14

975 54 6
                                    

      Ye Eun a devenit distantă și tăcută după episodul din timpul turului. Ceilalți nu au comentat foarte mult, ci au ales să o lase în pace, comportându-se normal cu ea. Știau cât de dificilă era, iar Whee In cunoștea cauzele. Cel puțin credea că le cunoaște. Micile discuții despre Do Hwan și Jung Kook nu au deranjat-o atât de tare încât să se distanțeze de ei, ci starea în care se afla a determinat-o să facă acest lucru. Se simțea vulnerabilă și nu voia să arate asta celor din jur sau acestora, oricât de apropiați au devenit, chiar dacă nu era un lucru rău. Era obișnuită să sufere singură și în tăcere, uneori ascunsă și de Yong Jin. Dar știa că în acea seară nu putea și avea o singură opțiune. Băutura. Oricum avea în plan să bea în acea seară și s-a făcut clară în fața lor că vor bea și ei.

      După ce au luat cina au mers spre camerele lor, fiind anunțați că urma un control înainte de ora de stingere. Da, dacă vă vine să credeți, le-au pus oră de stingere. Oricum nu aveau să respecte nimic din ce le-au impus. Toți își căutau locuri de ascuns mai bune sau plănuiau cum să se strecoare fără să fie prinși. Dar cei șase erau cei mai bine pregătiți. Ye Eun avea tot ce încerca la vedere, dar ascunse, ceea ce nu va da de bănuit, iar băieții se puteau strecura prin spatele clădirilor, în loc să se riște prin față, ca toți ceilalți. Desigur, dura puțin mai mult, dar era mai sigur. Imediat ce pașii profesorilor de pe holuri s-au oprit, liniștea s-a instalat în clădire pentru o jumătate de oră. Holurile au fost apoi umplute cu șoaptele și pașii silențioși ai elevilor ce se strecurau în alte camere.

      — Trebuiau să ajungă până acum, oare au fost prinși? întreabă Whee In și verifică ceasul.

      — O să ajungă, spune Ye Eun și scoate setul de pahare de shot-uri dintr-un pulover mare, sub care nu se vedeau. Ești nerăbdătoare să îl vezi pe Tae Tae? o tachinează bruneta, dar nici măcar nu avea același ton pe care îl avea în mod normal când o făcea.

      — Lasă-l pe Tae Hyung. Până ajung ei ar fi cazul să-mi spui ce se întâmplă cu tine brusc. De la tur încoace nu mai ești la fel. Îmi pare rău dacă te-am supărat cu ce am zis de Hwan și Jung Kook, dar–

      Nu a apucat să termine din cauza bătăii din ușă. Era mai mult un cod sub formă de bătaie, deoarece nu voiau să fie prinși de vreun profesor cu pahare de shot-uri sau sticlele deschise. Și-au dat seama că erau băieții, așa că s-au îndreptat spre ușă.

      — Din păcate nu am timp să-ți explic, dar nu-ți face griji. Nu e vina a ceva ce ai zis. Nici măcar nu e vina ta. O sa îți explic altă dată, spune bruneta și deschide ușa larg, întâmpinându-i pe băieți.

       Aceștia intră pe rând, rapid, iar fata încuie ușa în urma lor, chicotind când a văzut alți băieți grăbindu-se spre camerele vecine. Nu erau singurii care se ascundeau și încălcau regulile. Aceștia s-au așezat într-un cerc, la indicațiile lui Ye Eun și și-au fixat atenția asupra ei.

      — Știu că ați zis ca nu vreți să beți, dar trebuie să o facem împreună, ca grup, mai ales că acum avem ocazia, din moment ce pe Winnie nu o pot convinge să vină cu mine în club. O să jucăm un joc. Am sau N-am, varianta shot-uri. Dacă ați făcut ce a fost întrebat, beți, dacă nu, ați scăpat. Avem toți ocazia să punem întrebări, deci e destul de corect jocul. Ce ziceți? întreabă bruneta și rânjește în colțul gurii.

      — Sună destul de corect și interesant, spune Do Hwan.

      — Avem de ales măcar? întreabă Whee In.

      — La cum o cunosc pe sor-mea, nu prea, spune Ji Min.

      Rând pe rând au aprobat și au căzut de acord, așa că, după ce au aranjat tot ce era nevoie, adică sticlele, în mijlocul cercului și câte un pahar de shot fiecăruia, iar pe lângă câteva sticle de suc, pentru a mai stinge arsura. S-au privit unii pe alții, unii mai entuziasmați, alții mai puțin, dar au început jocul la scurt timp. Tot ce desfășura în capul lor erau întrebările pe care urmau să pe pună. Știau că nu puteau minți, deoarece se cunoșteau între ei, chiar dacă era parțial, mai mult de jumătate își puteau da seama dacă mințeau. Își cunoșteau secretele, iar Ye Eun s-a asigurat că jocul va fi cinstit. Cine mințea avea de dat două shot-uri, iar adevărul tot avea să fie descoperit.

Break her walls; jjk | highschool auUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum