25

958 51 20
                                    

      Erau în sfârșit acasă. Prima zi s-au odihnit, fiecare acasă la el, iar a doua zi doi dintre ei se pregăteau de întâlnire. Whee In și Tae Hyung mai exact. Băiatul a folosit întreaga zi de odihnă să se gândească ce să pregătească pentru aceasta. Cu puțin ajutor de la prietenii lui și puțin de la Ye Eun, a reușit să se gândească și a început pregătirile imediat cum s-a trezit a doua zi. A anunțat-o pe fată că avea de gând să meargă la o cafenea prima oară, apoi urma să fie surpriza. Acesta s-a pregătit cu atenție și imediat ce a terminat tot ce avea de făcut. Nu știa ce s-a întâmplat cu el, dar voia ca totul să fie perfect, inclusiv modul în care arăta. Și-a pus un pulover cu guler, destul de subțire, o pereche de pantaloni și în picioare pantofi. Pe deasupra a ales un palton negru, lung, iar în cap o beretă. Era îmbrăcat din cap până în picioare în negru, însă era mulțumit de cum arată.

      Și-a luat cheile de la mașină și a coborât rapid, după ce a încuiat ușa apartamentului

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

      Și-a luat cheile de la mașină și a coborât rapid, după ce a încuiat ușa apartamentului. Exact, primise mașina în sfârșit și putea să o plimbe pe fată cât voia acum. A pornit mașina, destinația fiind casa fetei, dar nu înainte de o oprire la florărie. A cumpărat un ursuleț, de mărimi medii, iar pe lângă un buchet de trandafiri, pe care i l-a pus ursulețului în brațe. Nu i-a luat mult să ajungă la casa fetei. A parcat în față și a ieșit cu ursulețul în brațe, după ce i-a transmis printr-un mesaj că a ajuns. S-a oprit în fața ușii și aștepta cu nerăbdare ca Whee In să iasă. Și a ieșit.

      Era îmbrăcată cu o bluză albă, băgată în pantalonii ce erau albastru. La aceștia și-a pus o curea neagră, cu catarama rotundă, iar pe deasupra un palton bej și în picioare niște botine negre cu toc mic. Părul l-a ondulat puțin și s-a machiat discret, cât mai natural. Brunetul i-a zâmbit și i-a întins ursulețul cu trandafirii, iar aceasta a zâmbit ușor surprinsă, dar plăcut. L-a îmbrățișat, după ce a luat ursulețul și a intrat doar pentru a-l lăsa în casă și a pune trandafirii în apă. Nu avea rost să îi care după ea.

      Cât timp aceasta era ocupată cu buchetul și ursulețul, părinții fetei au apărut de nicăieri

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

      Cât timp aceasta era ocupată cu buchetul și ursulețul, părinții fetei au apărut de nicăieri. Brunetul a făcut rapid o plecăciune și i-a salutat respectuos, iar aceștia i-au răspuns cu un zâmbet larg și o analizare ca la carte. De la modul în care era îmbrăcat până la chipul său și când nu mai aveau ce analiza au trecut la mașina din spatele lui și cheile din mâna lui. Erau puțin surprinși, mai ales de mașină și puneau la îndoială cele spuse de fată. Chiar avea vârsta legală abia împlinită sau a mințit și era mai mare? Dacă spuneau sincer, părea mai mare decât le spunea fiica lor.

Break her walls; jjk | highschool auUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum