17

925 52 7
                                    

      Restul serii a fost destul de ciudată pentru cei doi. Au evitat să stea împreună după acel sărut, pe măsură ce efectul alcoolului se risipea. Whee In și Tae Hyung și-au petrecut toată seara împreună, aproape nebăgându-i în seamă pe ceilalți. Habar n-avea șatena ce a făcut prietena ei. Petrecerea a continuat câteva ore bune, iar spre dimineață au început să plece spre camere, rând pe rând. Nu era o problemă ora la care se trezeau, deoarece drumul era de aproximativ o oră și puteau pleca oricând. Exact, a doua zi era ziua plecării. Au stabilit ca ora plecării să fie la ora două după amiază, lucru ce a convenit tuturor.

      S-au trezit la ora unu, pentru a se pregăti de drum. Au luat câte o pastilă pentru durerea de cap, iar de data asta nu s-a mai lăsat cu vomitat, din fericire. Bagajele erau deja gata, dinainte cu o seară, deci aveau de făcut doar rutina de dimineață. Cele două au fost tăcute de dimineață, deoarece le era somn și erau obosite. Au dansat și cântat toată noaptea, era de înțeles. Cele două uitaseră ce s-a întâmplat cu Tae Hyung și Jung Kook, fiind abia trezite, nu a fost primul lucru la care s-au gândit, ci la durerea groaznică de cap pe care o aveau. Au ieșit din camere, trăgând după ele bagajele, dând ,,bună ziua" profesorilor pe lângă care treceau. S-au dus lângă autocar și i-au așteptat pe băieți. Însă în momentul în care i-au văzut, momentele petrecute în urmă cu o seară cu cei doi, în special, au început să se deruleze prin fața ochilor lor. Iar Ye Eun era complet șocată.

      — Hei, fetelor, spune Tae Hyung, dar acestea doar îi privesc de parcă au văzut o fantomă. Hei?

      — Oh, da, bună și vouă! răspunde Whee In și le zâmbește, în special lui Tae Hyung.

      Șatena era fericită, deoarece știa că s-au distrat împreună și că, acum, poate vor fi mai apropiați. Abia aștepta să îi povestească lui Ye Eun când aveau ocazia să stea puțin singure, împreună. Vorbind de Ye Eun, ea rămăsese ca o stană de piatră, privindu-l pe Jung Kook. Nici măcar nu le-a auzit salutul, în fața ei se derula scena sărutului de care a avut parte cu șatenul. Obrajii ei începeau să prindă o culoare rozalie și și-a trecut degetele peste buze, în treacăt, fără să-și dea seama. Nici Jung Kook nu știa cum să reacționeze. Avea aceleași imagini în cap, dar totuși el zâmbea. Își adusese aminte de sărut de când s-a trezit, iar fericirea se citea pe fața lui. Ji Min și Tae Hyung îl priveau ca pe un ciudat și nu înțelegeau cum poate fi așa bine dispus după noaptea obositoare pe care au avut-o, dar șatenul nici nu i-a băgat în seamă.

      — Eunie, ești bine? Ești roșie, spune Ji Min și își ridică o sprânceană.

      — Mi-e puțin rău. O să-mi treacă, nu-ți face griji, spune bruneta după ce își drege glasul. Haideți, trebuie să urcăm.

      Ceilalți au aprobat și au început să urce în autocar. Au ocupat scaunele în aceeași formulă ca atunci când au venit. Whee In cu Ye Eun, în paralel Jung Kook și Tae Hyung, iar în spatele lor Ji Min și Do Hwan. Șatena a desfăcut o pungă cu jeleuri aproape imediat cum s-a așezat, iar Tae Hyung s-a activat și i-a cerut, întinzând mâna. Nici măcar nu a trebuit să vadă că a desfăcut punga, ci a auzit. Whee In a chicotit, dar i-a întins punga, acesta luând cât a putut. Toți ceilalți vorbeau și glumeau, autocarul era deja pus în mișcare, dar Ye Eun era ruptă total de ce se întâmpla. Se gândea continuu la ce se întâmplase și nici măcar nu știa de ce.

      — Eunie? Ai pățit ceva? întreabă Whee In.

      Bruneta s-a uitat câteva momente la ea și apoi și-a dat seama ca nu i-a zis. Prietena ei nu știa că ea și Jung Kook s-au sărutat. S-a mușcat ușor de buză, gândindu-se cum să îi zică, în timp ce șatena o privea încruntată. I-a făcut semn să se apropie și s-a aplecat spre urechea ei, după ce s-a asigurat în stânga și în dreapta că nu se uita sau asculta nimeni. A tras aer în piept și a spus-o simplu.

Break her walls; jjk | highschool auWhere stories live. Discover now