și așa au ajuns să se lovească între ei și până la urmă să se lovească așa cum nimereau.

      — Ya! Nu mai da în Whee Jn! spune Tae Hyung și aruncă în Jung Kook, dar ratează.

      Dar apoi îi vine o idee mai bună. Face un alt bulgăre și îl aruncă spre Ye Eun, nimerind-o cu brio. Rânjește mulțumit și se ferește când Jung Kook aruncă un bulgăre spre el. Aleargă spre Whee In, știind că avea să o lovească pe ea următoarea, apoi începe o luptă între cei doi, încercând să le apere pe fete, timp în care Ho Seok și Ji Min se opriseră și se uitau încruntați la ei, iar fetele se uitau una la alta din spatele băieților. Erau confuze până și ele, dar au început să arunce și ele din spatele băieților, iar ceilalți doi au decis să se alerge între ei până terminau aceștia. Până la urmă au cedat și au decis să îi asalteze pe Ji Min și Ho Seok. Ceea ce au și făcut.

Break her walls; jjk | highschool auUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum