10

1K 59 0
                                    

După ziua lui Ji Min, veni weekend-ul. Săptămâna s-a desfășurat normal, iar tachinările dintre cei doi frați parcă deveneau mai rare, fiind înlocuite poate de zâmbete, saluturi normale sau priviri. Era ciudat pentru persoanele din jur care s-au obișnuit cu certurile inofensive dintre ei și privirile urâte, mai ales pentru prietenii lor, dar nu se plângeau. Acum era duminică, iar Ye Eun se ruga de Yong Jin să o lase să meargă cu el în club, cu ocazia zilei lui Jung, prietenul acestuia. Nu era ceva nou să își petreacă duminica în club, chiar dacă avea liceu următoarea zi, iar până în acel moment, fratele ei nu avea ceva împotrivă. El și bruneta se cunoșteau, încă de când aceasta umbla mai mult cu fratele ei. Jung o invitase și pe ea, dar Yong Jin nu voia să o ia cu el.

- Te rog, Yong Jin! Au trecut două săptămâni de când am leșinat și mă simt foarte bine! Am mâncat de trei ori azi și am mâncat mult! Promit că nu beau mult, spune și îl apucă de braț, scoțând buza inferioară în afară și mărindu-și ochii.

- Nu, Ye Eun. Am încheiat discuția, spune brunetul și o îndepărtează de el.

- Jung a zis să vin și eu! Nu e corect! Nu e ziua lui în fiecare zi, oftează Ye Eun și face pe supărata.

- Nici măcar nu ai luat cadou, spune Yong Jin și se trântește pe canapea.

- Tu ai luat. Poți să spui că e din partea amândurora, spune și se pune lângă el.

- Dumnezeule, Ye Eun, mă omori. Nu bei deloc și ai voie să mergi, altfel stai acasă, spune autoritar și o privește fix.

- Bine, acceptă fără să se gândească de două ori.

- Bine? întreabă surprins, dar aprobă ușor din cap. Dacă pui gura pe alcool, te aduc personal acasă, spune amenințător. Du-te și pregătește-te.

Aceasta a sărit de pe canapea și a scos un sunet înalt și ciudat, apoi a dispărut pe hol, către camera ei. Nu s-a chinuit foarte mult în a se aranja, era deja machiată, așa că doar și-a ales hainele, stilul obișnuit pe care îl alegea în mod normal pentru club. A verificat ceasul și a observat că în jumătate de oră trebuiau să ajungă la club, așa că s-a grăbit să își ia telefonul și s-a întors la fratele ei, care era încă pe canapea. Era pregătit deja, deci erau gata de plecare. Clubul era la distanță de cinsprezece minute față de ei, motiv pentru care au ajuns chiar mai devreme. Se pare că Jung se ocupase de tot, a pregătit tot, inclusiv decorul din separeu și din jurul acestuia. Majoritatea prietenilor lor erau deja acolo, mai lipseau doar ei și încă două persoane.

- La mulți ani, Jung! spune Ye Eun și îl cuprinde într-o îmbrățisare strânsă.

- Mersi, Eunie, spune șatenul și chicotește, luând-o în brațe. Se pare că ai reușit să îl convingi până la urmă pe Jin să te aducă, continuă când se despart.

- I-am promis că nu beau deloc, spune și pufnește în râs.

- Nu-ți face griji, te scap eu de promisiunea asta. E ziua mea, toată lumea e obligat să dea câteva shot-uri, spune Jung și îi face cu ochiul.

- De-aia ești preferatul meu, spune bruneta șoptit.

Cei doi încep să râdă, timp în care Yong Jin apare cu cadoul și îi urează ,,la mulți ani". Jung îl îmbrățișează frățește și schimbă câteva cuvinte, glumind și râzând, iar bruneta se trântește pe canapeaua neagră de piele din jurul mesei. Îi lipsiseră împrejurimile și prietenii fratelui lui, deși majoritatea erau băieți și erau doar două fete în grup, inclusiv ea. Cealaltă era iubita unuia dintre ei sau cel puțin așa se intitula ea. Nu era nimic serios între ei și oricum ea se dădea la oricine apuca. Ye Eun nu avea nicio treabă cu ea, nu o suporta chiar, așa că alegea să o ignore. Au apărut și ultimele două persoane ce trebuiau să ajungă, așa că s-au ridicat și au decis să facă o poză înainte să se îmbete până nu mai știau de ei.

Break her walls; jjk | highschool auWhere stories live. Discover now