45

593 43 9
                                    

      — Yong Jin! spune Ye Eun și își îmbrățișează fratele, fiind sus, la ultimul etaj din club, în biroul lui.

      — Eunie! Mi-a fost dor de tine, mai ales, n-ai mai trecut pe la club de mult timp, spune brunetul și o strânge la pieptul lui.

      — În ultimul timp nu am avut cine știe timp, oftează aceasta și ridică din umeri.

      — Mai ales că a venit și Jung Kook din LA, spune Yong Jin și își ridică o sprânceană, sugestiv.

      — Nu. S-a terminat tot. Absolut tot. Măcar o perioadă poți să nu-l mai pomenești decât dacă e necesar, ceea ce nu prea cred? întreabă aceasta rugător.

      — Sigur, zâmbește acesta blând. Unde e acel James? Și serios, cine naiba mai e și ăla? întreabă acesta serios.

      — L-am lăsat jos, la bar. Mă gândeam să ne petrecem seara aici, voiam să îi arăt cum ne distrăm în Coreea, spune blonda și îi face cu ochiul. Cu ocazia asta petrec timp și cu tine. Ce zici?

      — Sună bine, de ce nu? ridică acesta din umeri.

      Cei doi coboară la parter și îl găsesc pe roșcat la bar, cu trei pahare în față, unul de shot-uri, unul mare, ce avea un cocktail în el, băut deja pe jumătate și unul mai mic, pentru whisky. În momentul în care aceștia se îndreptau spre el, barmanul îi turna o altă băutură în paharul de shot, iar Ye Eun a început să râdă, parcă văzându-se pe ea. Cu siguranță avea cu cine se distra în acea seară. Imediat ce brunetul l-a văzut, i s-a părut familiar. Apoi și-a dat seama că era unul din băieții ce așteptau în fața salonului de la spitalul din LA, pentru Jung Kook.

      — Yong Jin, el e James. James, el e Yong Jin, fratele meu. V-ați mai întâlnit, pentru câteva momente, la spital, în LA, face Ye Eun prezentările.

      — Încântat. Văd că te-ai făcut comod deja, spune Yong Jin amuzat și întinde mâna.

      — Cu siguranță! Unele băuturi nu sunt în LA și unele cocktail-uri nu se prepară așa la noi. Cu siguranță sunt bune, îmi place aici, spune roșcatul și îi scutură mâna energic, iar brunetul rămâne puțin surprins.

      — James, cât ai băut până acum? întreabă curioasă blonda.

      — Două shot-uri, jumătate de cocktail și un pahar de whisky, spune acesta după ce se gândește câteva momente.

      — Ey, e de ajuns atunci. Păstrează-te și pentru mine. În seara asta bem împreună! E devreme, mai așteptăm puțin, în regulă?

      Roșcatul aprobă și dă shot-ul pe care i-l pusese barmanul în urma cu puțin timp, apoi ia paharul în care avea cocktail-ul și merg spre un separeu. Au stat ceva vreme acolo, au vorbit și au râs, iar peste în jur de o oră a început să apară mai multă lume, fiind ora la care începea în mod normal distracția. Aceștia au cerut o sticlă de alcool, care a venit din partea lui Yong Jin, câte un pahar de shot-uri și eventual, pe lângă, câte un cocktail, deși știau că probabil nici nu aveau să le termine. Și așa a început seara. Ye Eun a început prin a bea jumătate de cocktail și două shot-uri, James la fel, iar Yong Jin s-a limitat momentan doar la cocktail.

      — Hei, ăla nu e Jung Kook? întreabă surprins James, indicându-i blondei locul în care l-a văzut.

      Oh, și chiar el era. Mergea la braț cu Kim, făcându-și loc prin mulțime, râzând și vorbind. Se îndreptau spre bar din câte se părea, iar Ye Eun a pufnit, dându-și ochii peste cap. Care erau șansele să vină în același club, chiar clubul fratelui ei, în aceeași seară. Și culmea, doar ei doi. Deși fierbea înăuntrul ei, a ridicat din umeri și s-a întors cu spatele, având o privire neutră pe față, de parcă nu-i păsa. A zâmbit, punând trei shot-uri, pentru fiecare, apoi l-au dat împreună. Și așa au mai făcut de două ori, apoi au mers pe ringul de dans, deoarece nu-l călcaseră deloc în acea seară. Cei doi dansau liber, fără să se atingă unul de altul. Nu au mai petrecut foarte mult timp dansând, în schimb au mai dat un shot împreună, s-au întors pe ring și tot așa. Până s-au îmbătat.

Break her walls; jjk | highschool auWhere stories live. Discover now